|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:04 am
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
 Re: Китай
при Шведския социализъм всичко е решено радикално - всички данни за тебе са налични, и то даже срещу малка такса  няма проблем да знам на който и да било заплата, данъци, фирми, роднини, заеми и т.н. И всичко това без да си мръднеш пръста, просто с няколко клика и може би няколко десетки евро. Познайте дали имам време за това, виж пенсионерите съседи си имат занимания, особено ако това им е интересно да правят. Няма нужда да стоят по балконите и да слухтят 
|
| Сря Юни 12, 2019 9:35 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
"Смисълът на световната икономика се сведе до това държавите да си продават една на друга стоки, произведени в Китай, по възможност представяйки ги за свои."
|
| Сря Юни 12, 2019 3:09 pm |
|
 |
|
jig.tak
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
|
| Сря Юни 12, 2019 11:48 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ша му ядат главата жълтурите, дето голям го вадеха.
|
| Чет Юни 13, 2019 3:37 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами той хий вея е обречен, имат две възможности да оцелеят, да поемат въздух и да стискат за още 2 години надявайки се тръмп да не спечели и да дойде на власт демократ който при това да действа много бързо, но те и демократите подкрепят санкциите срещу китай. Другият вариант е да се сключи някаква сделка с Тръмп и да им се размине. Това е по-малко вероятно, сделка може би ще има, но като че ли хуй вея ще пие вода, но ако има някаква сделка може да отпаднат някои от санкциите което да им улесни живота. Това е съвсем ясен пример кой е силният. Може да печатат долари, може да надуват икономиката си, може да са идиоти, но с един подпис могта да затрият всяка компания, и не е нужно да водят война. Както всеки може да се досети утре санкциите може да не са срещу компания а срещу държава, и всеки трбява да си избере дали да наруши санкциите и да каже ебал съм ги американците, или да заебе съответната държава, аз сигурен за едно 80% от светът какво ще избере, та всички останали приказки са безмислени.
|
| Чет Юни 13, 2019 3:49 am |
|
 |
|
tutiv
|
Дрън-дрън, не пуснали един лаптоп голяма работа. Амерканците могат завинаги съвсем да загубят най-големият пазар на света от 1000 милиона потребителя. А за 5Г-то са изостанали технологично от китайците поне една петилетка. Имат си вече тамън две операционни системи, тяхната си и "Аврора" на Ростех, на която ще се работи в Русия и останалите страни от ЕАС, общо още 300 милиона. Не знам как ще ги преслушват тогава, пък европейците да си решават слежка или технологии.
|
| Чет Юни 13, 2019 7:32 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Тая Аврора на Ростех ти виждал ли си я да работи, и работил ли си на нея ? Ще видим и с платформите какво ще стане като и там вземат да ги режат, да не се окаже че ще си имат платформа без USB, LAN, и още еидн куп стандарти  Ако на теб не ти е ясно на тях им е пределно ясно, съвсем скоро могта да спрат всичко.
|
| Чет Юни 13, 2019 8:35 am |
|
 |
|
tutiv
|
Че Ростех си направиха Аврората на основата на NOKIA-та, просто руснаците си я купиха и модифицираха както им харесва, върви на всякакъв хардуеър, просто си иска съответното пипване. А китайското 5Г е 10-20 кратно по-бързо от това, дето американците си го наричат 5G, та нещата са и до качествено различни неща. Много трудно става слежката по 20-30 парарелни канала, на 20-30 различни честоти, освен ако не си самия оператор.
|
| Чет Юни 13, 2019 9:46 am |
|
 |
|
tutiv
|
И да им спрат нета и лана - че те вече си имат собствени нейм сървъри, предвидени за такъв сценарий. И от това кой ще загуби, пак американците, щото няма вече как да могат да прихващат трафика.
|
| Чет Юни 13, 2019 9:51 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
На едно "обучение" в работата тия дни споменаха, че само около 4% от трафика в интернет е "известен". Останалите 96% не се знае какво го генерира и за какво служи - дарк-нети, торенти, ала-бала 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Юни 13, 2019 9:56 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Акамай, алекса, гугъл статик и много други, но да не се забравя, че нетя е правен за военните. Аз пък само се радвам на конкуренцията. Отделно, че Андроида никак не ми харесва, М$ е още по-гаден... Дано покрай проблемите на веяния и Аврората, и Убунту да дръпне напред. ПС нали ровичкам чрез древно лаптопче и бразуърът ми изписва отдолу връзките: мии обикновено аз вече съм прочел каквото ме интересува, но сайтът продължава да ме докладва къде ли не.
|
| Чет Юни 13, 2019 11:21 am |
|
 |
|
nik
|
айде бе, не се знае 
|
| Чет Юни 13, 2019 4:53 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Чет Юни 13, 2019 8:16 pm |
|
 |
|
syscop
|
Пак там https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE ... 11950.html - мъдър човек. Лошото е, че има все по-малко такива.
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Чет Юни 13, 2019 8:38 pm |
|
 |
|
nik
|
нема такава ирония  как се обръщат нещата... https://www.nytimes.com/2019/06/12/tech ... -fees.htmlа гугъл май започват да се притесняват че ще изгубят монопола ако такайците минат на нова ОС
|
| Пет Юни 14, 2019 1:50 am |
|
|