|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:05 pm
Защо сме най-бедната страна в Европейския съюз?
| Автор |
Съобщение |
|
itso.t
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
 Re: Защо сме най-бедната страна в Европейския съюз?
|
| Вто Юли 03, 2018 12:09 pm |
|
 |
|
fred
|
Хлъзгав, лигав и мазничък ще ми дойдеш, но няма да ти мине номера. ... /quote] Та кой е "Хлъзгав, лигав и мазничък". Който е готов да отговаря или този който иска отговори и когато са готови да му отговорят се изхлузгва лигаво и мазничко? Помниш че не съм ти отговорил но не помниш на какво не съм отговорил?
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Вто Юли 03, 2018 12:23 pm |
|
 |
|
fred
|
Не е вярно. На практика във всяка тема в която се дава обява за работа и веднага се започва да се говори как хората бягат от нея защото дава ниски заплати, собственика лош и т.н. Не говоря аз а хората които са работили в нея или познават такива. И във други теми става същото и не съм аз който го почва а хората работили по фирми. Дори специална тема отворихте на "Работодател/работници" за да не се спами така. Не я отворих аз ами вие, ако аз бях причината просто щяхте да ми кажете че си имам тема за това. Нещо повече, пускал съм линк към моята тема за да спася онази другата от спам. А заплатите и работодателите са част от общият въпрос защо сме зле. И защо хората емигрират. Аз нямам никакъв личен интерес, вече не съм на заплата. Когато съм бил вече си обясних позицията, сам съм виновен след като не отивам на по-високата. Интересно се получава, останалите имат право да говорят по въпроса а аз нямам. Отново повтарям, щом темата е излишна защо стоите в нея? Да не би и на вас да ви се спори, това в което обвинявате мен?
_________________ Остап Бендер: Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Стендал: Овчарят винаги се стреми да убеди овцете, че неговите и техните интереси съвпадат.
|
| Вто Юли 03, 2018 12:39 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Друг мъдрец беше казал - ако спориш с идиот, да знаеш, че и той прави същото  Та всички сме един дол дренки, няма какво да се лъжем ... 
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Юли 03, 2018 1:13 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Ами теб съм имал предвид. Та явно ще да си ти! Причината - опитваш се да използваш елементарни похвати за манипулация на опонента, приписвайки му думи които не е казвал (написал). Лошото е че са толкова елементарни, че чак могат да се определят като детински. Затова и не минават. Ползваш и други подобни, обяснявайки как темата била "мразена", 'щото видиш ли повдигала неудобни въпроси. Естествено, и ти като виден поборник за неясно какво, не оставаш встрани от атаките на мръсните империалисти.  Което пак минава по горния параграф - за манипулацията. Та епитетите не са по повод това че не си отговорил. Няма и как да са. На всеки е ясно че никой не дължи отговори другиму. Затова и само отбелязвам, че удобно пропускаш голяма част от въпросите. Не само моите, а и на други участници в диск... разг... каквото и да се явява тая безполезна тема. А относно въпросите които не съм бил помнел... Кажи честно, не си тийнейдрър или по-млад, нали? Ако да, дръж се по-зряло. Ясно е каква е целта да ме караш да преписвам отново въпросите. Затова и няма да го направя. Както споменах по-нагоре - те са зададени. Ако искаш, отговори. Твоя си работа.
|
| Вто Юли 03, 2018 1:25 pm |
|
 |
|
fred
|
Ами помня добре как ме попита дали не съм преподавател по философия. Което са точно въпроси за личността. А ти не искаш да си го спомниш. Така че явно влошената памет не е характерна само за старите хора. Истината е, че искаше да ме изкараш страхливец който бяга от отговорите. И когато не се получи се чудиш как да се измъкнеш. Как беше, мазничко и хлъзгавичко, нали така? И ако говорим за зряло поведение виж се какви епитети си пускал.
Последна промяна fred на Вто Юли 03, 2018 1:51 pm, променена общо 1 път
|
| Вто Юли 03, 2018 1:34 pm |
|
 |
|
fred
|
С това съм съгласен. Затова съм и учуден, че се зае такава кръгова защита за работодателите, едва ли не причините само външни а те идеални. И понеже нито е логично нито вярно се налага да давам примери за обратното а пък се изкарва като злоба и горчилка.
|
| Вто Юли 03, 2018 1:41 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Фред, съвсем добронамерен съвет - потърси лекарска помощ. Тоя въпрос беше зададен от друг. Предполагам че сега отново ще видим мазничкия и хлъзгавия в действие. Да? 
|
| Вто Юли 03, 2018 1:49 pm |
|
 |
|
fred
|
Хм, сега излизам и като се върна ще потърся. Ако е от друг се извинявам, объркал съм се, затова и ти отговорих, че на лични въпроси не отговарям. Но мазничкият и хлъзгавичкият е цитат от теб защо не отговарям на въпросите ти. Така че или се извини или си задай въпросите.
|
| Вто Юли 03, 2018 1:56 pm |
|
 |
|
itso.t
|
За да не влизаме в безкраен цикъл, прочети по-нагоре какво съм писал. С което смятам въпроса за въпросите на въпросите касаещи въпросите на въпросите за изяснен, и не смятам да го коментирам повече.
|
| Вто Юли 03, 2018 2:02 pm |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Аз бях! Разпнете ме!
Въпроса за преподаването по филосифия беше риторичен, не съм очаквал отговор, просто като пишем, мимиките ги няма и не може да се води изразителен диалог както на живо ...
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Юли 03, 2018 2:20 pm |
|
 |
|
fred
|
Не се и надявай  Отговорих на itso единствено заради епитетите с които ме "награди". Можеше просто да каже "Бъркаш, не съм задавал лични въпроси" и веднага щях да се извиня както го направих сега. Или да попита за кой личен въпрос зададен от него става дума. Вместо това "хлъзгавичко, мръсничко, мазничко". Възпитан човек би се извинил след като стана ясно че е грешка. Това си му е стил на него, злобарски. И сега не се сдържа да добави към "Друг беше" и "съвета " да потърся лекарска помощ. Ти се държиш възпитано, може да спорим и имаме различни гледни точки но претенции нямам. А сега наистина излизам защото останаха само 10 мин.
|
| Вто Юли 03, 2018 2:47 pm |
|
 |
|
itso.t
|
Ти твърдиш че помниш добре. Това не е ли достатъчно. Епитетите са по друг повод. Споменах какъв е той. Сега пак се опитваш да използваш същите елементарни прийоми за водене на разговор - извърташ както ти е угодно. Е как по друг начин да ги квалифицирам? А след това като те "нахранят" че подхождаш некоректно, мрънкаш. Както и да е. Мисля че уточнихме каквото имаше за уточняване.
|
| Вто Юли 03, 2018 10:06 pm |
|
 |
|
fred
|
Възпитаните хора се извиняват когато сбъркат, направих го. И не използват думи като "Хлъзгав, лигав и мазничък... иди на лекар". Ясен си ми че няма да се извиниш, просто не си от тази порода.
|
| Вто Юли 03, 2018 10:17 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Вто Юли 03, 2018 10:20 pm |
|
|