|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 5:04 am
| Автор |
Съобщение |
|
al_at
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
|
 Re: Коронавирус 2019
От тогава досега е имало време за няколко корони. За лекарите - това е проблемът, че лекарските среди не са единни. Как може да се очаква тогава, че другите ще са на едно мнение. Иначе си е руска рулетка - познавам няколко човека, планинари, които си отидоха абсолютно здрави. Или поне не са знаели, че им има нещо.
|
| Пон Сеп 20, 2021 3:51 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Защото той написа, че една му опция е ваксинация. А теста за антитела няма никакво значение в правния свят, така, че аз не виждам никакъв смисъл в правенето му. Реално не е заместител на ваксинирането, никой не го признава за нищо. Включително лекарите - вчера присъствах на следния разговор - аз имам 1000 антитела, да се ваксинирам ли? Идеално количество са, сядай да слагаме ваксината 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Сеп 20, 2021 4:32 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 |  |  |  | Desert Leo написа: Някъде през юли се случи случката. Шефа изчезна, защото са го вкарали в болница, което значи, че когато е бил около нас вече е бил заразен. Симптоми нямахме. Аз лично не знам да имам някакво заболяване и през последните 20г. нямам и един ден болен на креват - гриповете ги карам на крака. На работа ходя и се връщам пеша - общо около 4км на ден. През съзнателния си живот съм приеман в болница единствен път, когато имах малария, а ме лекуваха за грип.  За ваксинацията питах двама познати - доктори, единият отказващ да се ваксинира, а другия ваксиниран. Мненията предпазливи. Ваксинираният доктор твърди, че при здрав човек е по-добре да развие естествен имунитет. При хронично заболяване препоръчва ваксинация, а при множество заболявания счита, че ваксинирането е опасно. |  |  |  |  |
2016 неиде януари –февруари – не помня ма беше студено навън набарах някаква гадост – аз го писах , такова кашляне не бях отнасял в живта си .Температури и т.н бе касическа мизерика. Та след време се оказа че това бил птичи грип ,може и слонски да е бил еба ли го .. оказва се че от това нещо в немско са гушнали букета къде 18000 в старческите домове само ,сигурно има и други ама не са ги водили на отчет. Сега са много по малко ама страха дето го бълват по медите че едва ли не всички ще пукнем ако не сме ваксиниране е голяма работа. Като прочете човек се оказва че има много по гадни и заразни болести на тоя свят ама поради необръщане на внимание и не се раздуват от медите човек си живее живота и не му пука. Лично аз като живеещ в америка бих казал -на американски фармацй НЕ ВЯРВАИ – тука по тв не са спряли хиените адвокати да агитират ако имаш едкоиси неща да съдят едикои си ако че едикога си продукта е одобрен .... компаните ги боли фара че ще отделят 5 милярда за обещетение след като са прибрали 50 например. Като казва сестра ми – тя се пресели много пред мен на тоя континет – тука в Америка един път ти вземат парите чрез угояване в МакДоналдс и след това пак ти ги вземат продаваики ти хапчета за отслабане.
|
| Пон Сеп 20, 2021 6:24 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
В момента се преизпълнява петилетката. Не важно това, че човека има естествен имунитет, който веднага ще се разправи със съставките на ваксината. Важното е това че доктора ще бие една инжекция и процента на миналите през схемата ще се вдигне с 0,0000125%.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Сеп 20, 2021 6:25 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Мани ги САЩ, то ако погледнеш те и като статистика не са никак зле, па дори и всички пукясали да са пукясали точно заради короната, ама ще кажеш че трупове по улиците риннеш, някои щати са все така с ограничителни мерки, то в някои места шанса да те застрелят е доста по-голям от шанса да се тропясаш от Ковид  Ще се мре, това е доказно на 100%, дали ще е от ковид, калашников или бяла акула това са незначителни подробности, като загубиш пръст има ли значение дали си го отрязал с банцинга, циркуляра или го е отхапало кучето 
|
| Пон Сеп 20, 2021 6:33 pm |
|
 |
|
timt
|
Няма много алтернативи ... или вирус или ваксина, до живот PCR не ми се вярва (който едва ли показва вярно). Сега е по укрепнал организма от зимата така че сам си решаваш кога. Антиваксерите не ги разбирам но аз лично си направих ваксините за да не ме тормозят по границите иначе короната я минах за седмица с много зор. Имам проблеми в момента и смятах че е от ваксината но всичко съвпада с пост ковид синдрома така че и докторите не изказват мнение. Определено в схемите има много лъжа и много истина но нервите са ми по ценни, всеки сам си решава. Нито съм "за "нито "против" а най гадното беше че GP си държи на неговите 20 лв. и те кара да подпишеш декларация че е девствен. По едно време се хванаха за яките кой на първа линия кой на втора то не бяха ръкопляскания и състави по балконите, простотията ми дойде в повечко. Излизам от града и КПП-та навсеки изход показвам бележки че отивам да подписвам договор а ченгето със слънчеви очила без маска решава дали да ме пусне, каква беше тази простотия незнам.... В този вид България няма как да съществува (ако има такава държава след национализацията) Сериозно взех да се замислям да си бия шута не че навсякъде не е така но се надявам да е пак по добре. Социална държава, друг път.....
|
| Пон Сеп 20, 2021 11:38 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Аууу ти социална ли търсиш .. ако намериш някоя несоциална кажи, на мен за момента Русия ми се вижда еда от най-подходящите, ама и та твърде много социално, търся си капиталъзъм, такъв в който не само няма да те излекуват ако не си платиш, ами и ще те оставят да изгниеш на улицата защото и погребението е платено. Не искам нищо социално, ама нищо, дори съм готов да си плащам за да няма нищо социално. Нищо и няма на България, има си недъзите, има едни няма други, цели свят момента го съсипват за да е уж по-социален, отврат.
|
| Вто Сеп 21, 2021 1:09 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 |  |  |  | ToHu написа: Аууу ти социална ли търсиш .. ако намериш някоя несоциална кажи, на мен за момента Русия ми се вижда еда от най-подходящите, ама и та твърде много социално, търся си капиталъзъм, такъв в който не само няма да те излекуват ако не си платиш, ами и ще те оставят да изгниеш на улицата защото и погребението е платено. Не искам нищо социално, ама нищо, дори съм готов да си плащам за да няма нищо социално. Нищо и няма на България, има си недъзите, има едни няма други, цели свят момента го съсипват за да е уж по-социален, отврат. |  |  |  |  |
Австралия? За момента май е единственото място където белия човек още е бял ... Монако, Лихтенщайн, Сан Марино? Там със сигурност ако нямаш пари ще изгниеш на улицата ... Бих добавил към списъка и разните петролни шейхства, шериата не си пада май по социализма ...
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Сеп 21, 2021 8:16 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11265 Местоположение: Добрич
|
Много се вживявате около ваксините... В момента има много по-важен въпрос. Да не казвам голяма дума, ама гледайки статистиката почва да ми се привижда светлина в тунела. Не говоря за България, при нас поне още няколко месеца ще е напечено. Въпросът е, че в много държави положението е вече що-годе под някакъв контрол. Не са цъфнали, просто бавно и мъчително пълзят надолу.... Разбира се, ако се пръкне някоя по-страшна мутация, циркът ще започне от началото. Но оптимистичният вариант е от тук нататък да няма големи вълни, а само локални "вълнички". Като важният въпрос е дали човечеството ще се организира достатъчно, за да ликвидира бацила или държавите ще се спасяват поединично. Последното според мен ще значи, че боцкането ще се превърне в навик за много хора и вероятно за доста години напред. С други думи големият проблем не е дали ще се боцнем сега, а дали ще се абонираме доживотно...
|
| Вто Сеп 21, 2021 10:18 am |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Естествено че ще се пръкне страшна мутация. Поне с гриповете винаги е било така - всяка година нов, невиждан досега грип. Много лош. Следващата година още по-лош. По-следващата още по-по-най-лош. И така нататък. Мързи ме да ги степенувам.
|
| Вто Сеп 21, 2021 10:22 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
От два дни съм с първа доза на Модерна. Ръката боли неприятно, главата от време на време. Ама последното не е ясно има ли връзка с ваксината...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Сеп 21, 2021 10:25 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе аз съм се навил на Джонсъна щото е еднократна, само дето още не ми е дошло желанието. Днес попаднах на страшни неща за РНК ваксините от уж непристрастен източник. Не друго, но жената отдавна е с Пфайзер и преди около седмица без малко да получи инфаркт, а до сега само такъв проблем нямаше. До момента и дума не съм ѝ обелил по въпроса, но взе да ми духа на задника.
|
| Вто Сеп 21, 2021 1:19 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Бонго, пий си редовно гроздомицина и хич да не ти пука...
|
| Вто Сеп 21, 2021 1:38 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Е да, но Зимата идва!
|
| Вто Сеп 21, 2021 2:13 pm |
|
 |
|
syscop
|
Тогава да не ставаш въздържател 
_________________ Определянето стойността на дадена величина се нарича ИЗМЕРВАНЕ! Опонентът се оборва с ФАКТИ, а не с ЕПИТЕТИ!
|
| Вто Сеп 21, 2021 2:16 pm |
|
|