|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:08 am
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: Аз не гледам BTV, а Вие?
Това намирисва на бая паника - нещо става дето не сме го научили още. Най-вероятно местният главатар - главният за БГ КГБ активист - е на смъртно легло или нещо такова и сега всякаква гад изпълзява от дупките си. Или ще се чуе до някоя-друга седмица, или ще затихне, ако е било само глич в системата им. Но в момента изглежда целият ченгомутряв КГБ апарат е на нокти.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Яну 09, 2013 10:31 pm |
|
 |
|
polinom
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Съб Юни 09, 2012 12:23 am Мнения: 146 Местоположение: София/Стара Загора
|
Аз пък гледам бтв. Гледам им Комиците , Столичаните , шат-пат шоуто на Слави , даже новините им гледам. Гледам ШЛ по БТВ Екшън или някой друг сериал по комедийният. Не мога да разбера тая истерия с турските сириали. Преди време бяха същите само че мексикански и колумбийски. Всеки си мисли че като не харесва турски сериали е голям патриот, но идеята на патриотизма не е да мразиш чуждите а да обичаш своите.
|
| Чет Яну 10, 2013 11:34 am |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Проблемът не е толкова, че сериалите са турски, а евтини... както всичко останало в тая телевизия, а и не само в нея. В много сектори сме зле, страшно зле, а в същото време ни убеждават как едва ли не цъфтим. Тая шизофрения мен ме дразни. Иначе и аз ги гледам от време на време и често ме хваща яд като им слушам глупостите. Е снощи по новините цитирам: Да оставим настрана граматиката... но като ги слуша човек, остава впечатлението че тоя астероид минава няколко пъти годишно покрай Земята. После казват, че през 2029г. щял да мине на 3 млн. км. Значи има журналистическо правило всяка новина да се проверява поне от 2-3 източника. В случая не е кой знай каква философия да цъкнат на сайта на NASA и да видат че не са 3 милиона, а 30-на хиляди километрите. Още повече, че на собствения сайт на телевизията ги има правилните цифри. Най-вероятно нямат никакви редактори, излъчват като "новини" каквото им падне и както им падне. Още се сещам дето на митниците бяха хванали фъстъци с "афла токсини" а тая телевизия ги нарече фъстъци с "алфа частици".
|
| Чет Яну 10, 2013 12:29 pm |
|
 |
|
velio
|
Драматизъм. Всяка новина се съобщава все едно е настъпил края на света. Дали фактологията е вярна - това не е от такова значение.
|
| Чет Яну 10, 2013 12:39 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Едно време се смеех на Канал 1 - като отиваха да отразяват нещо, то са едни Урал-и с техника, едни бусове с хора, лудница. А BTV цъфват с едно бусче с една чиния отгоре, изскача отвътре някоя кака с микрофон и един келеш с камерата и това е.
Обаче чисто професионално погледнато като новинарски екип БТВ са пълна нула. И то имам чувството, че откак Мърдок ги даде на Гергов, станаха така нещата. Новините им стил клюкарница, репортажите просто търсят сензацията и това е. Никакъв професионализъм, никаква професионална етика. За мен те се насраха като телевизия, като отстраниха хора като Коритаров и Инджев. И двамата са бивши ченгета, но не можеш да гониш при това демонстративно журналист само за това, че е казал в ефир нещо лошо за управник, плюеш си на сурата като медия така... А като разследваща журналистика са пък направо комични.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Яну 10, 2013 1:50 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
Мндаааа.. наистина за огромни пари иде реч: "Да се създаде четвърти мобилен оператор в България с ново поколение мрежа не е лесно начинание не само заради наситения на 150% пазар. Собствениците на "Булсатком", които се опитват да направят именно това, със сигурност вече са наясно с всички трудности. Дни след като в сектора на телекомуникациите се разбра, че сателитният доставчик на телевизия след месеци чакане е получил кредит от 41.7 млн. евро за изграждане на мрежата си за мобилни услуги, започнаха проблеми със същинския му бизнес. Който пък е заложен срещу кредита. Първо, най-гледаната телевизия bTV (в която акционер е Красимир Гергов) поиска тройно увеличение на таксите за доставка на каналите си и след като "Булсатком" не се съгласи, просто спря сигнала към него. После същото предприе свързваната с банкера Цветан Василев TV7. Тя предупреди, че ако до края на седмицата не се споразумее с "Булсатком", също ще спре програмата си към абонатите му. Нов фронт на атаката беше отворен в сряда, когато в офисите на свързваната със сателитния оператор телевизия нахлуха служители на "Икономическа полиция", които по информация от вътрешни източници са иззели документи. Така картинката става кристално ясна: "Булсатком" се опитва да влезе на GSM пазара, на който скорост набира наскоро купената от Цветан Василев заедно с руската VTB БТК. Самата "Виваком" пък прави опити да завземе позиции при телевизионните доставки. При така стеклите се обстоятелства очевидно "Булсатком" рискува и сегашния си бизнес извън задвижения GSM проект." Значи това е причината - изграждането на 4G мрежа... Лошо... Ще ми се издигнат в очите ако успеят да удържат на натиска да ги унищожат... Пожелавам им късмет и успех! EDIT: ето я и самата статия от където е цитата по-горе: http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... ub_natisk/
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Чет Яну 10, 2013 2:24 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами мен ако пък питаш им правят услуга, ако са умни ще се седнат на задниците и ще зарежат 4G мрежата, не знам тъпи ли са или какво, но с това нещо шанс според мен за печалба нямат. Ако си мислят да правят инвестиция която след това да продадът с добра печалба и това не е много вероятно. Пазара е наситен, цените не са толкова високи че ако направят дъмпинг да могат да оцелеят. Освен това тия смешни 41 млн няма да им стигнат до никъде, БТК инвестира доста повече, имат абонати и пак са я закъсали. Иначе Гергов пък не знам какво го намесват, Гергов няма много общо с BTV вече, освен че те са му еидн вид клиенти, според мен на Гергов му е през оная работа за BTV и ако може да им изстиска още малко пари би го направил и ги зарязал без да му мигне окото, него го вълнува друг бизнес, кой е собственика на Btv за него няма значение, така или иначе са вързани с него както и други телевизии. Относно Василев ... ами там вече им е проблем, Василев=Бойко ... лоша работа.
|
| Чет Яну 10, 2013 7:08 pm |
|
 |
|
Цецо
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Яну 11, 2013 6:01 pm |
|
 |
|
perlsite
Ранг: Ориентиран
|
Не гледам изобщо телевизия. Ще се брои ли ако отговоря, че и бТВ не гледам?!  Хем те лъжат, хем плащаш, хем си губиш времето. Добра причина да спра кабеларката 
|
| Нед Яну 13, 2013 10:48 pm |
|
 |
|
relsys
|
Аз пък ги чакам да си пуснат GSM-a, че да мина към тях... 
|
| Пон Яну 14, 2013 4:17 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Според мен Булсатком взе лиценз за GSM оператор основно заради 3G мрежата - за да може да предлага и интернет - т.е. пакетна услуга - нещо, което конкурентите му имат отдавна.
|
| Пон Яну 14, 2013 6:05 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Абе нещо за 4G гласят и за пренос на глас се натискат. Ама да видим, макстелеком, май до под кривата круша го докараха....
|
| Пон Яну 14, 2013 6:10 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе аз бях стар клиент на Булсат, бях и доста активен във форума им, следях какво ли не, но слава Богу просто си пуснах телевизия от друг доставчик и мирясах защото всичко стана наред 
|
| Пон Яну 14, 2013 11:55 pm |
|
 |
|
relsys
|
Че какво им е на телевизията? А и по другите няма Формула 1 
|
| Вто Яну 15, 2013 12:44 pm |
|
 |
|
bkulev
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Яну 25, 2006 12:47 pm Мнения: 305 Местоположение: Varna
|
Че как да няма, миналия сезон я гледах по някой от каналите, само дето не помня по кой. 
|
| Вто Яну 15, 2013 11:01 pm |
|
|