|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:24 am
Нов LCR meter за домашна лаборатория
| Автор |
Съобщение |
|
velio
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Нов LCR meter за домашна лаборатория
Уф, за малко да помисля че нещо аз не съм добре... Общо взето и аз наблюдавам подобни резултати.
|
| Чет Юни 01, 2023 1:53 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
Така, след всичките приказки - някой има ли препоръка за LCR - портативен (тоя на Keysight или друг?) - домашен настолен, настолен - домашен за професионална употреба, настолен?
Може да ги разделим и на SMD за високи честоти и разни големи истории (трансформатори, релета)
На мен май ще ми трябва нещо за тестване на релета и контактори, може и изолационни трафчета.
|
| Чет Юли 06, 2023 12:01 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Там е друга работа - съмнявам се че някои от тука дискутираните ще ти свърши работа. при трафове и релета обикновенио индуктивноста е голяма и не е в реинджа на ЛЦР дето ползваме за малки комоненти.
|
| Чет Юли 06, 2023 8:13 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12095 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пет Юли 07, 2023 2:16 pm |
|
|