|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 3:37 am
Петиция против втора джамия в София
| Автор |
Съобщение |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Е аз не смятам да се задълбавам чак толкоз много 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Яну 09, 2009 6:08 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
То по принцип като четеш нещо скучно и безинтересно и особено ако е по задължение, почва да не те свърта на едно място...
Религиите са първия софтуер за социално управление тип "виртуална реалност", ама много бъгове в тях вее.
|
| Пет Яну 09, 2009 6:49 pm |
|
 |
|
nik
|
влязъл веднъж във виртуалната реалност изчезват и бъгове и всичко  за сметка на това почват да се появяват джамии 
|
| Съб Яну 10, 2009 2:36 am |
|
 |
|
¶
|
Интересно ще ми е да споделиш за бъговете, които си открил 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Яну 10, 2009 2:55 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
Нямаш проблем да го прочетеш - поучително е, доста
http://koran.hit.bg/koran_prevod.html
Стила е трудно четим, защото текста е с претенцията да е точно такъв (дума по дума), както го е диктувал Мохамед, и затова са недопустими всякакви редакции.
Ако прочетеш внимателно, ще видиш в прав текст, защо исляма е толкова агресивен
|
| Съб Яну 10, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Не че съм задълбавал надълбоко ,но например:
Ситуация : Някой те шибва по едната буза.
В Библейски Софтуер избираш от менюто "Подай си и другата буза"... И в тоя момент понякога се получава зависване (за кратко ) във въздуха след което системата се срива за неопределено време.
Както е казал класика Роки : "И като ми се откри ...."
Както братята Кирил & Методий преведоха Библията на български, няма ли да се намерят по тия земи братя Керимов & Мехмедов да преведат и Корана ,че и ние неверниците да не тънем в невежество?
Все не ми се вярва да няма литературен превод на Корана на български.
|
| Съб Яну 10, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
Syrius-B
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
|
| Съб Яну 10, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Syrius-B, майтапя се бе. Аз още на "Светото C" не съм стигнал до края, само Корана ми липсва.
Мисля корана да го уча "он-еър" - имама ще ми го пее 5 пъти на ден.
|
| Съб Яну 10, 2009 11:50 pm |
|
 |
|
¶
|
Syrius-B, благодаря за линка  .
Смятам, че за да разбереш другата страна, трябва да я познаваш в детайли. Някак си не върви да правиш коментари на нещо или някой, който не познаваш, в смисъл Библията била такава и такава, всичко било лъжа и т.н., пък видете ли ние не сме я чели, щото не я разбираме, ама сме гледали научнопопулярни филми, щото тях ги разбираме  Истината е по средата, може и да не е всичко вярно, но пък е поучително четиво ( за мен, за останалите не мога да гадая ).
А това сайтче хит.бг така го мразя, че нямам думи, 300 кила файл, не мога 1 час да изтегля 
|
| Нед Яну 11, 2009 2:18 am |
|
 |
|
nik
|
като поучително четиво лошо няма, ама да не се стига до там и теб да те пуснат по телевизията 
|
| Нед Яну 11, 2009 11:45 am |
|
 |
|
¶
|
Ко лошо има ? Барем ще Ви покажа щангата 
|
| Нед Яну 11, 2009 5:01 pm |
|
|