Отговори на тема  [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Убиха Осама бин Ладен. .. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
... не си го представям ...

Е то никой не може да си го представи. Но това твърдение е измислено от американци за американци. За тях явно е достатъчно твърдението "някой каза..." Единствените доказателства са фактите, които в случая липсват. Но какво има да се учудваме? Какъв идиот трябва да си за да загърбиш доказателства сочещи, че събарянето на близнаците е вътрешна работа, но вярваш на празни приказки без никакви доказателства за достоверността им. Все едно някой да каже: "Аз подобрих еди кой си световен рекорд. Имам една снимка, но няма да я показвам за да не комплексирам останалите опитващи се да подобрят рекорда. Ако не вярвате питайте бай Киро."

Чет Май 05, 2011 6:32 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
Какъв идиот трябва да си за да загърбиш доказателства сочещи, че събарянето на близнаците е вътрешна работа, но вярваш на празни приказки без никакви доказателства за достоверността им.

А какъв пък идиот трябва да си та да повярваш, че събарянето на близнаците е вътрешна работа, т.е. идиотизма е двупосочен, недей го забравя :) .

Чет Май 05, 2011 8:45 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Цитат:
Какъв идиот трябва да си за да загърбиш доказателства сочещи, че събарянето на близнаците е вътрешна работа, но вярваш на празни приказки без никакви доказателства за достоверността им.

А какъв пък идиот трябва да си та да повярваш, че събарянето на близнаците е вътрешна работа, т.е. идиотизма е двупосочен, недей го забравя :) .

Виж по снимките как са срязани вертикалните метални носещи греди и после ако не ти е ясно, ще ти обясня как се прави с помощта на пластичен експлозив.
А, и ми е любопитно да видя снимка на поне една останала част от самолета, врязъл се в Пентагона.

Последна промяна Lupus на Чет Май 05, 2011 11:36 pm, променена общо 1 път

Чет Май 05, 2011 9:13 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Единствената истина са фактите а не празните приказки. Аз вярвам на фактите. Това за Пентагона е хубав въпрос. Ще задам и аз един. Снимката е от фотоапарат намерен сред отломките. Как черните кутии на самолетите се повредиха? Освен да предложиме на Боинг вместо скъпите и ненадеждни черни кутии да ползват SD карти.

Прикачени файлове:
last_picture.jpg
last_picture.jpg [ 21.46 KiB | Прегледано 2112 пъти ]
Чет Май 05, 2011 9:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Факти за кулите имаме все през нечии разкази в по-голямата си част та човек в крайна сметка
трябва да избира на чий разказ да вярва, т.е. нищо не знаем.

Но има и неща лесни за проверка. Едно от тях е рейтингът на W , както и тенденциите
в движението му - преди и след 9/11. Обратът - по мой вял спомен от него време - беше
драматичен. За друг печеливш от атентатите не се сещам да съм чувал.

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Чет Май 05, 2011 10:06 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цитат:
Единствената истина са фактите .....

Кои факти - твоите ли или тези на Майкъл Мур и подобните му. Наскоро в едно филмче тук показаха и "факти" за тъй наречения HAARP - едни големи антени, някакви зали с шкафове и приказки за гигавати. Така че не ми говори за твоите или моите или на някой друг фактите, защото всеки си вади "факти" от ръкавите каквито си иска. Аз нито имам желание, нито имам време да седна да убеждавам някой на другия край на света да не вярва в нещо. Единственото, което исках да кажа е да внимавате с определенията, защото пък тези, дето не вярват в конспирации със сигурност мислят абсолютно същото за тези, които вярват в тях. Толкова по тоя въпрос - всеки да си вярва в каквото си иска, единствено да внимава с употребата на думичката "идиоти" :) .

Чет Май 05, 2011 10:26 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Dimitar написа:
Цитат:
Единствената истина са фактите .....

Кои факти - твоите ли или тези на Майкъл Мур и подобните му. Наскоро в едно филмче тук показаха и "факти" за тъй наречения HAARP - едни големи антени, някакви зали с шкафове и приказки за гигавати. Така че не ми говори за твоите или моите или на някой друг фактите, защото всеки си вади "факти" от ръкавите каквито си иска. Аз нито имам желание, нито имам време да седна да убеждавам някой на другия край на света да не вярва в нещо. Единственото, което исках да кажа е да внимавате с определенията, защото пък тези, дето не вярват в конспирации със сигурност мислят абсолютно същото за тези, които вярват в тях. Толкова по тоя въпрос - всеки да си вярва в каквото си иска, единствено да внимава с употребата на думичката "идиоти" :) .

Именно. Официалните "факти" не са по-добри от чиито и да е приказки.

Човек разполага с факт само когато може сам да провери, че е такъв.

Стигне ли работата до религия - избор на кое непроверимо твърдение да се вярва - всякакво
вземане на тая или оная страна е просто включване в тая или оная религия, всяка от които
смята себе си за "правата".

Чет Май 05, 2011 10:39 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Абе хора... факт е нещо, което никой не може да оспори. Няма мои и твои факти. Зарежте ги Майкъл Мур и подобните му. Имам предвид следното:
в двете сгради се удрят два самолета - факт
нещо се случва при пентагона - факт
самолет удря пентагона - твърдение(официално)
двете кули падат - факт
и т.н.

@Dimitar: Не приемай толкова лично нещата! Аз си казвам мнението, което е такова заради неяснотиите около събитията. Официалните изказвания и твърдения нещо не ми се връзват. И сега уж са ликвидирали враг номер 1 а мъглата си остава даже се сгъстява. Ако трябва да съм честен предпочитам официалната версия да е истина защото в противен случай думата "ИДИОТ" ще е прекалено нищожна за хора, които са способни да причинят подобно нещо на собствения си народ.

Пет Май 06, 2011 12:02 am
Профил
Аватар

Мнение 
ах ти димитъре, еврейски слуга мерзък, като победи революцията и дойде народния съд, с кървави сълзи ще се каеш :lol: :lol:
сега ще ти дам един факт, който не можеш да отречеш - тия които вярват на официалната пропаганда се издигат по-често в йерархията, вземат по-добри заплати и въобще им "върви" повече. а тия които ровят в мръсните дела на цру, четат сайтове за свободна енергия, задават въпроси, съмняват се в общоприетите догми, въобще МИСЛЯТ с главите си, те седят на дъното на социалната стълбица, не ги повишават, не ги ценят, не им плащат. това не е ли доказателство че има световен заговор и че всъщност всеки работодател вечер след работа се свързва със своите господари за получаване на директиви? не е ли доказателство че невинните датчици уж за пожар са камери от където всичко се следи, защото от къде шефчето-еврейска подлога ще знае кой МИСЛИ и кой е примерен корпоративен слуга? :D :D :D разбра ли сега че си слуга на злите сили и че такива като тебе пречат на човечеството да се освободи и да заживее във мир и хармония, и всички да бъдат сити, доволни, да танцуват, да пеят, да творят свободно и да се радват на благата, които мада нейча щедро ни дарява :lol: :lol: :lol:

Пет Май 06, 2011 8:42 am
Профил
Аватар

Мнение 
CarBeta написа:
Ако трябва да съм честен предпочитам официалната версия да е истина защото в противен случай думата "ИДИОТ" ще е прекалено нищожна за хора, които са способни да причинят подобно нещо на собствения си народ.

напротив, думата която заслужават е истински водач с много големи топки, но едва ли е така. умряха няколко хиляди човека, нищо цена ако трябва да се сплоти нацията, повече хора умират само в името на удобството да караме със 100 вместо с 40, което е "придобивка" много мерзка и жалка сравнено с толкова важно нещо като всеобщата солидарност и сплотеност. в турция мисля имаше подобен опит, но неуспешен. въобще според мене нуждата от подобни провокации е най-голяма точно там, където най-малко могат да бъдат проведени, затова не смятам че е вътрешна работа. е, не само за това де, трябва да си призная че просто няма как да застана на едно мнение с тъпата сган от бакшиши, низши чиновници, гладуващи многознайковци и всякакви други мислячи, в чиито среди тоя мироглед е особенно популярен. така че дори да получа много солидни доказателства че атентатите са вътрешна работа, ще си мълча и няма да прокламирам какво мисля.

Пет Май 06, 2011 8:54 am
Профил
Аватар

Мнение 
В българското законодателство (а и според международното право) подобно деяние се нарича престъпление срещу човечестеото. Трябва да си абсолютен БЕЗТОПКОВЕЦ за да измислиш и да осъществиш сценарии, според който ти си единствения възможен победител и то на гърба на нищо неподозиращи хора.

Пет Май 06, 2011 10:22 am
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
Не приемай толкова лично нещата!

Какво значи не приемай лично нещата - аз съм човек, който не вярва че това е вътрешна работа и съответно ти в предния си пост ме нарече идиот :) . Колко по-лично от това искаш да стане :) ?

Пет Май 06, 2011 2:40 pm
Профил
Аватар

Мнение 
zaphod написа:
ах ти димитъре, еврейски слуга мерзък, като победи революцията и дойде народния съд, с кървави сълзи ще се каеш :lol: :lol:
сега ще ти дам един факт, който не можеш да отречеш - тия които вярват на официалната пропаганда се издигат по-често в йерархията, вземат по-добри заплати и въобще им "върви" повече. а тия които ровят в мръсните дела на цру, четат сайтове за свободна енергия, задават въпроси, съмняват се в общоприетите догми, въобще МИСЛЯТ с главите си, те седят на дъното на социалната стълбица, не ги повишават, не ги ценят, не им плащат. това не е ли доказателство че има световен заговор и че всъщност всеки работодател вечер след работа се свързва със своите господари за получаване на директиви? не е ли доказателство че невинните датчици уж за пожар са камери от където всичко се следи, защото от къде шефчето-еврейска подлога ще знае кой МИСЛИ и кой е примерен корпоративен слуга? :D :D :D разбра ли сега че си слуга на злите сили и че такива като тебе пречат на човечеството да се освободи и да заживее във мир и хармония, и всички да бъдат сити, доволни, да танцуват, да пеят, да творят свободно и да се радват на благата, които мада нейча щедро ни дарява :lol: :lol: :lol:

Нищо не мога да отрека, все верни факти си посочил :D .

Пет Май 06, 2011 2:41 pm
Профил
Аватар

Мнение 
CarBeta написа:
В българското законодателство (а и според международното право) подобно деяние се нарича престъпление срещу човечестеото. Трябва да си абсолютен БЕЗТОПКОВЕЦ за да измислиш и да осъществиш сценарии, според който ти си единствения възможен победител и то на гърба на нищо неподозиращи хора.

И аз мисля така - то не че не е очевидно де - но той Зейфод нали все се самобичува и се брои
за никого та очаква и от останалите същото - и нямайки силите да им го наложи гледа в очакване
на месията, дето ще смачка и останалите към него :D :D :D

Що се отнася до самите кули, нямам представа и аз така ли е или инак - няма да ме изненада
нито едното, поравно са ми вероятни. Навярно неправилно, въпросите около цялата история
са толкова повече от отговорите че би трябвало да е очевидно, че официалната версия е лъжа,
но боят по главата от медиите ми се отразява и на мене, предполагам.

Пет Май 06, 2011 4:06 pm
Профил WWW
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист
Аватар

Мнение 
Филма продължава ...

http://www.popsci.com/science/article/2 ... ters-brain

Пет Май 06, 2011 6:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща