Желязков, недей да ми плачеш на рамото какво си завършил и как си наливаш сам знанията в главата. Тематиката на форума не е свързана с твоята личност, прав си, но ти сам предлагаш да доказваш нещо си, за което никой не те е питал, затова ми стана интересно какво ще доказваш. Пристанищата не са най-чистите места на дадена държава, нормално е да си виждал осрани кинефи и да им се кефиш сега в спомените си. Мерси за поканата до Варна, в близките години нямам планове да ходя до там, но ако има нещо да доказваш може да дойдеш насам ( фани некой кораб ), с удоволствие ще те разходя по някоя разкопона улица, да огледаш градските кинефи

Принципа акостирах в еди кое си пристанище и научих как живеят хората е смешен, по същия начин може да се твърди , че сменяйки самолета в Прага, Амстердам и Лондон, видях и научих нещо за съответната държава, или ходих с кола от Индиана до Аризона, карайки все по магистралата, и знам как живеят хората там. Виждат се неща, които не могат да дадат представа за хората и живота, но първите впечатления са най-важни, затова ме дразнят кинефите в БГ.
Наслука и попътен вятър ...