|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Съб Окт 03, 2026 11:16 pm
Интернет цензура - поредният напън
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Re: Интернет цензура - поредният напън
Ами гледай сега - тоя Туитър явно е някакво глобално четиво. Ако ти излезнеш на летището в УСА и се изцепиш гръмогласно - ще взривя Америка... пак ще ти наскачат  Тия там (в УСА) така са си решили, така си живеят. Изработили са си един правила и на тяхна си територия могат да си ги прилагат. Който е решил да ходи там, да си прави труда да им спазва правилата. Виж когат си налагат правилата извън УСА, това вече е проблем.... Ама има една приказка - могат - правят го.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 01, 2012 6:24 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Точно това е страшното и погнусяващото, определя ги като нецивилизована страна.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Фев 01, 2012 6:30 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Преди време уволниха един нашенец от нашата фирма, защото се бяха скарали с един китаец и нашия му беше казал "Не ми се хили, щото ще ти откъсна зелката"  . Уволниха го като пич на 10-тата минута и HR-ката не искаше и да чуе като и обяснявахме, че ние по нашия край така си говорим и не го мислим на сериозно  . Та и тоя - щял да унищожава Америка  . tgi, я кажи кое е по-нецивилизовано - да върнеш някой там от където е дошъл, защото бил казал някакви глупости или да си затвориш очите, да не го върнеш и съответно да умрат няколко хиляди човека като на 9/11. Дето има една дума - парен каша духа. Преди 9/11 е нямало никакви проверки, отиваш 10 минути преди полета направо на гейта и се качваш като пич. Сега ни разкатават мамата от проверки, ама честно да ти кажа предпочитам да си загубя 1 час пред това някоя откачалка да ми забие самолета в някоя сграда или пък нещо друго там дето може да направи. Знам че е по-добре да няма такива неща, ама за съжаление живеем в реален свят, а не в някакъв измислен, дето всичко е песен  . Някои неща не си заслужават риска да умрат няколко хиляди нищо не подозиращи хора.
|
| Сря Фев 01, 2012 6:48 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Dimitar имам лоши новини за теб. Ти вече си чистокръвен Американец.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Фев 01, 2012 6:58 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е искаш да кажеш, че не са разбрали, че е говорел на майтап ли. Айде да беше арабухав та нещо да се изгуби в превода, а той е ирландец, знаели са много добре. И са се позбавлявали по ченгесарски защото нивото на цивилизованост на страната им го позволява. Само дето аз и досега не съм видял доказателства, че 9/11 е терористичен акто отвън а не PR кампания вътре. Единствените печеливши са тия, дето ни пазят; а да, тогава и на Буш рейтингът скочи и се съживи, беше толкова нисък, че не им беше много ясно какво ще правят. Може и да си заслужава и да има от какво да бъда пазен, ама преди това трябва да ме убедят, че не е рекет - и ако можеха щяха да са представили някакви доказателства досега, не само празни приказки и повтаряне на едно и също, сочене с пръст и т.н.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Фев 01, 2012 7:13 pm |
|
 |
|
tgi
|
На огромната част от "чистокръвните американци" тия работи се харесват не повече отколкото на който и да е друг.
|
| Сря Фев 01, 2012 7:18 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Знам, знам - и Елвис също е жив, само че ФБР (или пък бяха марсианците) го крият  . И самолетоносача в персийския залив ще си взривим и потопим, за да не плащаме за рециклирането му - само стой та гледай  . Тия неща на никой не се харесват, но пък нещата дето се случиха на 9/11 хептен не се харесват  .
Последна промяна Dimitar на Сря Фев 01, 2012 7:25 pm, променена общо 1 път
|
| Сря Фев 01, 2012 7:21 pm |
|
 |
|
ike
|
Колко да са? Не повече от 99%. А и тях никой не ги е вързал с вериги. Кеф ти Мексико, кеф ти Канада могат да се изнесат където си искат. Но ме притеснява това, че Dimitar е доста представителна извадка. ПП .... докато го напиша и той разсеял съмненията
|
| Сря Фев 01, 2012 7:25 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ми честно казано, вероятно хич не им е пукало дали е арабин или ирландец. Нещо повече - ако им е пукало, щяха да ги осъдят  Като цяло те си имат разписани правила спуснати отгоре. Пристига информация потенциален терорист, те си го прибират, разпитват и накрая за по сигурно изритват от САЩ. Поне мойто впечатление от тия служби по летищата е такова - те са някакви дистанцирани дебили с абсолютно механичен подход към всеки случай. То така и трябва. В крайна сметка в тяхната си държава могат да си правят каквото искат. Виж ако бяха отишли на острова, извлекли ирландеца от къщи и да го завлекат в Гуантанамо... щеше вече да е лошо 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 01, 2012 7:28 pm |
|
 |
|
ike
|
Не е като да не се е случвало.
|
| Сря Фев 01, 2012 7:37 pm |
|
 |
|
tgi
|
Не, за него има достатъчно доказателства. Едва ли. Но някоя смешка като представлението на Колин Пауъл за иракската опасност и оръжията им за масово унищожение - състоящи се от няколко ръждиви тръби - това го гледаме често. Доказателства за това кой е извършил 9/11 няма и не можеш да посочиш, можеш само да повтаряш каквото всички знаем от медиите. А то е нищо. Даже и да е вярна тезата им не виждам какво я прави по-достоверна от всяка друга приказка на пропагандната машина. Ако имаха нещо щяха да го покажат. Това, което аз помня е, че Осамата *отрече* да има нещо общо като станаха атентатите. турист пък се отрича от геройствата си, оставя сума ти самозванци да си ги припишат вместо него, да бе. Каквото и да е ставало публично има само голи приказки без факти, и освен за Елвис и какво ли не още в отговор на тия въпроси друго няма. Инак вярата ти си е твоя работа, разбира се, ама има и нерелигиозни.
|
| Сря Фев 01, 2012 7:38 pm |
|
 |
|
tgi
|
Какво значи "тяхната" си държава, задавал ли си си тоя въпрос. В случая значи тия с пушките там, 250-те милиона никой не ги и пита (колко опции имат на "избори", Обама, Мобама или къв беше, Ромни - каква е разликата).
|
| Сря Фев 01, 2012 7:42 pm |
|
 |
|
Цецо
|
По тая логика и ние нямаме избор... то някъде има ли?
|
| Сря Фев 01, 2012 9:45 pm |
|
 |
|
tgi
|
Ми нямаме, разбира се. Дали някъде има не знам - не познавам целия свят в детайли.
|
| Сря Фев 01, 2012 9:50 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
|
| Сря Фев 01, 2012 10:52 pm |