Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Електроника Mюнхен 2012 13-16 Ноември 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Електроника Mюнхен 2012 13-16 Ноември
Някой ще ходи ли?

Тия дни ще запазвам хостел или хотел, че наближава. А питам кой ще ходи защото трябва да се пие бира :D

http://www.electronica.de/

edit> 2012 е естествено... явно ми е замръзнал мозъка в стоя студ
edit 2> Български фирми на изложението http://www.electronica-media.de/prj_804 ... hFormAnker

Последна промяна Grubi на Вто Юли 10, 2012 3:17 pm, променена общо 3 пъти

Пон Юни 11, 2012 3:43 pm
Профил

Мнение Re: Електроника 2011 13-16 Ноември
Хмм малко далечко ама може, вчера си правих тъкмо графика, успях да планирам до октомври, не знам дали ноември ще съм още в европа, но сега ще го сложа в списъка .. за хотела .. прав си, последно за CEBIT като ходихме голям зор се оказа, въпреки че за електорниката не е толкоз зор.

Пон Юни 11, 2012 11:42 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Електроника 2011 13-16 Ноември
ъъъ... сега не е ли 2012?

Вто Юни 12, 2012 3:10 am
Профил
Аватар

Мнение Re: Електроника 2012 13-16 Ноември
Това на кой край на света ще се случи?

Вто Юни 12, 2012 11:07 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение Re: Електроника Mюнхен 2012 13-16 Ноември
Мюнхен, Германия - европейското изложение, добавих и връзка в първия пост. Имам съмнения че това в Китай е пъти по интересно, но ми е далеч. Досега съм ходил само един път през 2008 май беше и ми беше голямо удоволствие, още повече че и времето изненада приятно за ноември.

Провежда се през година, всяка втора има подобно иложение което се казва Продуктроника и е повече за готови машини и оборудване, също не е лошо, но не е толкова интересно и голямо (поне според и за мен)

Билета за студенти е доста по-евтин. Спането в добър хостел е по 12Евро на вечер.

Някой интересни неща извън изложението:

Музеите на БМВ - 2броя и фабриката (има безплатен или почти безплатен тур на английски, немски, руски и може би на други езици)
Политехническия музей
Всички видове кръчми (бири, хаксета и т.н.)
Всички други музеи, паркове и т.н. ако е хубаво времето си заслужава
Ако сте по пазаруването - също има интересни неща

Вто Юни 12, 2012 11:26 am
Профил

Grubi написа:
Мюнхен, Германия - европейското изложение, добавих и връзка в първия пост. Имам съмнения че това в Китай е пъти по интересно, но ми е далеч. Досега съм ходил само един път през 2008 май беше и ми беше голямо удоволствие, още повече че и времето изненада приятно за ноември.

Провежда се през година, всяка втора има подобно иложение което се казва Продуктроника и е повече за готови машини и оборудване, също не е лошо, но не е толкова интересно и голямо (поне според и за мен)

Билета за студенти е доста по-евтин. Спането в добър хостел е по 12Евро на вечер.

Някой интересни неща извън изложението:

Музеите на БМВ - 2броя и фабриката (има безплатен или почти безплатен тур на английски, немски, руски и може би на други езици)
Политехническия музей
Всички видове кръчми (бири, хаксета и т.н.)
Всички други музеи, паркове и т.н. ако е хубаво времето си заслужава
Ако сте по пазаруването - също има интересни неща

Музеят да мине на първо място в списъка! :) Бира, паркове има навсякъде, но тоя остров е уникално място! Който го посещава да знае че е трудно да се разгледа за 1 ден.

Вто Юни 12, 2012 2:46 pm
Профил
Аватар

аз отивам най-вече за срещата с колеги и приятели - бири и т.н. са помощни средства, приятни но помощни. а музеите са само ако има време и времето и настроението са наред за месец като ноември. първия и последен път когато бях там всичко си беше паснало :D
разбира се нови контакти и продукти също, а с малко късмет може и да спечелиш някой корвет с двойничка на Мерлин Монро (инициативата на Digikey последните години).

Вто Юни 12, 2012 4:19 pm
Профил

Електрониката в Мюнхен си струва....когато бях в немско ,нямаше пропуск да се посети.
Един лек трик за безплатни билети - намираш си някоя фирма и ги питаш да се срещнете на щанда им и т.н в тоя случаи доста от фирмите пращат покана- регистрираш се и готово - входа за 1 ден е фрее.
При мене даже съм раздавал покани щото поне 10 фирми ми пращаха....

Вто Юни 12, 2012 9:04 pm
Профил

Аз съм ходил но в Есен ако се не лъжа, ама може и да се лъжа, като нищо ще го посетя стига дасъм по европско още. Където и да е в Германия си струва, ако не друго бирата и джоланчето какво друго може да иска човек ... ако пийне повечко може и някоя немкиня да го хване, това вече не е задължително да е добре но то неможе всичко да е идеално.

Вто Юни 12, 2012 9:56 pm
Профил

Ами мога да уверя колебаещите се – струва си ....не мога да се сетя за някоия фирма в полупроводниците дето да не е представена в Мюнхен.
Отделно има още една камара от пасивни компненти ,модули и т.н - въобще има всичко.

:D :D :D ТоНи – дано да имаш късмет с немкините.... не че няма хубавки тук –там ама това дето чужденец може да докопа в 99,9% не е в тая категория ...но това е в зависимост от алкохола де.....

Вто Юни 12, 2012 10:31 pm
Профил
Аватар

Да, евентуално безплатен билет за 1 ден от Farnell, Digikey и т.н. то като наближи времето те ще постнат на сайтовете за регистрация.

Сря Юни 13, 2012 9:11 am
Профил

Хммм аз за всякоизложение получавам безплатни, ама не съм ходил от години, има две три фирми за embedded PC-та които ми пращат постоянно, не само за там де.
Аз за немкини изобщо не държа, има хубави да, по опасното е че има и не много хубави, последно на CEBIT като бях тая година в една кръчма дето попийвахме имаше една групичка със средно тегло над моето, като ги гледамкак се оглеждаха се чуствах като прасе на посия.

Сря Юни 13, 2012 11:43 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Ще взема да се замисля и аз да дода...

Чет Юни 14, 2012 6:45 pm
Профил
Аватар

Хубаво мислите, ако решите когато и да е преди изложбата, пишете на лични, да се разберем къде и кога ще се състои бирата. Ако някой има и нещо да покаже, нека носи - аз съм замислил едни контролери за развойни китове, хардуера го има, виж документация и софтуер дано да успея до Ноември :D

Комет ще имат свой щанд, ще ви кажа точния номер - може и там да бъде сборен пункт.

Пет Юни 15, 2012 1:41 am
Профил
Аватар

Само да припомня - Електрониката е след има-няма три седмици. Ако някой случайно се е навил, да пише на лични. Аз ще съм цялата седмица, кометци и те ще имат щанд или май даже два. Вече има един двама колеги от университета с които ще се видя, но колкото повече толкова повече :D

Чет Окт 18, 2012 3:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща