относно Кирилицата за Дисплей
Здравейте момчета искам да ви попитам само на бързо едно нещо понеже правя един проект с дисплей и имам един проблем във .hex файла който е генериран с Maplab съм написал това което ,ще излиза на дисплея на кирилица обаче като симулирам със Proteus ми излизат всевъзможни символи някакъв кирилизатор ли какво ми трябва , и другият ми въпрос в действителност пак ли ще ми излизат разбърканите символи или само при Proteusa Го дава така
_________________ "I really do like SOLDERING as my programming language." Bob Pease
Пон Юни 11, 2012 10:56 pm
CarBeta
Ранг: Форумен бог
Re: относно Кирилицата за Дисплей
Има дисплей с кирилица и дисплей без кирилица. Симулаторът ползва модел без кирилица. На практика ако си купиш дисплей с кирилица ще си излиза както трябва. Ако ползваш дисплей без кирилица ще излиза както на симулацията.
Вто Юни 12, 2012 5:55 pm
zaphod
Ранг: Форумен бог
Re: относно Кирилицата за Дисплей
хихи, каква вяра има днешната младеж в симулаторите!
хихи, каква вяра има днешната младеж в симулаторите!
Ми то е така днес , виртуални жени , виртуални пари , виртуални игри ......, ама е друго като си го светнеш на живо дисплея ( ако светне де , че то от първия път не е интерсено )
_________________ "I really do like SOLDERING as my programming language." Bob Pease
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл