|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:16 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 China strikes again
http://lenta.ru/news/2012/06/29/flee/Китайски пилот катастрофира самолет, бяга от мястото на ПТП-то. Знам, че са загинали 44 човека, лека им пръст, но въпреки това ми е некво смешно. 
|
| Пет Юни 29, 2012 5:35 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: China strikes again
Тук на това му викат "hit and run"  . Иначе е баси и якия китайски комунист - да оживее от такава катастрофа, че да има и сили да бяга после  .
|
| Пет Юни 29, 2012 6:54 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Какъвто е идиот, нищо чудно, че е крашнал самолета. Явно критериите за издаване на лицензи са доста ниски. 
|
| Съб Юни 30, 2012 10:49 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Всички са такива. Онзи ден едни колеги от друга фирма обесняват за един велик китайски концерн, строи заводи, точи се за разширението на Девня цимент. Та те вече на няколко обекта по света се засичали и как работели китайците, подписват договор, правят каквото им оттърва и от което печелят, после казват нас не ни интересува другото няма да го правим неискаме и да ни го плащате. ..... и тия продължават да имат клиенти, до къде е стигнал западния свят не знам.
|
| Пон Юли 09, 2012 8:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|