Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Търся си заварчик .. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Търся си заварчик ..
Абе с две думи търся си заварчик за работа на надник, някъде 10-15 дни. Говорим за читав заварчик с опит в заваряването на тръби. Ако някой има познат ще съм благодарен да направим връзка.

п.с. Пускам тук щото не е съвсем обява и не е точно като за членовете, та тук мисля ще е по видимо и полезно отколкото в обяви.

п.с. 2 относно заплащането мисля че е доста атрактивно като за БГ

Съб Ное 24, 2012 7:20 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение Re: Търся си заварчик ..
АЗ :)

Съб Ное 24, 2012 7:32 pm
Профил

/Оффтопик: баси, това е единственото нещо, за което имам диплома ... и не, определено не ти трябвам, електрожен не съм пипал от завършването ми 88-ма ... ;-)))

Вто Ное 27, 2012 4:37 pm
Профил

Това се оказва страшен проблем, оказва се че в България май нямаме читави заварчици, или най-малкото не са ни останали. Не е чудно защото гледам в норвегия им предлагат по 65 лв/час да строят платформи, но и аз не предлагам по малко за момента, но няма ...
В другите неща може и да не си личи толкова, някак замазват, но тук липсата на професионално образование лъщи от километри. наел съм какви ли не, със сертификати, работили в чужбина, пробвам иразни други .. тц ... заварката не става, апарата бил калпав, електродите били калпави, тръбата била калпава .... просто тук няма заварчици и това си е. В САЩ ще си го намеря за ден два, и ще му платя двойно по-малко за тая работа. До това води липсата на сериозни инфраструктурни и индустриални проекти. Ако го бях предвидил от начало да е така, наистина щях да си докарам заварчик от САЩ, и с билета ще ми е по евтино от това което плащам тук, и времето което ми губят.

Вто Ное 27, 2012 4:49 pm
Профил

Ами, Тони, харесваш си някой, подписвате стабилен договор, пращаш го да се обучи и ... имаш добър заварчик.

Вто Ное 27, 2012 5:38 pm
Профил

ToHu написа:
Абе с две думи търся си заварчик за работа на надник, някъде 10-15 дни. Говорим за читав заварчик с опит в заваряването на тръби. Ако някой има познат ще съм благодарен да направим връзка...

Хем читав, хем за 2 седмици... Малко несериозно ми се вижда. Наистина можещите си имат постоянно работа - не само за заварчиците се отнася.
Заварчици има и да сме благорани, че не е започнал стоежа на АЕЦ - всичките щеше да ги засмучи.

Вто Ное 27, 2012 7:18 pm
Профил
Аватар

dan написа:
Ами, Тони, харесваш си някой, подписвате стабилен договор, пращаш го да се обучи и ... имаш добър заварчик.
....след половин година!

Вто Ное 27, 2012 8:08 pm
Профил

Ами аз ако искам да си назнача заварчик ми е ясно как става, ще го пратя на курс в САЩ и ще го научат, да ама аз не искам да си назнача. Търсим човек за има няма 10 дена работа. 90% от всичко което правим с тръби е на грув връзки или на резба, зависи дали е ниско или високо налягане, заварки почти нямаме. В случая се налага да е заварено поради ред причини, но заради тези заварки неискам да назаначавам човек запостоянно. Освен това на мен не ми пречи ако работи някъде, заварките могат да се направят и през почивните дни, а със сигурност където работи не взема по 50 лв/час. Иначе заварчици си имам двама даже, ако проим и този с аргона са трима, но електроженистите не са достатъчно добри. Аз съм сигурен че който и от тримата да го завари проблем няма да има, тъй като налягането е само 12 бара, но аз не искам да е заварено както и да е, искам шев според стандарта, и то не Българския или Европейския стандарт, и съм готов да си плащам за това.
Ако беше друг изпълнител съм сигурен че отдавна да ги е пратил да заварят но при нас такива положения няма, ще стане както пише че трябва да стане.

Вто Ное 27, 2012 8:44 pm
Профил

Ако не си го направил вече, потърси заварчик тук: http://www.offroad-bulgaria.com/forum.php

Вто Ное 27, 2012 9:58 pm
Профил
Аватар

у варна навремето се навъртаха покрай корабната.

Сря Ное 28, 2012 8:35 am
Профил

Абе според мен всичко читаво е забегнало, работя и с агенции, и те не могат да намерят нищо. и в Норвегия и в Полша гледам търсят постоянно. Не казвам че изобщо няма, в София познавам 2-ма, но и за парите които давам пак не са навити, изкарват доста добре и имат много работа, и не искат да си губят почивния ден. Едва ли си докарват по 400 лв на ден но пък явно изкарват достатъчно за да прежалят 3-4 хил.

Сря Ное 28, 2012 11:33 am
Профил
Аватар

като си помислиш колко много неща може да прави човек и да рине кинти с лопатата, а сганта квичи ли квичи как нямало работа :)

Чет Ное 29, 2012 8:54 am
Профил
Аватар

zaphod написа:
като си помислиш колко много неща може да прави човек и да рине кинти с лопатата, а сганта квичи ли квичи как нямало работа :)

ключовата дума е прави

Чет Ное 29, 2012 4:03 pm
Профил

A няма работа, работа има, хора няма. Те за тоя обект с заварчиците сега сменям половината персонал, ако не са мързеливи ще са големи мислители. Мен ми писна да им кажа нещо и те да почнат да ми се обесняват как няма да стане. Значи това българина е страшно животно. Аз съм купил специален пистолет който прави икономия на боя, те два дена ми обенсяват че малко пръскал, не можело,щяло да стане бавно ... как да им обесня че аз това бавното съм го сметнал, ама тяхната заплата е по малка от цената на боята.
Друго двайсет пък като им дадох циркуляра да режат, той си е професионален с линеал към него, наместваш линеала и режеш, от 100 реки вода ми донесоха че ставало бавно, трябвало да се хваща със стяги и не знам си какво. Оставих ги да разчертават, 10 минути на плоскост, аз за 10 минути ги режа без да разчертавам по линеала ... да ама корави глави, бавно било с линеала .. това щото не могат да се сетят как да мерят размера с линеала за да им идва на размер ...
Тия с електрожена и те така, първо ми обесняваха че електродите не били хубави, не можело с такива, те немски, специално за тръби правени, питаха тук там, дадох им малко да почетът съгласиха се. После ми обесняваха как електрожена не бил за целулозни ... и там трябваше да ги убеждавам че е,в тоя момент вече се бях отказал от тях ама ... После има казвам да правят шев отдолу на горе, бреее то с тия не можело ... трябваше да им пускам филмче на инструктор, файда нямаше де, то с гледане ако се научаваше ... И така за всяко нещо.
Те това ни е проблема, за читави хора работа има, за некадърни или такива дето не искат да слушат и изпълнява работа няма, или поне не при мене.

Чет Ное 29, 2012 7:50 pm
Профил
Аватар

Ами Тони кат ти чета писанката :D :D си попаднал на хора без работа по гори изброените причини те на тези и колкото и заплата да им дадеш се тая. Ти им казваш какво да правят те ти обясняват как няма да стане :D

Чет Ное 29, 2012 7:59 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 52 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща