| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 А бе някой знае ли какво става със Замундите?
.net я изчезнаха от вчера, .se дето твърдят, че някой им откраднал .net работи, някой тук познава ли някого отвътре да каже нещо? Изглежда сякаш тоя с .net е сам а .se са тия с някаква мафиотска подкрепа отзад (просто защото успяха да затворят .net, не знам друго). Не че е от жизнено важно ама е любопитно. Инак аз смених паролата и на двете места (различни пароли на всяко) и ще оставя времето да покаже.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Апр 21, 2013 5:47 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
 Re: А бе някой знае ли какво става със Замундите?
.net си работи или поне вчера след кратко отсъствие се появи отново и сега я има. Друг е забавния момент - тъй като коефициента бе отрицателен, се получава ЛС, че поради лоялност към сайта коефициента става отново 1-ца. Някой беше ресетнал даунлоада, та подозирам, че са им хакнали някоя база данни  Имаше и официално обяснение преди няколко дни на първата страница какво става из сайта - както казваш за мафиотските работи, и тях ги описваха. Пък за вътрешен човек да каже ... не знам, някой със смислена информация?
|
| Нед Апр 21, 2013 5:57 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
|
| Нед Апр 21, 2013 5:59 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Четох и аз съобщенията, коефициентите ги сложиха на 1 наистина, в .se не са пипали нищо. Но .net тук през близу не работи - не напълно, но повечето време се timeout-ва, докато през виваком работи. Още една индикация коя от двете има ченгомафиотската подкрепа  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Апр 21, 2013 6:51 pm |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Май са се разделили съдружниците, като са копирали някой бакъп на системите ... след което ги заливат с DoS атаки ... та затова се борят да изплуват от време на време ... говори се, че има вече вдигната страница от старият бакъп ... така, че внимавайте ...
|
| Нед Апр 21, 2013 10:33 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
е, рано или късно всички съдружници се хващат за гушите. някои точат сметки, други вадят бухалки, трети ги гърмят в асасьори. тия се замерват с пакети и си крадат DSN сървъри. технологии, какво да ги правиш 
|
| Пон Апр 22, 2013 8:38 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Мисля, че ще има продан на информация от базите данни, ама кой на кого и по кого ще играе бухалката не е ясно още. Да не изгърмят няколко потребителя, ей така, за сплашване на конкуренцията 
|
| Пон Апр 22, 2013 9:41 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
От всичко това губят само те. Това си е начинание на границата със законното - потребителите просто отиват при "конкуренцията". И аз теглех повече от там, ама днеска ту върви, ту не връви. А пък врагът не спи. В Арена коефициента ми е 0 в момента - не съм обръщал внимание преди колко е бил, ама никога не е бил положителен баланса ми. Това че сега е 1 в замунда кво ме топли като не мога да го отворя даже?...
|
| Пон Апр 22, 2013 10:56 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
абе ти стискай палци яворчо да не се е събудил 
|
| Пон Апр 22, 2013 2:01 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Абе стискам аз... Ама ако ти кажа че имам няколко изтеглени филма дето все не ми остава време да ги гледам...
|
| Пон Апр 22, 2013 2:41 pm |
|
|