| Автор |
Съобщение |
|
Ицо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
 Проблем с поща в Yahoo
Не съм си забравил паролата, дори не съм я въвеждал погрешно, а ми заби следния въпрос: "Where did you spend your honeymoon?" След три погрешни въвеждания блокира временно пощата. А аз съм сигурен, че не съм въвеждал подобни дивотии. Освен да пиша на администратора, само дето търсенето в интернет показа много потребители с подобен проблем на които никой не е благоволил да отговори. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Някакви други идеи?
|
| Нед Юли 28, 2013 12:44 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
 Re: Проблем с поща в Yahoo
Често минавам през това. Имат май някакъв бъг, като вкараш грешно име или парола първия път, после и сто пъти да вкараш верните те отсвирва. Трябва да затвориш браузъра(не само текущия прозорец) и после го отваряш пак и вкарваш правилните данни. Аз съм с хром и при мен тоя трик върши работи.
|
| Нед Юли 28, 2013 1:48 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Не става така, пробвах с различни браузъри, пробвах дори и през Андроид , все тая.
|
| Нед Юли 28, 2013 1:56 pm |
|
 |
|
HCL
|
По-неприятният вариант е някой да е влязал в пощата ти и след това да е подменил въпроса заедно с паролата.
|
| Нед Юли 28, 2013 2:26 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Амии - поискай възстановяване ако си дал друг мейл на който да ти пратят нова парола - ако не си или не знаеш къв е май няма спасение ако са ти чопнали паролата. Вече са ти смъкнали меил листите и скоро познатите ти от листа ще почнат да получават спам от твоя мейл. Има две важни неща за яху - едното е да внимаваш какво е урл-то като отваряш логина другото е да си включиш тяхната система за сигурност която се обвързва по някъв начин с конкретен компютър.
|
| Нед Юли 28, 2013 7:23 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Аз дали щото съм от много старите им email потребители ама като почнаха да искат пари за да може човек да си pop-3-чи пощата от тях на мене ми оставиха да мога и така, мога го и сега. Та почти не им ползвам уеб интерфейса.
Ама убий ме ако знам дали имат активен мой алтернативен адрес, ще взема да проверя.
[edit] Ми опитах ама то няма къде да им кажа такова нещо, поне не го намерих за 5-10 минути [/edit]
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Юли 28, 2013 8:06 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами има нещо със завареното положение, аз в гугъл имам онова .. апс ли е какво ли е без пари, и пощи към няколко домейна без пари, никога не сами искали. Сега гледам че искат, иначе ти лимитират бройки и разни такива, поне така каз аеидн познат дето му ги препоръчах.
|
| Нед Юли 28, 2013 11:39 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Допускам и такъв вариант, но ми се струва малко вероятно. Ако паролата е сменена, би трябвало да получа отговор , че въвеждам грешна парола и чак тогава да ми иска таен въпрос. А и като гледам колко много други потребители имат абсолютно същия проблем, си мисля, че е бъг в тяхната система. По-=големият цирк е, че когато се опитам да пиша на администратора, има задължително поле , в което пак трябва да отговоря на същия въпрос.  Идиотокрация в действие....
|
| Пон Юли 29, 2013 10:24 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Мойта два пъти са ми я крали и двата пъти си я възстановявах с алтернативния мейл. Не съм си гледал из настройките дали обаче може да се сменя или се задава еднократно при регистрацията. Единственото трябва да го въведеш при заявката и ако съвпада с този от настройките ти праща един линк с който да си отвориш настройките и да си смениш паролата. Нещо такова беше май. А паролите ги крадат със страница която имитира техния логин и направо като пишеш паролата ти я крадват.
|
| Пон Юли 29, 2013 12:07 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Да се изцепя:
Едно нещо myway.com тръгна още преди гугъла да избие рибата с гигабайтове и други изгъзици. Мотото му е: "No banners, no popups, no kidding.". В началото си имаха детски болести като триене на инфото ако от месеци не си влизал, веднъж така ги бяха хакнали, че получавах спам от самия себе си но взеха мерки и за последните 5г. нямам никакви оплаквания а моето тръгна като имейл за регистрации и постепенно ми остана единствения. Все пак [ivan15@myway.com] звучи далеч по-добре от [ivaa758.zaq56@gmail.com] 
|
| Пон Юли 29, 2013 9:03 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
@ Ицо Имам лошо-добра новина. Проблемът не е само при теб. Днес се обади познат със същите оплаквания. За момента няма решение на проблема.
|
| Вто Юли 30, 2013 12:06 am |
|
 |
|
zaphod
|
хаха, тия още ли мърдат  покрай темата се сетих че и аз имам поща на яху, първата ми. отидох да видя, много са зле горките, някакъв банер излиза баш върху датите на писмата 
|
| Вто Юли 30, 2013 6:57 am |
|
 |
|
Ицо
|
Явно и Yahoo поеха по пътя на Нокиа, след като си назначиха за директор агент-провокатор. На началната страница на пощата има банери на фейсбук и на гугъл ! 
|
| Вто Юли 30, 2013 10:54 am |
|
|