Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Проблем с поща в Yahoo 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Проблем с поща в Yahoo
Не съм си забравил паролата, дори не съм я въвеждал погрешно, а ми заби следния въпрос:
"Where did you spend your honeymoon?"
След три погрешни въвеждания блокира временно пощата.
А аз съм сигурен, че не съм въвеждал подобни дивотии. Освен да пиша на администратора, само дето търсенето в интернет показа много потребители с подобен проблем на които никой не е благоволил да отговори.
Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Някакви други идеи?

Нед Юли 28, 2013 12:44 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Проблем с поща в Yahoo
Често минавам през това. Имат май някакъв бъг, като вкараш грешно име или парола първия път, после и сто пъти да вкараш верните те отсвирва. Трябва да затвориш браузъра(не само текущия прозорец) и после го отваряш пак и вкарваш правилните данни. Аз съм с хром и при мен тоя трик върши работи.

Нед Юли 28, 2013 1:48 pm
Профил
Аватар

CarBeta написа:
Често минавам през това. Имат май някакъв бъг, като вкараш грешно име или парола първия път, после и сто пъти да вкараш верните те отсвирва. Трябва да затвориш браузъра(не само текущия прозорец) и после го отваряш пак и вкарваш правилните данни. Аз съм с хром и при мен тоя трик върши работи.

Не става така, пробвах с различни браузъри, пробвах дори и през Андроид , все тая.

Нед Юли 28, 2013 1:56 pm
Профил
Аватар

По-неприятният вариант е някой да е влязал в пощата ти и след това да е подменил въпроса заедно с паролата.

Нед Юли 28, 2013 2:26 pm
Профил WWW
Аватар

Амии - поискай възстановяване ако си дал друг мейл на който да ти пратят нова парола - ако не си или не знаеш къв е май няма спасение ако са ти чопнали паролата. Вече са ти смъкнали меил листите и скоро познатите ти от листа ще почнат да получават спам от твоя мейл. Има две важни неща за яху - едното е да внимаваш какво е урл-то като отваряш логина другото е да си включиш тяхната система за сигурност която се обвързва по някъв начин с конкретен компютър.

Нед Юли 28, 2013 7:23 pm
Профил ICQ
Аватар

Аз дали щото съм от много старите им email потребители ама като почнаха да искат
пари за да може човек да си pop-3-чи пощата от тях на мене ми оставиха да мога
и така, мога го и сега. Та почти не им ползвам уеб интерфейса.

Ама убий ме ако знам дали имат активен мой алтернативен адрес, ще взема да проверя.

[edit] Ми опитах ама то няма къде да им кажа такова нещо, поне не го намерих за 5-10 минути [/edit]

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Нед Юли 28, 2013 8:06 pm
Профил WWW

Ами има нещо със завареното положение, аз в гугъл имам онова .. апс ли е какво ли е без пари, и пощи към няколко домейна без пари, никога не сами искали. Сега гледам че искат, иначе ти лимитират бройки и разни такива, поне така каз аеидн познат дето му ги препоръчах.

Нед Юли 28, 2013 11:39 pm
Профил
Аватар

HCL написа:
По-неприятният вариант е някой да е влязал в пощата ти и след това да е подменил въпроса заедно с паролата.

Допускам и такъв вариант, но ми се струва малко вероятно. Ако паролата е сменена, би трябвало да получа отговор , че въвеждам грешна парола и чак тогава да ми иска таен въпрос. А и като гледам колко много други потребители имат абсолютно същия проблем, си мисля, че е бъг в тяхната система.
По-=големият цирк е, че когато се опитам да пиша на администратора, има задължително поле , в което пак трябва да отговоря на същия въпрос. :axe: Идиотокрация в действие....

Пон Юли 29, 2013 10:24 am
Профил
Аватар

Мойта два пъти са ми я крали и двата пъти си я възстановявах с алтернативния мейл. Не съм си гледал из настройките дали обаче може да се сменя или се задава еднократно при регистрацията. Единственото трябва да го въведеш при заявката и ако съвпада с този от настройките ти праща един линк с който да си отвориш настройките и да си смениш паролата. Нещо такова беше май. А паролите ги крадат със страница която имитира техния логин и направо като пишеш паролата ти я крадват.

Пон Юли 29, 2013 12:07 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение Да се изцепя:
Едно нещо myway.com тръгна още преди гугъла да избие рибата с гигабайтове и други изгъзици. Мотото му е: "No banners, no popups, no kidding.". В началото си имаха детски болести като триене на инфото ако от месеци не си влизал, веднъж така ги бяха хакнали, че получавах спам от самия себе си но взеха мерки и за последните 5г. нямам никакви оплаквания а моето тръгна като имейл за регистрации и постепенно ми остана единствения.
Все пак [ivan15@myway.com] звучи далеч по-добре от [ivaa758.zaq56@gmail.com] :)

Пон Юли 29, 2013 9:03 pm
Профил
Аватар

@ Ицо
Имам лошо-добра новина. Проблемът не е само при теб. Днес се обади познат със същите оплаквания.
За момента няма решение на проблема.

Вто Юли 30, 2013 12:06 am
Профил
Аватар

хаха, тия още ли мърдат :)
покрай темата се сетих че и аз имам поща на яху, първата ми. отидох да видя, много са зле горките, някакъв банер излиза баш върху датите на писмата :)

Вто Юли 30, 2013 6:57 am
Профил
Аватар

zaphod написа:
хаха, тия още ли мърдат :)
покрай темата се сетих че и аз имам поща на яху, първата ми. отидох да видя, много са зле горките, някакъв банер излиза баш върху датите на писмата :)

Явно и Yahoo поеха по пътя на Нокиа, след като си назначиха за директор агент-провокатор. На началната страница на пощата има банери на фейсбук и на гугъл ! 8O

Вто Юли 30, 2013 10:54 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 13 мнения ]