| Автор |
Съобщение |
|
dvrachkov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Вто Сеп 30, 2014 8:20 am Мнения: 231 Местоположение: Bansko
|
 Нотариус в София - препоръка
Здравейте! Трябва ми нотариус в София, да ми завери едни документи, но не знам към кой от всички да се обърна за качествена услуга. Някой да препоръча нещо? Няма да го бия, обещавам! 
_________________ "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се" - О.Б. "По въпросите ще ги познаете" - В.Б. "'С изкуствен интелект е хубаво да се занимават хора, които имат естествен такъв" - Д.Б.
|
| Чет Юли 27, 2017 9:41 am |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Нотариус в София - препоръка
Щом няма да го биеш идея си нямам  Всички нотариуси предлагат една и съща услуга, по скоро каже в коя част на София се намираш.
|
| Чет Юли 27, 2017 10:01 am |
|
 |
|
dvrachkov
|
Ами някъде в центъра ще ми е ок. Около Софийски или Сердика.
_________________ "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се" - О.Б. "По въпросите ще ги познаете" - В.Б. "'С изкуствен интелект е хубаво да се занимават хора, които имат естествен такъв" - Д.Б.
|
| Чет Юли 27, 2017 10:31 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ми моя го набиха вече... ще я изчакам да се освести да я разпитам каква мотика е настъпила. имам и план-Б, ама е в лозенец също.
по принцип, ако е само за заверка на документи, а не нещо по-засукано - няма особена разлика. все пак зависи колко чувствителна информацията в документите.
|
| Чет Юли 27, 2017 11:01 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Чайка Бележкова  ако още работи де името е странно, но едно време работех с нея и бях доволен
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Юли 27, 2017 11:50 am |
|
 |
|
dvrachkov
|
Чайка мисля че още работи. На Витошка и е офисът ако не се лъжа?
|
| Чет Юли 27, 2017 12:01 pm |
|
 |
|
jofcho
Ранг: Популярен
|
Извън темата, в Слънчев бряг има Линка Чуткина. Може и по имена да ги избират  .
|
| Чет Юли 27, 2017 12:02 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Там май имаше и една Поляна Македонска 
_________________ Хайде де!
|
| Чет Юли 27, 2017 12:06 pm |
|
 |
|
dvrachkov
|
Малко инфо по темата. Дедо Боре ми препоръча една нотариуска, за мое съжаление жената е в отпуск (все пак сме в разгара на отпускарския сезон). Та ми се наложи да потърся друг нотариус. Бях при нотариус Мирослава Димова - Савова. Намира се близо до метростанция "Стадион Васил Левски", на бул. Евлоги и Христо Георгиеви 61. Бързо обслужване, точно. Любезности и излишни глупости нямаше, свършиха ми работа. Работят до 18,00 за разлика от другите кантори. Повечето работят до 17,00 най-много до 17,30. 
|
| Сря Авг 02, 2017 12:44 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Не става - поне Мира Демирева да беше!
|
| Сря Авг 02, 2017 10:10 pm |
|
|