Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Телефонни измамници онлайн каталог 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Мнение Телефонни измамници онлайн каталог
Здравейте! Има едни хубавци (явно не са 1 или 2 дето я практикуват тази схема), които звънят по фирмите и се пробват да мамят хората. Схемите са различни от "вие сте не клиенти в някакъв онлайн каталог, сега имаме промоция и ви предлагаме да преподпишете договора", до "имаме договор с вас и ни дължите пари". Винаги става дума за някакви онлайн каталози. Явно гледат whois-а на сайтовете и така се ориентират кога се правят плащания към хостинги и се опитват да се закачат. Нас не са ни мамили ама щом го правят.. Супер дразнещи са. Аз подадох жалба в полицията ама ушите казаха, че като няма измама няма какво да направят. Та в момента просто им блокирам номерата, обаче тез хубосници също я знаят тая работа и ги сменят. Как ги оправяте тези?! Защото едва ли само при нас се пробват...
Поздрави!

Чет Окт 05, 2023 8:26 pm
Профил
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал
Аватар

Мнение Re: Телефонни измамници онлайн каталог
Абе, казваш му: Колега извинявай, ама в тоя район работя аз. Избирай си фирми от вашия район. :D

Ония от "Коректна фирма" по подобен начин ми досаждаха, докато в един момент реших да изслушам девойчето докрай, след което с ентусиазъм благодарих за проявеното внимание и безплатното проучване което са направили за мен, и отговорих, че веднага ще си напечатам новите стикери. … След което последваха няколко секунди тишина, докато смели информацията. Почна да ми обяснява как не можело така сам да си печатам стикерите, а аз я запитах защо. На тях кой им дава разрешение да печатат такива стикери!? … Оттогава не са ми звънели.

Съб Окт 14, 2023 6:16 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2 мнения ]