Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
една аларма ме побърква 

какво да го правя собственика?
да не обръщам внимание и да си ходя на работа недоспал 0%  0%  [ 0 ]
да му купя по-хубава аларма, дето не се шашка от такива неща 12%  12%  [ 3 ]
да му спукам гумите или поне да му сложа пирони 4%  4%  [ 1 ]
да му напиша с блажна боя на предното стъкло да внимава как си зарязва колата 23%  23%  [ 6 ]
да му счупя стъклото и да му нарежа всички дебели кабели 4%  4%  [ 1 ]
последните 3 взети заедно 58%  58%  [ 15 ]
Общо гласове : 26

една аларма ме побърква 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение една аларма ме побърква
вече няколко дни колата на някакъв съсед (може би, колата е джипка с кюстендилска регистрация) след 21 часа почва да пищи под прозореца ми непрекъснато. изкарах една нощ така, ама другия ден ми беше крив целия 8O оня или работи в радиото като тон-техник или е над 80 годишен и вечер си изключва слуховия апарат като си свали ченето. но колата пищи поне до 8 сутринта без откат.

в събота не издържах и слязох около 2 часа да видя какво става. за всеки случай си носех чук и тежки клещи да му режа акумулатора. проверих му първо вратите - задна дясна не беше затворена. затворих я и пищенето спря. ама не можах да заспя поне още час. сега пак се разпищя...

(офтопик: аман от пишман аларми за 30лв, ама това е друга тема)

вие какво бихте направили при рецидив?

Пон Мар 13, 2006 11:29 pm
Профил
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал
Аватар

Мнение 
Ако му светят мигачите заедно с пищенето - просто счупи единия и ще млъкне.
Ако се запознаеш с човечеца, питай го какъв му е акумулатора, че трябва да купувам.

Пон Мар 13, 2006 11:37 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Да му гръмна колата с нещо поне от вида на РПГ-7 (аман от пишман стрелци с РПГ-22) :lol:

Пон Мар 13, 2006 11:58 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Пробаи с вариант (4) .. и ако няма ефект ... (3) и (5) :twisted:

Вто Мар 14, 2006 12:00 am
Профил ICQ WWW
Аватар

Мнение 
Опитай по метода на убеждението - изпусната гума и бележка на чистачката с текст: "Ако и тази вечер не мога да спя от алармата ти утре ще помпаш две гуми" :D

Вто Мар 14, 2006 1:17 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
1-во, купи едно бурканче лютеница, от тия с 5-мата играещи хоро ( има такива с 3 и 4-ма, но са менте ), и му мацни едно предупреждение на предния капак. Най-добра ( разбирай за джелязни стомаси ) е тази на гр.Първомай.

2-ро, след като си държи отключена колата, ако е по-новичка, пусни една обява в някой голям всекидневник, че еди къде си хубава кола стои по цяла нощ отключена с повредена алармена система.

3-то, ако и това не помогне, купи 10 кирки и с по един як замах му ги забучи по колата :evil:

Мене наскоро ме мъчеше едно БМВ 5-ца, варианта с лютеницата свърши работа. Поне засега.

Вто Мар 14, 2006 8:29 am
Профил WWW
Ранг: Популярен

Мнение 
По просто е да звъннеш на 166 и да искаш да те свържат с местното РПУ. Ще изпратят патрул на място. Ако междувременно разбереш чия е колата, неприятностите са му в кърпа вързани.

Вто Мар 14, 2006 9:49 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Мисля че варианта с 166 е най-удачен. Така не рискуваш да си развалиш отношенията без да знаеш дали наистина е катил, или просто има добра дограма на прозорците.

Е ако 166 не помага - почваш от 1 до 6 подред. Кажи после къде е сработило.

Вто Мар 14, 2006 10:39 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Действай тихо, подмолно, тайно, подло, из засада : с кирката!!! :twisted:
може и силикон в ключалката. Действа добре и не е вредно ( справки : Памела Андерсон )

Вто Мар 14, 2006 10:59 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
варианта с полицията работи в по-цивилизованите държави. на мен са ми дигали колата в париж, щото шоковия датчик беше настроен като за нашенско (удоволствието ми струваше 500 франка)

тука не виждам да има полза. и да дойде патрулка какво ще направи? няма да я дигнат в 2 през ноща - просто паяците са дневни животни само.
ако му напише акт в негово отсъствие, акта ще падне елементарно, дори и без да се стига до съд.
те няма да му отворят колата, за да спрат алармата. най-вероятно няма да дойдат даже - имат си друга мног по-важна "работа" :wink:

снощи му се размина с надпис с перманентен маркер за CD-та и една пусната гума.
пак беше задната врата.
да видим...

Вто Мар 14, 2006 11:34 am
Профил
Аватар

Мнение 
абе има по цивилизовани начини за разправа-свали му волана(нали задната врата е отворена) или му разглоби двигателя(ако те мързи можеш да налееш малко вода вътре или по-добре компот :lol: )налей му в резервоарчето за чистачките малко железен трихлорид(много цапа и разяжда)ако това не помогне отиди при батето да ти продаде някоя друга кирка :!: :D :D :twisted: :lol:

Вто Мар 14, 2006 12:07 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Lupus написа:
Опитай по метода на убеждението - изпусната гума и бележка на чистачката с текст: "Ако и тази вечер не мога да спя от алармата ти утре ще помпаш две гуми" :D
:supz: :supz: :supz:

Вто Мар 14, 2006 12:40 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Съдейки по богатия ми опит, най-добри резултати срещу злостните нарушители на реда, спокойствието и съня, дават комплексните мерки. :D Т.е. заплахи за физическа саморазправа, прибягване до такава в краен случай и, колкото и да е странно, 166. Да, полицаите напоследък нещо им е станало и доста усърдно пазят реда. Специално за алармите - обикновено собственика на колата живее някъде в околността, просто отиват до тях (представи си кво е да ти цъфнат 2-ма униформени в 2 през нощта), и проблема се решава максимум за половин час. Поради няква странна причина, рецидиви отсъстват напълно. Като почне да пиука, гледаш как след няколко минути някъв охлюв търчи по джапанки и шорти в студа с ключовете в ръка да я спира. Явно методите за въздействие на полицаите са достатъчно ефективни. ;)

Вто Мар 14, 2006 1:00 pm
Профил
Аватар

Мнение 
хммм... май трябваше да има в анкетата и отговор 'обади се на 166'...
ще пробвам следващия път, дано не е довечера.

вече бях приготвил една голяма туба пяна за прозорци. на нея пише 15м3, мисля че ще стигне да му уплътня цялото купе.
ако знае какво съм му намислил, сам ще си спука гумите, ще си намаже лютеница на капака и ще изпие трихлорида на закуска.

Вто Мар 14, 2006 1:22 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Не бързай с пяната. Остави я за десерт. Щом е отворена задната врата, опитай с тапицерско кабарче на предната седалка.

Вто Мар 14, 2006 1:34 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща