Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Програма за безплатни разговори с БТК 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение Програма за безплатни разговори с БТК
днес един познат ми прати покана на мейла и катоя инсталнах тая програмка и набрах домашния ми номер телефона звънна и като проговоря на микрофона в слушалката се чуваше гласът ми :D :P програмата е безплатна и които я иска да даде мейл да му пратя покана щото иначе нестава с директен даунлоуд.Малиииии колко съм Happy :P

П.П. тва е сериозно не се шегувам които я иска(предполагам всички) да дават мейлове.

Пет Апр 21, 2006 6:52 pm
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
IGBT Нали знаеш кьде е безплатно сиренцето. Подобни Gateway-ове се плащат и този който предлага безплатна услуга или използва някаква пролука в сигурността (която обекновенно се хваща бьрзо от админите) или крадени акаунти или има някаква друга далавера. Сещаш се за "free" software-a, който освен себе си инсталира една камара боклуци и трояни.
Аз лично не бих кликнал на подобен линк в email. Дай име на програмата или URL от кьдето си я дрьпнал да проверим за какво точно става вьпрос. И така или иначе си я инсталирал, пусни си един скан на портовете след като я отвориш и кажи какви connection-и прави.

Пет Апр 21, 2006 10:20 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Доста интересно, но наистина трябва да се подходи внимателно! Прати ако искаш на мейла покана, ще я тествам за възможни гадории. Опитай как стои с избирането на номера от различни страни.

Пет Апр 21, 2006 10:38 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
relsys@abv.bg

Пет Апр 21, 2006 11:15 pm
Профил ICQ WWW

Мнение 
IGBT таче на два стана :)
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=1 ... topicshow=безплатни%20разговори%20към%20БТК
И там в отговорите става дума, че има някъква заигравка срещу "безплатния обяд"
Успех :)

Съб Апр 22, 2006 2:29 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Там вече има един доста смислен пост. Не знам тези какви цени предлагат, преди време ползвах Skype-а, но PC-Phone разговорите определено са изгодни само при международни такива.

Цитат:
Обадих се няколко пъти безплатно и сега вече не мога ,а само учтиво ме приканва да си купя кредит не мерси

Съб Апр 22, 2006 2:45 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Несъм сигурен за какво става въпрос, но много прилича на една програма, която ползвам аз - www.voipstunt.com . Мисля, че фирмата е немска и аз вече повече от месец нямам проблем с тях а съм провел часове разговори. Това, което се иска е един кредит от 10 евро, който експайрва за 4 месеца. През трова време можеш да си говориш безплатно с доста дестинации (фиксираните телефони в БГ както и фиксираните и мобилните в САЩ). За някой дестинации е платено и тогава кредита ти намалява. Но ако си говориш само с фрии дестинации той прост експаирва и след 4 месеца трябват нови 10 евро. Офертата е супер и 10 евро за 4 месеца са нищо. Познавам сигурно десетки хора, които я ползват и няма никакви оплаквание, нито от към качество нито за парите. И въобще няма такива простотии с покани - отивате на сайта, дърпате програмата, регвате се, плащате си депозита и говорите. Докато нямате депозит имате право на 5 пробни разговора по 1 минута. А то е ясно, че безплатни обяди няма, но тук е нещо като американските бюфети, където отиваш, даваш 6-10$ и ядеш до спукване - просто някой се "наакват" с ядене, други като мен едвам изяждат една чинийка :oops: и накрая всички са доволни 8) .

Съб Апр 22, 2006 4:51 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Димитар сега остава само да кажеш каква марка виртуална бира пиеш :)

Съб Апр 22, 2006 7:41 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Аааа - за разлика от разговорите, бирата я искам риъл. Нема да са плашиш - все някой ден ша са засечем някъде и не ти мърда тогава черпенето 8) . А иначе за протокола - пия само бекс :D .

Нед Апр 23, 2006 3:43 am
Профил
Аватар

Мнение 
С удоволствие :D. Програмата я дрьпнах, платих 10е кредит и след няколко теста установих, че при разговор с БГ стационарен аз чувам отлично, но мен не ме чуват много добре (метален звук и забавяне). входящата ми врьзка е много добра, така че проблема не мисля, че е при мен. Но предполагам е нещо временно, породено от натоварването покрай празниците. При теб забелязал ли си подобни проблеми? Пьрвоначално се чудех дали не е от onboard sound-а или от микрофона но Skype-а си бачка ок.
Поздрави и приятно изкарване на празниците :)

Нед Апр 23, 2006 11:41 am
Профил WWW
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
IGBT я прати да видим ... brainstorm_bg@abv.bg

Нед Апр 23, 2006 2:15 pm
Профил ICQ WWW
Аватар

Мнение 
HCL написа:
...

Да - вчера и днес наистина не ме чуват много добре, а аз чувам отлично - може наистина да е от празниците.

Нед Апр 23, 2006 7:40 pm
Профил

Мнение 
Тук
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=1 ... topicshow=безплатни%20разговори%20към%20БТК
стана горещо!
Цитат:
Темата се затваря до изясняване на какво цели изпращащия поканите. Кредити в собствената си сметка при зарибяване на следващите в пирамидата? И защо не се казва програмата и линк към сайта за изтегляне?

Успех :)

Нед Апр 23, 2006 9:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Да - когато поканеш някой да се включи - ти дават 1 евро кредит - нормално е от гледна точка на маркетинга. Сега друг е въпроса, че IGBT се прави на чук и иска да намаже - макар, че ако беше казал пичове включете се чрез мен щото ще имам далавера - едва ли някой щеше да се мръщи - още повече, че и двамата получават по 1 евро. А който неиска да не я ползва като ви прилича на пирамида. Аз продължавам да я ползвам докато ми върши работа и въобще не ми пука какво си мисли някой 8) . Ма българина е така - като му каже някой безплатно - и той наистина иска безплатно и без ограничения, а че 10 евро за 4 месеца е баси и смешката - не е важно :D .

Последна промяна Dimitar на Нед Апр 23, 2006 11:19 pm, променена общо 1 път

Нед Апр 23, 2006 11:13 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Е добре де даите някъв линк към тая програма :?

Нед Апр 23, 2006 11:16 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща