Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Помощ:ZOOM Error Fuji Fine pix
скапа ми се фуджито!!!!
пише ZOOM ERROR и не отваря обектива!
моля някой да помогне - щях да си го отворя ама има некви болтове които са като на митсубиши знака -като отверка звезда ама само три лъча. Ако някой знае сервиз или поне откъде да взема такава отверка....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
скапа ми се фуджито!!!! пише ZOOM ERROR и не отваря обектива! моля някой да помогне - щях да си го отворя ама има некви болтове които са като на митсубиши знака -като отверка звезда ама само три лъча. Ако някой знае сервиз или поне откъде да взема такава отверка....
Ами вземаш една права отверка и малко я изкривяваш за да влиза в жлебовете и готово.
Кой модел ти е Фуджито ?
Аз имам S-5500 на 2 години е и досега не ми е правило проблеми.
Пет Сеп 08, 2006 3:22 pm
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
eee мойто е по-старо.... S3000.
2002 година излезна.
а това с отверката.... е небъдна работа..пробах не стаа.требе си то4но такваз.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл