|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:13 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Охлаждане за дъно Intel D945GCZ???
| Автор |
Съобщение |
|
milenjs
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
 Охлаждане за дъно Intel D945GCZ???
Тези от Интел не се научиха да правят работити си докрай... Значи вземам си горното дъно + Р4 бокс заради гаранцията, начукват ми и ДДС за двете неща, преглътнах го и си викам дотук добре. Почвам да си събирам РС-то и -изненада - радиатора от бокса на процесора не става за това дъно - клипсчетата му са разположени квадратно и много по наблизко, а дупките на дъното са за правоъгален радиатор и доста по раздалечени  Уж и двете са на Интел пък какво стана... В упътването на дъното няма нито дума за охлаждането на процесора. Сега се чудя какъв радиатор да му измисля.... ужас - ако някой знае да обади.
|
| Пет Дек 08, 2006 1:47 pm |
|
 |
|
milenjs
|
Проблема е ясен - дъното се оказа BTX и от там идва проблема. Сега ще се заменя с нормално...
|
| Пет Дек 08, 2006 5:05 pm |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
Аз точно щях да те питам сутринта дали си сигурен, че това дъно става за такова CPU... Защото аз никога не съм имал подобни проблеми.
|
| Пет Дек 08, 2006 5:39 pm |
|
 |
|
milenjs
|
To си става за този процесор (сокета си е 775, даже си го монтирах) но досега даже не бях и чувал за този BTX стандарт - даже и кутията трябва да е специална, освен охлаждането на процесора...
|
| Пет Дек 08, 2006 6:04 pm |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
Е, то така се учи човек. Успех със замяната!
|
| Пет Дек 08, 2006 6:07 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ама за сметка на това знаеш, че Интел не си вършат работата като хората.
Как пък все другите ни са виновни  .
|
| Пет Дек 08, 2006 9:51 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
На интел дъната са железни, може да не изкарват максималната прозводителност, но са много стабилни и добре направени, освен това с гаранция проблеми няма, изобщо всичко по тях е пипнато както трябва, единствения недстатък е извратено написания биос на някои от тях .. докато не му свикнеш 
|
| Нед Дек 10, 2006 9:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|