Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Съвместими ли са Memory Stick pro duo u SD card 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Съвместими ли са Memory Stick pro duo u SD card
Значи решил съм да си направа преходник от Memory Stick pro duo карта към SD card защото PSP-то ми чета само Memory Stick pro duo а една 2гб карта е към 140лв а една 4гб SD карта е 130лв и понеже ми трябва повече място ми хрумна тази идея ,всъщност гледах едно клипче в което направиха преходник от MS pro duo към обикновенни Memory Stick карти ето го и клипчето

http://video.google.com/videoplay?docid ... stick+hack

главния ми въпрос е кой с кой пин да запоя от SD на Memory Stick-а на видеото ще видите какво имам в предвит

Съб Яну 06, 2007 2:20 am
Профил ICQ

Мнение 
Никой ли не знае

Нед Яну 07, 2007 1:31 pm
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Много хора знаят но недоумяват на "умния" въпрос ...

Нед Яну 07, 2007 1:35 pm
Профил ICQ

Мнение 
Ще се опитам да го обесна по просто имам ПСП ( Плейстейшън Портабъл) той чете само Memory Stick pro duo карти но понеже са скъпички искам да направа преходник към SD карти в първия пост са пуснал едно клипче но в него показват как да го направа за обикновен Memory Stick , искам да знам кой пин от Memory Stick pro duo да свържа с пин от SD картата (по точко ще ползвам слот от кард риидер)

Нед Яну 07, 2007 3:32 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ами аз да ти кажа честно не съм запознат с технологиите на картите обаче съм 100% сигурен, че това дето го мислиш просто НЯМА ДА СТАНЕ. Най-вероятно протокола за обмен на данни е коренно различен при двете, интерфейса по който комуникират също, организацията на паметта да не говорим. Това че от MS към Pro става е логично - двете са си от един родител. Ако беше елементарно щяха да се продават преходници и Sony да не си продават паметите. А за скорост пък въобще да не говорим че SD е една от най-бавните памети на пазара. Така че въпроса ти - кой пин с кой да вържа е меко казано глупав. И за това никой не ти отговори досега.

Нед Яну 07, 2007 4:12 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]