|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:09 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Видео стена от стар проектор и LCD дисплей
| Автор |
Съобщение |
|
pesho_i
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Мар 21, 2007 1:00 am Мнения: 8 Местоположение: Ruse
|
_________________ Jivei s tova koeto imash,Dokato se stremish kam tova koeto iskash
|
| Съб Юни 02, 2007 11:36 pm |
|
 |
|
zaphod
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Видео стена от стар проектор и LCD дисплей
хитро, хитро
прожекционните са вече евтинки, обаче това е по-евтино, а и лампата му не струва майка и баща. е, по-голямо е де, но все пак...
|
| Нед Юни 03, 2007 8:45 am |
|
 |
|
pesho_i
|
На мен лично ми хареса и ме запали доста тая идея.Наистена е големичко като размери но това не е чак кои знае какав проблем, а и си струва да се направи, е поне аз така мисля де.. А някои знаели от каде може да се намери някакав проектор втора употреба ?
_________________ Jivei s tova koeto imash,Dokato se stremish kam tova koeto iskash
|
| Нед Юни 03, 2007 11:18 am |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
А как стои въпросът със загряването на панела? 
|
| Нед Юни 03, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
pesho_i
|
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... sc&start=0
Ами те са го направили вече доста хора, и са решили проблема с охлаждането, но Ако се зачетеш в форома на саита и ше видиш всичко стапка по стапка даже има и Видео което можеш да си истеглиш.
Цитирам:
Охлаждането е леко временен вариант, предстои закрепване на вентилатор4етата за постоянно.
|
| Нед Юни 03, 2007 1:18 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Такова нещо Toshiba са показвали на Пловдивския панаир преди 7-8 години - LCD направено специално за такъв проектор.
|
| Нед Юни 03, 2007 2:26 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
За Toshiba незнам... но за 3М знам, че престанаха да ги правят тея панели точно преди толкова време 7-8 години...  Много дървен и много неудобен вариант се оказа... но за ТНТМ става да си поиграе подрастващото поколение... Мултимедийте вече са на цената на евтините LCD телевизори... Кофти е с лампите само да, но при кадърно отношение си светят около 2000 часа което си е бая филми изгледани... И ако се замислим така: 2000 часа... 600$ за лампа излзат че един час светене ти струва 30 цента... около 45 стотинки... а ако се замислим във времето.. 2000 часа са около 1000 филма или около 2 години и половина гледане по един филм всеки ден...
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пет Юни 08, 2007 6:49 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|