|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:12 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
www.embedded-bg.com - не мога да вляза във форумите на сайта
| Автор |
Съобщение |
|
шопов
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Май 17, 2006 4:22 pm Мнения: 34 Местоположение: софия
|
 www.embedded-bg.com - не мога да вляза във форумите на сайта
Доколкото разбрах, този сайт има форум, може би се дискутират въпроси свързани с вградени системи, също както и в този тук. Интересно ми е да прегледам форума. Тъй като не успях да вляза поради грешка, свързана с регистрацията, опитах да се регистрирам. Въведох желано потребителско име и парола, и получих писмо на адреса, който въведох, че заявката ми за регистрация ще бъде разгледана и ще получа потвърждение. Такова, обаче, не съм получил все още, а измина доста време от опита ми за регистрация. Опитах отново преди дни, но все така напразно. Може би бъркам нещо съвсем просто, така и не успях да разбера.
Може ли да каже някой, струва ли си да бъде преглеждан форумът в този сайт, и изобщо дали някой е срещал подобни проблеми.
Благодаря предварително!
|
| Пет Сеп 07, 2007 8:24 pm |
|
 |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Няма как да получиш от умрял писмо. 
|
| Пет Сеп 07, 2007 10:03 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
... и от курва запис  .
ПП. Сори ама не се сдържах  .
|
| Пет Сеп 07, 2007 10:11 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
не бъркаш нищо. проблема не е технически и не е при теб.
просто трябва да свикнеш, че има много места по света, в които не можеш да влезеш, докато се шляеш по улицата: масонска ложа, клуб ягуар, менса, че и в доста форуми дори.
мога само да ти препоръчам да водиш праведен живот, да постиш по коледа и великден, да пишеш по разни форуми (умни) неща и да не гледаш със завист към новия кит на съседа. количеството не е важно.
|
| Съб Сеп 08, 2007 11:58 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Дедо, яко.... много яко. Имаш една бира на следващото събиране за смеха дето ми го образува.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Сеп 17, 2007 10:44 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|