|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 2:37 am
на човеко му се появили 2 стълба в хола
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
 на човеко му се появили 2 стълба в хола
те стълбовете си били едно време на трутофара на улицата, ма човека започнал малък ремонт на къщата.
и добавил тук-там по некой метър - и към едната улица, и към другата, че инагоре.
и хоп - стълбовете вече му в хола. чувеко има кинти явно - найлонова дограма, изолации, гипс-картон, влачена мазилка.
от помощи си е ремонтирал къщата явно.
на всичко отгоре зел да реве на енергото да ги махнат от къщата му, талавизия щял да вика.
енергото се чуди какво да прави - трябва да ги сложи на средата на улицата и тогава талавизията им е в кърпа вързана.
между другото, от строителния надзор казали, че не могат да направят нищо срещу незконнотото разширение.
щото не само къщата била незаконна. а целия квартал бил незаконен - без чертежи, без планове, без разрешения.
на хартия там има бяло петно. нищо не се знае, само има едни пунктирчета за местата на улиците... които не са там.
действието се развива в ромски квартал на неназован град
а аз ако мръдна с 30см на мойто село, не само ще ме глобяват до изтръпване, ами и пожарна и ВиК и ХЕИ и НС-фасул ще ми се изръсят.
вече сме малчинство, да знаете (по отношение на правата)
|
| Вто Сеп 11, 2007 5:15 pm |
|
 |
|
3aek
|
ааа не си разбрал сигурно както трябва
той циганина си е направил навес над електромера - виж в каква ниша го е вкарал да не го вали
|
| Вто Сеп 11, 2007 6:57 pm |
|
 |
|
quad
Ранг: Новодошъл
|
Добро е, ама не може да бие ония, дето окрали водопад 
_________________ Ти не си някаква атракция на пътя, ти си част от него!
|
| Вто Сеп 11, 2007 8:18 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Ся, Дедо Боре, това всъщност е стратегическа маневра. По този начин всичко му е наблизо, и тока, и "бакъра", и "алумина". Само като си помислиш, че неговите прародители са ходили да "берат жица" в дъжд, вятър, студ и сняг... а на човеко жицата си му расте направо в хола  Това се нарича прогрес.
|
| Чет Сеп 13, 2007 1:47 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Ама тия снимки май са си чист монтаж 
|
| Чет Сеп 13, 2007 2:02 pm |
|
 |
|
million
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Сря Дек 06, 2006 9:05 pm Мнения: 92 Местоположение: София
|
Има нещо такова! Открийте разликите дава резултат. Да почнем от чашките на стълбовете горе 
|
| Чет Сеп 13, 2007 3:05 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Ами то си се вижда че монтаж - особено на последната снимка, дето са отрязали половината трегер, за да направят място за дирека. Но няма значение  Това не ни пречи да си чешем езиците 
|
| Чет Сеп 13, 2007 3:24 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
снимките са истина, нищо не е пипано. аз го гарантирам
на старозагорци им е относително близо. ако имате смелост мога да им организирам туристическа обиколка
да ви обърна внимание, че това са два различни стълба
патакламата е станала, щото човека искал да му вдигнат гривните по-нагоре, че не можел да си покрие къщата.
|
| Чет Сеп 13, 2007 5:16 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Бре
Че и нагъл, аз ако съм на енергото и ще играе фадромата и да видим тая къщо що дири под стълба, мани че направил място за табло и кабели си опнал .
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Чет Сеп 13, 2007 5:21 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
@ДедоБоре - обясни защо ако не са монтаж на последната снимка трегера е наполвина? Иначе за мангалите си е удобно - спре му енергото тока - ми той стълба на покрива, боц за кабелите и за чеветата ще има светло и топло + уредба 
|
| Чет Сеп 13, 2007 7:25 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
кой трегер? оня най-отгоре ли? това е дървена греда от покрив
вЕрвайте ми, сградата е точно такава.
|
| Чет Сеп 13, 2007 7:35 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
ДедоБоре, прав си, като се загледах си е греда... е...и случката, аз едвам си вкарвам колата в гаража заради планове на мястото 
|
| Чет Сеп 13, 2007 7:39 pm |
|
 |
|
MIPS
Ранг: Ориентиран
|
баси мангалите а  , скромно са си по-оголемили колипката ,що неживея някаде близо до подстанция, че аз пък да викам че пък я направили в дворами  тука трябва багер да играе това е моето мнение ама идват избори нищо чудно енергото да станат виновни  така е в наща страна 
|
| Чет Сеп 13, 2007 9:30 pm |
|
 |
|
123
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Апр 13, 2007 10:50 am Мнения: 105 Местоположение: Перник
|
Тоя е учил във Факултето София. Ама явно е отворко и е надминал учителите си.
|
| Пет Сеп 14, 2007 7:51 am |
|
 |
|
sword
Ранг: Минаващ
|
2. снимка : горе прозорец/врата от дясно има един ред тухли и бетонна колона
3. снимка : има поне 3 реда тухли.
Още разлики: долу прозорците нешто пак не си пасват. Долу кутията е под наклон, на другата снимка е паралелно на стената.То май са повече от 9 разлики. 
|
| Пет Сеп 14, 2007 9:01 am |
|
|