| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Е затова трябва да хвърчат глави.
http://www.investor.bg/?id=56434
Ей това е повод за вот на недоверие, а не учителската стачка. Учителския проблем е решим, ама сега като ни сложат летвата - върви предоговаряй с ЕК ако можеш.
В това министерство са се събрали супер катили. То корупция, интереси, ясно. Ама тая свещенна тъпота и некомпетенция ме изкарва от нерви.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Окт 27, 2007 4:55 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Източника на проблема е глобалната еко-олигофрения и членството на България в ЕС.
|
| Съб Окт 27, 2007 11:48 pm |
|
 |
|
zaphod
|
аз като казвам че еколозите трябва да се бесят по фенерите, някои тука бяха възмутени.
|
| Нед Окт 28, 2007 9:01 am |
|
 |
|
3aek
|
според мен просто показва колко неподготвена е нашата администрация
|
| Нед Окт 28, 2007 2:12 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
zaphod ходиш ми по нервите с тия глупости.
Продължавай и ще гризнеш дръвцето някой ден 
|
| Нед Окт 28, 2007 7:21 pm |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Нед Окт 28, 2007 11:15 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Продължавай в същия дух и ще разбереш какво 
|
| Пон Окт 29, 2007 12:56 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Аз предлагам да обесим zaphod и тогава няма да има смисъл да се бесят еколозите 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Окт 29, 2007 5:48 am |
|
 |
|
zaphod
|
трудна работа пирев. симпатизантите на еколозите са обикновено мекушави либералчета, а от такива ще ти е зор да организираш линч дружинка. това е трагедията не еколога - пълно е с хора които той би обесил, ама не му стиска. ето защо до сега няма нито един търговец на тюленови кожи линчуван.
всъщност от написаното от тебе излиза че в момента все пак има смисъл да се бесят еколозите, щом като обесите мене вече нямало да има смисъл  харесва ми това, има прогрес в мисленето ти 
|
| Пон Окт 29, 2007 9:25 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе какви екологии ви гонят бе пичове?
Тук говорим за защита на интереси от страна на ЕС (Развитите индустриални държави се пазят от конкуренция) и тъпота и некомпетентност от страна на нашите малоумници.
Четете между редовете - идеята е БГ да стане страна реализираща БВП от ..... услуги. Румънците ще рафинират петрол и ще правят коли... а ние ще ще масажираме и ще готвим на пияните англичани по морето.
Няма държава в света която да е прокопсала с БВП от услуги. Освен ако не са финансови, ама там нямаме шанс.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Окт 29, 2007 9:38 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
@zaphod,
Провокативните ти изказвания определено дразнят! Поне аз спрях да им се връзвам, защото виждам, че са насочени към разпалване на флейм във форума, от който няма никакъв смисъл. Ако бях на мястото на Админа или модераторите отдавна да си отнесъл бана!
|
| Пон Окт 29, 2007 9:46 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ами то май нямаме вече заводи? наистина, за какво са ни квоти тогава...
а че са некадърни чиновниците, надали някой не е наясно.
чел съм много доклади. е, и съм писал. но като попаднеш в обхвата на чиновника, всичко се разфокусира.
според мен по-добре е да избесим чиновниците
zaphod, сигурно си чел "дъга шест" на кланси? такива еколози кефят ли те?
|
| Пон Окт 29, 2007 9:47 am |
|
 |
|
velio
|
ТЕЦ Марица Исток?
Разни други топлоцентрали, автомобили. Представи си сега как ни задължават да си сменим катализаторите на колите...
|
| Пон Окт 29, 2007 11:37 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Катализатора на колата пък кво общо има? Той даже не намалява, ами увеличава емисиите на CO2.  Естествено, малоумния еколог това не му е известно. За намаляването на CO2 трябва нещо такова.
Както каза zaphod, всички малоумно-агресивни религиозни деятели трябва да идат на кладата, защото иначе на кладата отиват мислещи хора.
|
| Пон Окт 29, 2007 1:26 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Връзката е много проста, докато сме под квотата - няма връзка. Просто политиците ни срещу скромни комисионни продават излишъка от квотата ни навън. Когато минем над квотата обаче някой трябва да плаща - познай кой?
Ние естествено! Ще плащаме пряко и косвено. Пряко понеже част от парниковите газове идват от автомобилите, съответно данък МПС ще се увеличи. Друга част ще се плаща формално от ТЕЦ-ве, но косвено ще е от нашия джоб защото ТЕЦ-те не са фондации, те ще искат повече пари за тока от нас.
Може да сме най-големите еколози, но като имаме некадърни политици ще плащаме. Съответно може да сме най-големите замръсители и пак да не плащаме. Всичко е бизнес и политика. Това дали разбираш от трипътни катализатори или не - няма никакво значение...
|
| Пон Окт 29, 2007 2:00 pm |
|
|