|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 7:18 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Английска му работа....
http://news.bbc.co.uk/1/hi/in_pictures/7227176.stm
Не съм любител на кучета, макар да съм се сприятелявал с някои
(имал съм котета за близки приятели), но това ме впечатли, особено
картинка номер 5...
Английска му работа, и кучетата им са по-умни 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Фев 05, 2008 6:53 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
кирилизирания вариант е почти същия на вид, но с униформа: митничар на летището със зъби и нокти се бори да се докопа до колетна пратка от чужбина
|
| Вто Фев 05, 2008 9:13 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
А бе май борбата им приключва след като се вредят за съответната кабинка
на летището (колко се хапят помежду си не знам, не ще да е никак, разбира се).
Ама веднъж сложени там хората са принудени сами да ходят при тях... (налагало
ми се е не малко пъти, доста от пратките с части запичат именно на тая митница).
Като докараме работата и тук до Magna Charta в обществено развитие, може и
това да отиде на подобрение
Дори току-виж и тукашните кучета сме научили да ходят да ни пускат пощата,
какво облекчение за работата на офис секретарките 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Фев 05, 2008 9:27 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Re: Английска му работа....
Бе недей така по летищата ги ползват вместо детектор на всякакви растения да не говорим за наркотици , не пропускат и го усещат поне от 1м .
Един познат като са идвали към Австралия той си знаел уж че няма нищо нередно в багажа и на летището кучито надушило нещо , и те му викат имаш някакво растение вътре - той вика нямам нищо. Отворят чантите всичко извадили и на дъното детето му било сложило някакви хербарии в 3 найлонови чанти една в друга , и ми кажи дали не надушват
Не си видял какви чудесии има тук, ябълка от самолета дето не си изял да се опиташ да минеш митница ще те глобят , за какво мислиш ги ползват кучетата , няма момент митничара да не мине покрай всеки пътник с кучето дето пристигат от самолета , сигурно всяка седмица правителството едно 1000000 от глоби си прибира 
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Вто Фев 05, 2008 9:38 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Ами ако имаш червен/черен пипер или чесън дали ще реагират?Все пак обонянието на кучетата е слабо в сравнения с .... прасетата.Казват че обонянието на прасе е 17 пъти по силно от това на кучетата.Ако кучетата вършеха работат на секретарките,какво щяха да правят секретарките 
|
| Сря Фев 06, 2008 10:35 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Това с ябълката в самолета е стар трик. Задължително 1 час преди кацането при дълъг полет стюардесите ти бутат някаква ябълка в ръцете, искаш, не искаш. Обикновено хората са задрямали и я мушат в чантата, след това слизат без да се замислят. Оппааа, откъде я имате тази ябълка, ми от самолета, глоба ! Играят комбина . Мисля, че в щатите глобата беше $200 на ябълка
Ки4о, що ти е куче за чесъна ?
Може да се замаже положението като се пръцне, малко преди кучето да започне да души  Преди това трябва да се яде стар бопффф, твърдо сварени яйца, варени картофи и зрели круши. Гаранция Франция, че кучето ще скъса каишката, час по-скоро да избяга  А може и ченгето да се трупяса  Обезателно си носете повечко ТХ по джобите ...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Фев 06, 2008 11:12 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Хмммм това специално за ябълка ли, или за забранени предмети. Мен са ми ги вземали но глоба не съм плащал, даже някой път си ми ги връщат в пликче:)
|
| Чет Фев 07, 2008 12:52 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Ябълката е забранен предмет  Нямаш право да внасяш храни, растения, семена, животни и т.н. в САЩ. Това го разбрах, малко преди да пътувам, гледах един филм по Дискавъри, едни летяли от Великобритания за САЩ, дали им ябълки в самолета, долу ги чакаха копоите, по $200 на ябълка
Та в самолета бях много нащрек, точно 30 минути преди да кацне в Ню Йорк минаха и ни раздадоха ябълки, досущ като във филма, зарязохме ги по седалките в самолета. Не видях обаче да спират някого, просто беше такава навалица в Ню Йорк, че ми беше точно до ябълките 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Фев 07, 2008 5:31 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|