Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Ремонт на пътищата ! 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Ремонт на пътищата !
Винаги съм се очудвал на странните методи и разбирания на фирмите за ремот на пътищата, но това изпълнение направо ме довърши. Не стига че са нарязали пътя на шахмат и минаването е на слалом, разбиваме си автомобилите (ремонтрат с месеци) но и си плащаме за този гърч. Оставяне на работа за "по-нататък", да има пак да се ремонтира след година:(

Прикачени файлове:
123.jpg
123.jpg [ 263.16 KiB | Прегледано 802 пъти ]
Нед Май 18, 2008 12:42 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Абе milenjs,нали и те душа носят хората,хранят семейства.Ами помисли и за автомонтьoрите,и те трябва да се хранят..... Как ще се оправдаят онези милионо дадени за пътищата ако не усещаме че нещо са направили... Като лунен пейзаж са ни градските улици.За междуградските пътища не ми се мисли.

Нед Май 18, 2008 1:01 pm
Профил

Мнение 
Съгласен съм, но не мога да разбера какъв човек си да оставиш парче асфалт което ти се вижда здраво пък че е с дупка по средата. Да ама са я обработили - и нея ще асфалтират ;) каква играчка само и само да не фрезоват 5-6 метра стар асфалт... абе едно нещо не се прави като хората!

Нед Май 18, 2008 1:12 pm
Профил

Мнение 
Лично пред мен заради такъв "фрез" две коли се "залепиха" - предната наби спирачки и задната се наби отзаде й. Ама и фреза си го биваше - поне 7-8 см беше дълбок. Тия фирми са направо за трепане, фрезоват -добре, ама толкова ли не може след тях да върви асфалта и да запълват веднага? Или чакат да се натрупа вода и мръсотия и тогава - иначе има опасност да стане прекалено здраво и какво ще лапат следващата година? :evil:

Нед Май 18, 2008 1:24 pm
Профил
Аватар

Мнение 
milenjs, тва къде е. Ясно че е котленския проход де, ама кой участък. Той си беше добре последно като минавах от там. ?!?

едит : Тука в разград си имаме един участък (на входа на града) дето го остъргаха миналата година и взе че заваля сняг - още не са го направили. За една зима дупките станаха такива че вече и с 10 да караш няма гаранция, че няма да си потрошиш колата.

Пон Май 19, 2008 4:28 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]