Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Дивотии - предложение за важна тема 
Автор Съобщение
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение Дивотии - предложение за важна тема
А бее, много пъти изгарям да кажа нещо но сърце не ми дава да го включа към "Хумор" или друга тема. И нали ВСИЧКИ сме демократи - предлагам в тази тема всеки да внимава какво пише и всеки да внимава какво чете :D

Да си кажа последните дивотии без да давам тон на темата:

1. Шефът: използва те до дупка заради професионалното му задължение. Ама на мен ми писна от години да виждам плажа само като background на компа (живея на остров!!!) и още в събота напуснах веднага след работно време отказвайки да "помагам на шефа с каквото мога". Оттогава се юрнаха и другите, нещо повече: от 2-а дни се замерваме със снежни топки - оправяме машини за стрит лед, шефът ни зяпа по охранителните камери и даже е още по-любезен. Нека да е лятооо!

2. БГ циганите: омръзнаха ли им помощите? От 2-а дни БЪЛГАРСКИ цигани (как се добраха до тук?!) се молят на шефа да им задели площадка на която да събират и балират хартиените отпадъци от острова и да ги транспортират към континента. Тя и общината се беше опитала навремето но се оказа на такава загуба, че предпочете да модернизира сметището. Обаче наш манго със сал и каруца на всичко е способен :)

Вто Юли 08, 2008 9:53 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Апропо, на кой остров си компютърокруширал ? Продава ли се, че си търся някое малко островче, да речем 3-4 хиляди декара :wink:

Вто Юли 08, 2008 10:49 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Не, бре, Пирев! Не съм компютърокруширал щото първата ми работа тук беше с тесла а на последната ползвам компа само за да вадя душите на близкоразположените тенекеджии с хеви метъл :)
А за съжаление островът е населен, малко като количество но с какво качество... И половин декар земя подарък няма да искаш :)

Сря Юли 09, 2008 12:38 am
Профил
Аватар

Мнение Не се е*авай с Bongo Bongo
Нито с почитателките му!
http://www.youtube.com/watch?v=gd1b7d7vj04

Погрешно си написах ника в полето за Google :D

Пет Юли 11, 2008 12:16 am
Профил
Аватар

Мнение 
Ако беше и объркал малко щеще да видиш класиката:

http://youtube.com/watch?v=2YqsFx19fM8

Пет Юли 11, 2008 11:20 am
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Или вечерно:

http://youtube.com/watch?v=I540IM8nB-A

Пет Юли 11, 2008 2:27 pm
Профил
Аватар

Мнение 
К'ва играчка си купих за без пари - вж. картинката.
Това е часовник включен към USBто който непрекъснато си сменя цвета на светене. Часовникът няма нищо общо с компа, де, ама е красив.

Някой ще каже "чудо голямо!" ама :idea: колко пъти сте си изключвали компа при опит да го включите? А специално ТОЗИ комп. дори няма "лампичка" за включено захранване... Пък и заради престараването ми е доста безшумен въпреки 5-те си вентилатора и 4-те харда :D

Edit: въх, простотията ми! Забравих да кажа, че това е USB Hub ама аз USBта си имам...

Прикачени файлове:
USB-watch.jpg
USB-watch.jpg [ 17.04 KiB | Прегледано 2917 пъти ]

Нед Юли 20, 2008 1:47 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
Бат Бонго...
скучно ти е като гледам...
що не си уплътниш времето с нещо по - интересно... да облагородиш местното население - таm на твоя остров с колорита на нашите -българските думи, словосъчетания и словоблудства:?:...
идеята ми дойде от това, че се чудихме веднъж тука с колегите как да кажем или обясним на някой иноземец хубавия израз "по цел ден си барам спицата".
Може и нов раздел да направим словоблудства бъларски например и техния превод на английски... това модераторите да кажат...
та да се върнем на спицата..:)
1."по цел ден си барам спицата".
desription/обяснение:Това не е като да нямаш работа... просто тя не е важна :!: може и да е важна, но не за теб:!: и се моткаш и се чудиш какво да правиш... само и само да не свършиш работата:!:
В превод на английски:
"to fiddle with my spoke all the time"
обяснение/desription: fiddle - "играя си, въртя в ръцете си" , spoke - спица :),
важно е да се отбележи, че все пак нищо не въртиш така да се каже, още по-малко спица;)
........................

и така
ще стане умопомрачителен научен труд.... само да хване дикиш идеята:)

Вто Юли 22, 2008 12:29 am
Профил
Аватар

Мнение 
MYXATA написа:
...

Хабер си нямаш от света, бре! Те тука по цял ден си барат спицата и имат поне 100 израза за това. Също както ескимосите имат 100 израза за сняг. Аз ли ще ги уча 8O
А ти поне за "патка" спомени и веднага ще те разберат, даже ще ти се усмихнат ехидно.

P.S.: Когато попаднах на острова заживях в село. Понаучих туземския и първото ми шашкане бе, че комшиите си подвикват "ела да стоим". В моето село това се случваше само през късните летни вечери на някоя специално изградена пейка на улицата.
А беее, то май само хамериканците се тормозят че работят, ама и те са в заблуда. Само си хабят времето.

Вто Юли 22, 2008 11:25 pm
Профил

Мнение Хехе
bongo-bongo написа:
MYXATA написа:
...

Хабер си нямаш от света, бре! Те тука по цял ден си барат спицата и имат поне 100 израза за това. Също както ескимосите имат 100 израза за сняг. Аз ли ще ги уча 8O
А ти поне за "патка" спомени и веднага ще те разберат, даже ще ти се усмихнат ехидно.

P.S.: Когато попаднах на острова заживях в село. Понаучих туземския и първото ми шашкане бе, че комшиите си подвикват "ела да стоим". В моето село това се случваше само през късните летни вечери на някоя специално изградена пейка на улицата.
А беее, то май само хамериканците се тормозят че работят, ама и те са в заблуда. Само си хабят времето.

Много ми е интересно защо си попаднал точно на този остров :wink:
Да не мислиш че и тук не е така, ако ти кажа че местните толкова ги мързи че няма на къде. :P

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !

Сря Юли 23, 2008 2:39 am
Профил
Аватар

Мнение 
Днес хлапето на шефа ми носи чисто ново усилвателче+тонколонки за МР3 плеър - ТОЧНО (!!!) копие на едно от модерните Creative, само надписът липсваше.
Вика: "не работи и батериите се загряват".
Отворих го и е**ти изпълнението! Жиците са от тънките и твърди, дето само с поглед се късат от спойката. Запояването им е от китайченце за първи път хванало поялник. Поради ограничения обем при монтираж стърчащите спойки контактуват една с друга и нямам идея как е оцеляла електрониката.

На всичко отгоре бе изпълнено по БЕЗОЛОВНА ТЕХНОЛОГИЯ, само калай. Какъв зор видях докато пооправя спойките без да прегрея нещо...

Чет Юли 31, 2008 8:13 pm
Профил
Аватар

Мнение Личен проблем...
Пиша тук щото ако беше в "Академия" щеше да се изтълкува как ли не.

Поне едно време при травмирана кост се ходеше в болницата на "нагревки". Лесно ли се прави подобен апарат, какви са техническите характеристики и има ли смисъл да си играя. И дали няма да ми поникнат и рога от него без жената и любовницата да имат пръст в това :?:
Ако не искате да издавате тайни пишете ми на лична. Най-тържествено се заклевам да не си призная дори пред свещенника (пред блондинка обаче може).

------
Преди мнооого време ми бе счупен глезена а сега живея на остров и влагата не си поплюва. От няколко дни е поне 110% и в резултат днес не можах да стъпя на крака си и ми идва да вия от болка. Тукашните шамани предписват едно и също лекарство за всички костно-мускулни болежки, с него върви и друго да не те боли стомаха от първото, после и трето като пикаеш да не дупчиш чинията и т.н. А скоро не съм огрявал с присъствието си БГ да отида поне при познат, пък и не ми се очертава.
Загряването обаче ми помага доста - с топла вода, горещ пясък на плажа или гърдите на мацка. Обаче заради работното време ходя на плаж след 18:00, пясъкът не е много горещ, мацките вече са под душовете... Мъъъка! Затова питам за електромагнитното закаляване или както му се вика там.

Пон Авг 04, 2008 10:36 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение Re: Личен проблем...
bongo-bongo написа:
Пиша тук щото ако беше в "Академия" щеше да се изтълкува как ли не.

-----
Преди мнооого време ми бе счупен глезена а сега живея на остров и влагата не си поплюва. От няколко дни е поне 110% и в резултат днес не можах да стъпя на крака си и ми идва да вия от болка..............
... Загряването обаче ми помага доста - с топла вода, горещ пясък на плажа или гърдите на мацка. ...........

Дай да се разберем бат'Бонго...
как си загряваш крака ... върху гърдите на мацка 8O :oops:
а си мислех, че аз съм изватен... :-k :-$
иначе постнах преди ден-два един линк за електростримулация (нали се сещаш от целулит, през мускулно тонизиране... та чак може и твоята болежка да облекчи)

Пон Авг 04, 2008 11:43 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Бре, МУХАТА, мен левия крак ме боли, не ща да си стимулирам средния...
А иначе гърдите на мацката доста неща могат да изправят/оправят в зависимост от размера и формата им (докога ще съм жив да те уча...).

Ама аз наистина питам за онова загряващото, май електромагнитно беше, щото ми е причерняло пред очите. А зимата тука е дъждовен период...

Вто Авг 05, 2008 12:01 am
Профил
Аватар

Мнение 
Значи глей сега Бонго-Бонго,
аз говоря за едно такова дето се лепят електроди... и нещо стимулира мускулите.. с импулси..

а сега съвсем сериозно:
майка ми има неква джаджа дето отпред е с около 100 златни пипончета и като се пусне некви кратки импулси високоволтови пуска.. та тя си масажира с нея коленете, че има разни ревматични болежки:!:
казва, че и помага и облекчава болката, дали е така незнам:!:
може да има "плацебо" ефект, но ако имаш интерес ще я разпитам какво е и откъде го е взела...

Вто Авг 05, 2008 12:34 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща