|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:39 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
А бе в Абхазия нямаше ли хора с БГ самосъзнание?
| Автор |
Съобщение |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
 А бе в Абхазия нямаше ли хора с БГ самосъзнание?
Няк'ви спомени ми мърдат из главата...
Ако е вярно: наш'те д*педавци пак нищо ли не правят?
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Нед Авг 10, 2008 7:10 pm |
|
 |
|
zaphod
Ранг: Форумен бог
|
това ми звучи като търсене на повод за заяждане. 
|
| Пон Авг 11, 2008 8:03 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе не знам има ли, ама и да има какво очакваш да направят?
Да заплашат Русия с ядрения ни арсенал ли? ....
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Авг 11, 2008 8:34 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
бе сега много лайна ще се изпишат ..
като цяло "някой" подведе грузинския президент, че ще получи помощ и затова в навечерието на олимпийските игри, 2 часа след официалното изявление, че няма да нападат осетия, започнаха обстрела на цхинвали с установки град
е русия блокира черноморските пристанища на грузия и побомбардира тук-там... и сега отстъпват и по CNN и Yahoo показват лошите руснаци и невинните грузински жертви
а абхазците ме кефят максимално
обградили са някаква грузинска групировка в един проход... и ще ги "сцепят" 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пон Авг 11, 2008 11:04 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
 Re: А бе в Абхазия нямаше ли хора с БГ самосъзнание?
До колкото знам, това по-скоро важи за Осетия. Има една теория, според която българите и осетинците имат общи корени и произлизат от аланите.
|
| Пон Авг 11, 2008 1:56 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://www.independent.co.uk/multimedia ... 43676a.jpg
Тая карикатура май е много на място, а?
По принцип тоя Саахашвили (или както е там) не ми изглежда да е много умен. Толкоз ли не видя какво стана с Косово? То че Путин му скрои капана е ясно, ама и той толкоз му е акъла. То тия територии отдавна са си на руска издръжка, населени са с руснаци - пусни ги да си вървят в Русия и толкоз. Ама грузинец, то в Кавказ - дай му сабя и му покажи цел... то акъл не му пречи.
Евала на Путин де. Добре скроен план. Сега ще понабие канчето на грузинците, ще демонстрира сила, ще се изтегли от Грузия (щото тя не му трябва), ще си вземе Осетия и Абхазия и ще излезне че е защитник на слабите и подтиснатите.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Авг 11, 2008 9:33 pm |
|
 |
|
Lupus
|
Еле сега ако обясниш и в какво се състои номера на Путин, цена нямаш....
|
| Пон Авг 11, 2008 9:59 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Абе извода е един, ако утре чичо Путин прати танковете в източна европа до къде франция и италия, хамерика пак ще се направи на разсеяна а НАТО няма да вземе страна  Колкото и да им се дървят всичко е на думи, а от грузия само кратери и трупове да останат и ООН и НАТО ще си седят на страни и ще критикуват кротко,тва не е сърбия или ирак ....
А за руснаците е екстра, тъкмо ще си направят едно учение, та напоследък сигурно и те са се поотпуснали ...бой на грузинците, тъпо племе.
|
| Пон Авг 11, 2008 11:52 pm |
|
 |
|
Lupus
|
Ами тъй де.... След танковете върви Газпром, а след хамериканците - само бази с пияни и изтрещели негро.... Вчера ми стана много смешно като разказваха как един такъв разстрелял бенгалския тигър в иракския зоопарк - бил скочил твърде близо към оградата, а там друго пияно негро го дразнело... какво да се прави, броят го за заплаха на хамериканските интереси... 
|
| Вто Авг 12, 2008 12:02 am |
|
 |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
То тъй де, ама аз за БЪЛГАРИ говорех...
Упс, забрайх чи българе има само у Софията, Факултето...
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Вто Авг 12, 2008 2:21 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не може да се прави никакъв паралел между войната в Ирак и тази в Грузия. Аналогията е по скоро между войната в Кувейт и тази в Грузия. Влизаме, бием, извличаме бързи дивиденти и излизаме. А тази в Ирак си е точно като Афганистан за руснаците. Влезнахме, бихме ги, ама после кво да ги правим?
Иначе иронията е, че точно тези които Путин "освобождава" си го отнесоха най-жестоко. Измря маса цивилно население (етнически руснаци), градът е развалини. Ама колко струва живота на един руснак? Путин имаше много по елегантен начин да "освободи" Осетия. Но тогава нямаше как да направи демонстрацията с дрънкащото желязо. А на него всъщност това му е целта - да покаже, че мечката има зъби и нокти. Осетия и Абхазия са просто инструмент. Затова казвам, че това се готвеше отдавна, просто се търсеше достатъчно откачен Грузински президент да се върже на номера.
А това дали другаря Путин е научил урока от Ирак и Авганистан, ще проличи от това дали ще тръгне да окупира Грузия. Предполагам, че го е научил и ще се оттегли като победител. Защото грузинците може да са слаби като организирана армия, но като партизани са достатъчно откачени да стоят не по зле от иракчаните и талибаните. Пък и сме 21 век - окупирането на чужди територии, не носи кой знае какви изгоди.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Авг 12, 2008 9:13 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
То окупирането нищо не им носи в случая, а и тая грузия не е кой знай какъв келипир ... повече ядове ще берът, те си се и изтеглиха  . Не знам от руснаците да са пострадали други руснаци, грузинците пукаха по руски градани, та затова и го поотнесоха, слаба работа, преди 50 години никой нмае да обърне внимание ....
|
| Вто Авг 12, 2008 8:02 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|