Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
За който знае руски малко интересни и за бирата 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение За който знае руски малко интересни и за бирата
пиво.pdf

не е 100 процентовата истина но голяма част от нещата съм срещал многократно и другаде.

Прикачени файлове:
.pdf [297.47 KiB]
354 пъти
Съб Яну 10, 2009 7:09 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Уау!! :o :cry: Човек направо да се откаже :D :D :D

Съб Яну 10, 2009 8:05 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Абе ти друга работа нямаш ли си? 8O

Съб Яну 10, 2009 10:27 pm
Профил ICQ

Мнение 
И то какво излезе - бирата е продукт на световната конспирация? :?
Интересното за бирата е че в миналото е била много здравословна, защото е вид стерилизирана напитка - тия които са пиели вода са се разболявали , но пиещите само бира - не. :D

Съб Яну 10, 2009 11:55 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Цитат:
можно сказать, что если человек хочет сначала стать моральным уродом, а уже
потом импотентом, то он пьет водку, а если предпочитает обратную
последовательность – сперва импотенция и уже потом дебилизм, то пьет пиво
Нормальному человеку ни пиво, ни водка не нужны.
:drinkers: :partyman: [-X :P

Нед Яну 11, 2009 2:39 pm
Профил
Аватар

Мнение 
"Нормальному человеку ни пиво, ни водка не нужны."

100 процента истина но кой може да каже за себе си с чиста съвест че е нормален ;)
Човешкия свят във всички варианти които познаваме доста изкривява човешката същност. Поради тази причина да си нормален Човек е може би невъзможно :)

А аз съм човек логичен по природа. След като съм го постнал значи съм убеден че има доста истина в написаното. А логичните по натура хора са убедени в нещо когато верноста му е потвърдена с факти или достатъчно лични наблюдения. Или и двете заедно. Не смятам да споря защото темата е особено чуствителна а и нямам желание да убеждавам някого в това :) Иначе като за екшъна може да се спретне една тема от типа на PIC срешу XXXX но аз лично нямам ентусиазъм. Най малкото щото нещата са по сложни :)

Аз лично пия бира понякога. Особено необходимо ми е да го правя като ходя понякога в Мордор. /София/. След 2 бири чувствам че всичко там е ОК :):)

Пак казвам руснака е преувеличил малко но това не е причина да се приеме че написаното е глупости.

А отностно действието на хмела мога да кажа че е познат на хората от най дълбока древност. Да вземем древен Египет. Също така от тогава датира и познанието че се получава психично пристрастяване към него.

Това е малко разпространена информация. Разчиствах си следновогодишно компютъра и ми попадна в полезрението този файл и затова го качих тук. Който е трябвало да го прочете и разбере нещо го е прочел вероятно. Не искам някой да го приема като лична обида :)

Така че умната ;)
Макар да е факт че обикновено избираме русата :):)

Нед Яну 11, 2009 6:59 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аааа, това е поредната писанка на поредната откачалка. Нямах нерви да прочета всичко, де.
А иначе всичко е вредно, дори дишането.
Аз дебилизЪма си го имам от десетки години. Колкото до импотентността жената се оплаква, ама от обратното. Като се роди малкия Бонго студентите се изсипваха на тумби (беше в университетска болница) и все с бащата се захващаха. Заболя ме устата да обяснявам, че пуша като кюмбе и само бензин капнал в локва не пия :)
Едит: за тяхно най-голямо учудване, де. Със сигурност повечето не ми повярваха.
Едит2: А аз се чудя, що рокерите са толкова женствени :D Пият бира!

Нед Яну 11, 2009 7:08 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ники, това го показах тук на един пич, дето е специалист по въпросните науки (пост док прави в момента) и каза, че са абсолютни глупости и действието на част от "лошите" вещества, описани в статията е точно обратното на това, което е написано в нея. Отделно автора на въпросната статия е напълно световно и даже в Русия неизвестен. Така, че пий си бирата и не се коси за глупости :D .

Нед Яну 11, 2009 7:48 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Bongo ами да ти кажа не се давай за пример. Водиш класацията за малоумни глупости изписани в този форум. И сигурен ли си че жена ти не се оплаква от комшията а твоите опити да и идват в повече? ;)
А пък като човек който е имал доста контакти с рокерите мога да ти кажа че фасадата в 90 процента от случаите няма нищо общо с същноста. Но така е при всички групи хора.

И последно което ще напиша в тази тема е че това че някой или някои били еди какви си пък поркали яко бира не е аргумент.
Ако първото е толкова добро и наистина вярно то се постига не благодарение на поркането а въпреки него. ;)
Да вземем прост пример. Ако ти искаш да направиш нещо а някой иска да ти пречи това не означава че ти няма да направиш съответното нещо. Дали ще го направиш ще се реши в битката която се получава. Това че си го направил според горната логика би трябвало да означава че съответния човек ти е помагал да го направиш ;)

Хората с силен дух могат да правят големи неща въпреки всичко :) Но колко от хората могат да се похвалят че имат толкова силен дух?
Но често в живота се получава че не толкова силни хора постигат повече от многократно превъзхождащи ги в сила и способности.
Защо се получава това? По слабия е подбирал внимателно препятствията които да преодолява и е използвал сила само когато е било необходимо.
Обратно на това силния се е борил с всичко което му се е изпречило на пътя но това го е забавило. И е изминал по малко път от по слабия.
Разбира се нещата пак са двойствени и противоречиви :)
По слабия е изминал по дълъг път но по силния е станал по силен след всяка битка :)
Така че по правилен подход няма. Важно е да се познават възможните алтернативи и по този начин да се вземат верни решения.

Постнах файла за да представя една алтернатива за един от многобройните аспекти в нашия живот а не за да спорим. ;)

Димитре. Още в началото съм казал че не всичко е 100 процента вярно. Според моите познания предимно в частта за хормоналното влияние ;) Но не се смятам за никакъв капацитет в областта за да го твърдя.

Нед Яну 11, 2009 7:56 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аз също не се смятам за капацитет в много области, затова питам хора, дето са капацитети :) . Пък и цялото това нещо е повече на майтап, от колкото някой сериозно да спори на тая тема :D . Естествено, че алкохола е вреден - невярвам да има някой, дето да твърди обратното, защото ще е баси и малоумника 8) .

Нед Яну 11, 2009 8:04 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Дали е вярно или не е важен въпрос, но е установено, че когато почнеш да пишеш мнооого черни точки някому. В един момент спират да ти вярват дори и въпросния някой да е черен като самия дявол. Та поувлякъл се е автора с черните точки и нормално е масата хора да не му повярват.
А масовите заблуди са интересна тема.

Нед Яну 11, 2009 8:16 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Предлагам да ви оттърва от бирените ви залежи срещу скромна сума. :drinkers:

Сря Яну 14, 2009 4:11 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 12 мнения ]