|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:12 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
 Съвет за GPS навигация?
Дайте съвет, каква GPS навигация да си взема?
На пазара се предлагат една купчина - ASUS , BECKER , CLARION , DRUGI , GARMIN , GOCLEVER , KOMOS , LG , MIO , NOKIA , PRESTIGIO , SANG, TomTom, ...
|
| Пон Фев 08, 2010 6:58 pm |
|
 |
|
milenjs
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
PDA и какво ти както душа сака като софт  Че може и за други работи да си го ползваш - net, bluetooth, връзка към MCU, абе каквото ти кефне и може да си напишеш за WM...
Аз лично си купих 2 HP hx2490b, едно за мен, едно за жената, много съм доволен 
|
| Пон Фев 08, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Имам 2бр. Garmin, ако не знам къде отивам е мъка 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Фев 08, 2010 7:06 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Е те това и аз казвам - ако в района където го ползваш Garmin не става си качваш TomTom, IGo и каквото там е с добра карта. А най-добре си е да знаеш ама ако не - голяма благика си е!
|
| Пон Фев 08, 2010 7:10 pm |
|
 |
|
sthx
|
Не мога да я възприема още тая техника. Какво му беше лошо на хартения GPS. Па като се объркаш, или търсиш някоя улица, харесваш си някое маце, питаш го, разнообразиш си живота с една дума. Във всеки случай е по-добре, от колкото машина да ти говори. Най-много да се объркаш някой път, но то така се учи страната. Както го е казал Алеко - за да я обикнем. Зависи си и от човека, де. Има някои много неориентирани и по един и същ път да минават, все изпускат отбивката. За тях може...
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пон Фев 08, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ако ти е за кола - PDA + блутут GPS.
Ако ти е за екстремизъм - Garmin.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Фев 08, 2010 9:24 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|