| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 WRC - то в България!
Остават 9 дни, а тая неделя Льоб ще прави някакви демонстрации на площада.
Не пропускайте, няма да съжалявате!
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юни 30, 2010 8:48 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Това нали в неделя на Батенберг?  Мисля и аз да се бодна.  Само че тълпата сигурно ше е таква, че нищо няма да се вижда.
|
| Пет Юли 02, 2010 4:59 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Уф ти пък да се вижда. Това е лесно....жената иска автограф 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юли 02, 2010 5:00 pm |
|
 |
|
zmej
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Нед Ное 28, 2004 10:02 pm Мнения: 141 Местоположение: София
|
Няколко "поздрава" за Цецо:
|
| Пон Юли 05, 2010 9:42 pm |
|
 |
|
sv_shady
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Окт 11, 2006 8:19 pm Мнения: 373 Местоположение: София/Edinburgh, UK
|
Много се накефих на демонстрациите, макар и кратички... На картинка и филмчета е готино, но на живо е неописуемо! Определено ще съм на Боровец. 
|
| Пон Юли 05, 2010 10:26 pm |
|
 |
|
relsys
|
Цецо, я кажи къде ще е добре за гледане?
|
| Вто Юли 06, 2010 1:52 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Абе демонстрациите биваха. Ама организацията както винаги по български си беше пълна скръб. Водещия хал-хабер си нямаше от рали спорт, бъркаше имена, дати, факти. Дано на Лоьб да не са му превеждали директно..... Баси сигурно Къци Вапцаров щеше да коментира по компетентно! Счупи им се рампата, т.е. творението от шперплат и тиксо. Направиха Катя Стратиева да изглежда комично в нейната калинка.... Абе въобще, хубава работа ама българска. Иначе Лоьб и Сордо попързаляха атрактивно. Между другото един съвет - не си губи времето със снимки. После в нета има всичко  Снимай се теб и хората около теб, снимай се до колата на Льоб ако можеш. Но да снимаш самото състезание няма смисъл, губиш усещането, а имаш снимки от други ентусиасти достатъчно. Няма смисъл  :):) Аз отначало снимах, ама после установих че се прецаквам  Даже в последно време се виждам на снимки на други непознати хора из нета, та и себе си няма смисъл да снимам  Отделно че миналата година се видях по ЕвроСпорт. Как маам гащи в ръка с Хайнекен на рали Акрополис. Приятелите ме спукват от базик оттогова, и като видят камери вече ме избутват на преден план щото съм бил звезда:):):)
Ами незнам човек. Аз по принцип на БГ рали съм бил само 2-3 пъти, защото като не е кръг от WRC не ми е много интересно....
Тия дни ще седнем с приятели да помислим по въпроса. Вероятно на стената на Белмекен ще е едното място. Около Мухово третия ден... незнам не сме решили още.
Целия проблем е в БГ организацията. Първо че натресоха такси за гледане и второ свръхмерките за сигурност. Адски е гадно някакво тъпо ченге да ти обяснява къде точно да седиш и да гледаш, без хал-хабер понятие да си има каква точно е състезателната треактория. Като те натири на 20 метра от асфалта, то по - добре да седиш пред телевизора да го....
Та аз вероятно ще търся не толкова популярни места, за да няма такова присъствие на контролиращи маймуни.
|
| Вто Юли 06, 2010 1:57 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
Това, къде можем да го видим!?  Дай линк! 
|
| Вто Юли 06, 2010 4:21 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Е кво да му гледаш, появявам се за няколко секунди.  Имам го някъде по компютъра, ама трябва да го издиря. Ама е грамадно, към 40 минути. Как ще ме намериш вътре, като и не ми знаеш физиономията ..... 
|
| Вто Юли 06, 2010 4:58 pm |
|
 |
|
fan
|
 Ами, ти ще да си единствен развяващ гащи в ръка! 
|
| Вто Юли 06, 2010 7:38 pm |
|
 |
|
Цецо
|
е това е лаф бе  Един вид разхождам си гащите, шлая се безцелно и пр. 
|
| Вто Юли 06, 2010 10:36 pm |
|
 |
|
fan
|
А бе, лаф да става!  Все ми е тая как изглеждаш, за мен си изключително точен и това си е! Живей си живота както си го разбираш! WRC Forever Донкеле Иии хуу ! 
|
| Сря Юли 07, 2010 12:31 am |
|
 |
|
relsys
|
|
| Сря Юли 07, 2010 9:08 am |
|
 |
|
Цецо
|
Е не, има разлика в цвета на очите 
|
| Сря Юли 07, 2010 10:06 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Кими Райконен е катастрофирал.  Най-интересното е, че го научавам от руски новинарски сайт, по българските няма нищо.
|
| Пет Юли 09, 2010 6:34 pm |
|
|