| Автор |
Съобщение |
|
am stereo
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
 съвсем скапан форум...хвбг
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
Последна промяна am stereo на Пон Дек 19, 2011 7:52 pm, променена общо 2 пъти
|
| Пон Юни 06, 2011 7:57 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
И какво трябваше да видим, защото аз нищо странно не видях, освен че темата на форума стана черна  ?
|
| Пон Юни 06, 2011 9:15 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Пон Юни 06, 2011 10:14 pm |
|
 |
|
goto
Ранг: Минаващ
|
"Замервам волтажи срещу заплащане" ли?
HWBG е култов форум! 
|
| Пон Юни 06, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Юни 06, 2011 10:30 pm |
|
 |
|
am stereo
|
|
| Пон Юни 06, 2011 11:02 pm |
|
 |
|
ike
|
Сигурен ли си че проблема не е в твоя телевизор(както често се случва). При мен излиза нормално.
Най добре се получава с този браузер http://www.srware.net/downloads/IronPortable.zip с тази добавка https://chrome.google.com/webstore/deta ... pgmdaleoha
и с този css
|
| Пон Юни 06, 2011 11:20 pm |
|
 |
|
Private
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
 Re: съвсем скапан форум...хвбг
Твоята мисъл тече традиционно гладко и смислено.  За да не се чудят хората (за 457848-ми път) какво искаш да кажеш, цитирам един от администраторите на HWBG форума:  |  |  |  | Цитат: > Предстои ъпгрейд на форума към VB 4В близките дни предстои обновяването на форумния софтуер към VBulletin версия 4, затова е възможно междувременно в процеса на подготовка за ъпгрейда и в следствие на самия ъпгрейд през тази седмица да има временна неработоспособност и ограничена функционалност на форума. Предварително се извиняваме за евентуалните причинени неудобства... Първите дни след прехвърлянето към новия софтуер също е възможно да има бъгове за доизчистване, затова ви молим при възникване на проблем да го докладвате, за да може той да бъде отстранен своевременно. |  |  |  |  |
Има тема за рапортуване на бъгове:
> Нови проблеми с форума
Ако след няколкото бан-а, които имаш там,
си се регистрирал за пореден път, пиши в нея.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Вто Юни 07, 2011 3:37 am |
|
 |
|
zaphod
|
и аз не разбрах кво му е, освен че тътрузи. какъв е смисъла да се ъпдейтва форум също не разбирам, но все пак там ходят гийкове, те живеят за да ъпдейтват разни неща 
|
| Вто Юни 07, 2011 7:06 am |
|
 |
|
am stereo
|
как пропусна датата на съобщението -19.04.11 г. .....  поне да беха казали,че ги мързи ужасно иначе имам регнат профил там  умри от яд  да се регнеш тук заради мен...  и,понеже вашите не ползват кондоми има такива `кат теб-описани са- - самофейлна се там с л.с. и се доосираш - Отмъстителят – това е разновидност на Ам-гъл, но със склонност да си отмъщава на всеки, който се опита да го изведе от Плъхицата (това е разновидност на Матрицата). Отмъстителят отделя по цели дни, за да разбере кой се крие зад никовете на хората, с които комуникира във форума. След това пуска връзките си, за да събере компромати и ги използва, за да отрови живота на съфорумците си. Последните проучвания показват, че в ДНК-то на форумните отмъстители има открити следи от извънземни форми на живот от сорта на пришълеца, критърсите и Денис Родман. Това обяснява външния вид и държанието на отмъстителите, които не са много човешки. Отмъстителят има потенциал и за „Форумен психопат-убиец" – това е категория, която не бихте искали да срещнете. Тя все още е слабо позната на учените и не е описана в дебелите книги. Противодействие - призиви към извънземния разум в кораба-майка да дойде и да си прибере изчадието адово. Професионалният доносник - Бившата ДС имала в началото на 80-те години около 300 000 души персонал и доброволни сътрудници. И започват доносите, в които тези типове са много изкусни – срещу всеки, срещу всичко. Форумите станаха медията за пускане на компромати. Някога ги подхвърляха във вестниците или по пощенските кутии на депутатите. Обикновено ги качват там, където най-малко може да очакваш. Характерната лексика на ДС навлезе в интернет. Това няма как да е направено от млади хора. И може би не е съвсем случайно и не е само плод на невротично поведение. Може да е някой лъркер (виж 10). Не бихте искали такъв персонаж в собствения си форум! Противодействие - на поредния ежегоден форумен конгрес му се обяснява, че комунизмът у нас го няма от десетки години и никой от форума за нищо не му е длъжен.
Последна промяна am stereo на Съб Яну 21, 2012 8:30 pm, променена общо 2 пъти
|
| Вто Юни 07, 2011 7:12 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
|
| Вто Юни 07, 2011 9:06 am |
|
 |
|
CarBeta
|
В редките моменти, когато ставаш от компютъра за да се дрогираш, не прави резки движения с главата! Има опасност да убиеш и последните мозъчни клетки, които са ти останали.
|
| Вто Юни 07, 2011 9:59 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Досега си мислех, че ти хлопа една дъска. Но вече съм сигурен, че е цялата ограда... 
|
| Вто Юни 07, 2011 10:05 am |
|
 |
|
medeamona
Ранг: Новодошъл
|
Липсват направо цели етажи.....
Аз лично съм почти щстлива от завръщането на черния фон, по-малко ми натоварва очите  , затова съм благодарна, че някой (бил и той непочитаемият автор на темата) даде подсказка....
(А пълно щастие би било ако разкараха гадните мигащи, изскачащи неща отстрани)
_________________Айде сега и на инженери ли ще се правим? 
|
| Вто Юни 07, 2011 11:48 am |
|
 |
|
ike
|
|
| Вто Юни 07, 2011 12:08 pm |
|
|