|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:58 am
| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 Избори 2011
Понеже вече ми втръсна от всички медии и улични билборди да ми се хилят олигофрени, обясняващи ми колко са загрижени за мен, аз ще направя агитация за един от кандидатите, който не присъства по медиите поради финансови и други причини http://www.youtube.com/watch?v=rUgoVcuG ... r_embedded
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 11, 2011 1:01 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: Избори 2011
Гласувайте, гласувайте им и после пак плачете такива били инакви били.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Окт 11, 2011 1:26 pm |
|
 |
|
Цецо
|
ми не просто ме дразни като харчат мойте пари, да плащат на рекламните босове за да може на където се обърна да им виждам мазните физиономии... Досадно е. Пък тоя си няма медийно присъствие, а поне ми е забавен.
Пък кой ще гласува и за кого ще гласува - си е негов проблем. И в крайна сметка има толкова значение за живота ни, колкото развоя на мача Левски - ЦСКА.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 11, 2011 1:31 pm |
|
 |
|
R2D2
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 11:02 pm Мнения: 58 Местоположение: София
|
Финалният надпис е много готин.
|
| Вто Окт 11, 2011 1:42 pm |
|
 |
|
tgi
|
Бе клипът е добър, тоя не беше ли оня със "скакауец". Ще закара някакви бройки да вдигнат участието - не вярвам идеята да участва да е била негова.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Окт 11, 2011 1:44 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Да, той е  Светльо от "Хиподил" . Уникален тип. Толкова е добър в съсипването на всякакви предавания на живо, че се моля да го пуснат в някой диспут, ще им разкаже играта на опонентите, но най-вече на водещите  Чак се замислям дали да не се занеса да гласувам, обикновенно с досда пропускам всякакви кампании, ама това ще е забавно  Така и така остана само да се смеем през сълзи докато ни 
|
| Вто Окт 11, 2011 2:11 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Yes ......
Аз се бях заканил да измина тия 200 метра само ако се включи в надпреварата. Иначе за местни олигофрени не смятам да гласувам. То е ясно че Разград най-накрая ще има кмет мюсюлманин.
|
| Вто Окт 11, 2011 2:44 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Не си сериозен с това, нали  ?
|
| Вто Окт 11, 2011 2:55 pm |
|
 |
|
Цецо
|
100% съм сериозен. Ако въобще си занеса задника на 1-ви тур ще е за него  :):) Просто от кофа с лайна - колкото и да бъркам - все лайна ще излизат. Това разбрах за 20 години избори в БГ. На втори тур по идеологически проблеми в главата ще гласувам против "комунистите". Звучи глупаво нали? Със Светльо съм ял и пил на една маса. Може да е малко сбъркан в главата, но поне е искрен. А ако един човек като Светльо вземе приличен брой гласове на избори, това трябва да е достатъчен знак за всички, че в тая държава нещо много дълбоко е сбъркано. Гледам около себе си, бая хора мислят като мен, което ме окуражава. Не да спечели - едни 10% да направи, при избирателна активност под 50% (каквато реално ще бъде) е достатъчен знак, че има някаква маса от хора, които им е писнало. Просто им е писнало. Другото заради което бих гласувал за него е защото не ми се хили от 3 метров билборд и няма възможност да профука няколко милиона наши пари за да ми обяснява как ще "уволни Бойко Борисов". Ако не гласувам за него, то просто не трябвя да гласувам въобще. Така поне ще се забавлявам. И не се опитвай да го разбереш, няма как да стане. Няма логика на нищо случващо се в тая сбъркана държава. Реципрочно и в главите ни логиката отбелязва трайно отсъствие.
|
| Вто Окт 11, 2011 3:08 pm |
|
 |
|
3aek
|
|
| Вто Окт 11, 2011 3:19 pm |
|
 |
|
tgi
|
Цецо, единственото което ги вълнува - та са го пуснали и него в кюпа - е участието.
Не знам какви сигнали още трябват, че нещо е сбъркано в тая държава. Аз спрях да гласувам след прекарването с Костов (с антикомунистически приказки КГБ мафията се стабилизира при новите условия, по него време мина най-съществената част от реформите в именно тая посока). То не че още тогава не знаех, че е техен - не от дълго преди това но знаех - но имах един приятел в групата там и по чисто лични симпатии отидох.
Оттогава ме няма - и няма да ме има докато не видя за избиране някого, на когото да повярвам, че не е под контрола на КГБ.
|
| Вто Окт 11, 2011 3:52 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тъкмо щях да те питам трябва ли някакъв певец да спечели приличен брой гласове, за да разберете, че държавата е сбъркана и гледам си го знаете и без въпросния Светльо да спечели гласовете  . Тогава се пита в загадката - защо някаква откачалка трябва да участва в изборите и да спечели гласове. Запитвал ли си се ако пък вземе та спечели - ти лично искаш ли такъв президент  ? Май трябва да уточня нещо, за да няма недоразумения - аз по принцип нямам никакви претенции кой ще става президент в БГ. Смятам, че след като не съм там и си нямам идея от политическия живот даже нямам право да гласувам и точно така ще направя - няма да гласувам. Просто ми е интересно още в колко избора под ред разни откачалки ще завъртят главата на народа и той ще се втурне да гласува за тях  . Иначе това ми прилича на кандитатурата на Куликов на времето - просто някой решава или да си прави реклама или да се бъзика с неща, които не са за бъзик. Добре че поне президента в БГ е повече фигурант, от колкото пост с някаква реална власт. От където пък следва - защо въпросния Светльо като иска да променя нещо не се кандидатира за премиер? Защото не му стиска, нали? Защото знае, че идея си няма от управление и, че целия мандат няма да му стигне само за да се доближи до това да знае как се управлява. Та цялата ми идея е, че след като постоянно гласувате за някакви смешници в БГ, то постоянно ще живеете в сбъркана държава  .
|
| Вто Окт 11, 2011 3:54 pm |
|
 |
|
tgi
|
Безброй. Както Цецо обича да казва, всеки заслужава съдбата си.
|
| Вто Окт 11, 2011 3:57 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Казах ти - не се опитвай да го разбереш. Нямаш шанс. Но не се притеснявай, няма да спечели и не това му е целта. И на посредствена гадателка е ясно, че основните претенденти са двама и по ред причини не бих искал нито един от тях да ми е президент, а той ще бъде. Това е абсурдността на ситуацията. Имаме кофа с лайна и ни подканват да избираме от съдържанието и. Това са избори 2011 в БГ.
|
| Вто Окт 11, 2011 4:01 pm |
|
 |
|
valioman
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 5:07 pm Мнения: 813 Местоположение: Сливен
|
Що бе ела виж в нашто село Сливен кат си имаме кмет футболистче кво е готино ... къв офроуд квъ чудеса си имаме , че ни е и хубаво даже.
|
| Вто Окт 11, 2011 4:23 pm |
|
|