|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:59 am
идиотите от банка Пиреус Pireaus bank звънят ли ви и на вас?
| Автор |
Съобщение |
|
3aek
Ранг: Форумен бог
|
 идиотите от банка Пиреус Pireaus bank звънят ли ви и на вас?
от месец тези малоумници ми звънят всяка седмица да ми презентирали какви услуги предлагат първите няколко пъти бях любезен и просто им обяснявах че не се интересувам но при n-тото позвъняване днес вече ми дойде в повече попитах ги от къде са взели данните и телефона ми - от търговският регистър, след което ги помолих повече да не ми звънят на този телефон защото не се интересувам от услугите им отговорът беше - аз повече няма да ви звъня но не мога да гарантирам за моите други колеги? сигурен съм че имаше закон по силата на който нямат право да ти изпращат нежелани съобщения, но нима трябва да изчакам всички малоумници които работят в тази идиотка банка Пиреус да ми позвънят и да ги напсувам за да разберат че не трябва да тормозят хората? явно здраво са закъсали че по този начин да тръгнат да си търси клиенти? това при мен само оставя лошо впечатление от това как банка Пиреус работи, щом не могат да си координират базата данни по която звънят да хващат шарани не ми се мисли как обслужват клиентите си преди време имаше една пирамида която по същият начин през седмица ми звънеше да пита дали искам да инвестирам 50 000 USD и след 3-то или 4-то позвъняване започнах открито и цветисто да ги псувам, при което мигновенно бях заличен от базата им данни, трябва ли всеки навлек да псувам като каруцар за да схванат посланието ми 
|
| Пон Ное 21, 2011 12:21 pm |
|
 |
|
3aek
|
 Re: идиотите от банка Пиреус Pireaus bank звънят ли ви и на
ето още по темата http://blogatstvo.com/top/piraeus-bank/недоволни клиенти от обслужването им в банка пиреус не стига че тормозят евентуалните им клиенти като мен които просто остават с лошо впечатление от тях, но имат лошо обслужване и на истинските клиенти на банка Пиреус надявам се тази тема да се индексира в гугъл и когато някой потърси отзиви за работат на банка Пиреус да дойде в тази тема и да раазбере какво представлява тази банка
|
| Пон Ное 21, 2011 12:29 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 21, 2011 12:39 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Ти само с толкова като си се оттървал - една позната си тегли 50 лв от картата на банкомата на Пиреус. Картата е на ОББ. Най отдолу в бележката "Благодарим ви за направеното дарение" (1 лв. за Уницеф) - И левчето наистина си го изтеглили гадовете - не е само да е стандартен текст в бележката.
|
| Пон Ное 21, 2011 5:21 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
А сигурно ли е, че познатата ти не е с добро сърце и обича да дарява? http://www.unicef.bg/bg/news/banka-pire ... kum-unicef
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Ное 21, 2011 5:48 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
С добро сърце е и обича да дарява, ама твърди че никой не я е питал ?!?!
|
| Пон Ное 21, 2011 7:39 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
при мен диалозите обикновено протичат така:
- добър ден, мога ли да говоря с управителя на фирмата. - можете - (пауза) ало? - говорете си, де. може и да ви слушам. - ъъъ... обаждам се от банка (биип). кога ще ви е удобно да си уговорим среща да ви запознаем с продуктите ни. - амиии... за да не си губим времето, дайте да уточним предварително продуктите. ако стават за ядене е давате мостри, вземете повечко мостри и елате уте в 3 следобед (тогава ми се приспива зверски) - ъъъъ... ама аз се обаждам от банка (биип) - да, разбрах - ами нашите продукти са други. - т.е.? - банкови продукти. - АХАААА... що не казахте веднага, че не стават за ядене. ясно. май няма да има нужда от среща. все пак какво предлагате? - амииии... първия ни продукт е корпоративно банкиране - аха, знам го продукта. колко давате? - ъ? как колко даваме? - ами аз сега си имам такъв продукт. каква ще ми е ползата да ползвам вашия? - ами ние предлагаме (.... изброява надълго и нашироко най-обикновени неща) - това е ясно, и сега си го имам. да предположим, че ме заинтересувате и тръгна да си местя сметките при вас. това е свързано с търчане - документи, заявления, подписи, печати, такси, закриване на сметки, откриване, местене на пари. грубо ще ми струва 300-500лв. освен, че трябва да ги покриете тези разходи, трябва да закачите и някакво морковче на тояжката, че да се заинтересувам. така че се връщаме на въпроса - колко давате? - (мълчание) е... мии... то ние не покриваме тези разходи. - значи ви е сбъркан нещо бизнес модела. за да закачиш клиент на кукичката трябва да му сложиш стръв, да му стане интересно, или да го задължиш по някакъв начин да я налапа. доколкото разбирам, при вас няма нито едно от трите? - да. вие с коя банка работите? - ще ви пусна фактура за тази информация. като получа парите, ще ви звънна да ви кажа. - ъъъъ... ясно.... - е, този продукт го забравете. и си помислете какво да предложите на следващия, на който се обадите. давайте другите продукти. - (изкашля се) кредити - чудесно. не ми трябва, но колко давате? - колкото поискате? - верно? добре, мога да взема 100,000, но само при условие, че ви върна 95,000. - как така? - ами вие напирате да ми давате кредит, това са ми условията. - е, не може. има лихви. - обяснете? за 100,000 колко трябва да ви върна - (скоропоговорка... ххх процента на ОЛП ... явно го чете) - ъъъ... не разбрах. повече или по-малко от 100,000 ще ви връщам. - ами 100,000 + лихва. - т.е. повече от 100,000 - да, нека да дойда и да ви предложа план - ако е повече от 100,000 не ме интересува. намерете начин да е по-малко и ми се обадете пак. други продукти имате ли? - ама как така? - всички ваши конкуренти предлагат кредити с положителна лихва. за да имате шанс, трябва да сте различни. предложете отрицателна лихва и ви гарантирам небивал наплив от клиенти. - ами май не се получи разговора - напротив, много се забавлявах и случайно имах време. за следващия клиент помислете малко да му предложите нещо интересно. говорете и с хореографа, куца ви пиеската нещо. - ъъъъ. добре. дочуване.
|
| Пон Ное 21, 2011 9:22 pm |
|
 |
|
nik
|
подобен разговор с друга банка баща ми иска да тегли пари - такса 20лв, ами ако закрия сметката ? - няма такса - ами закрийте я тогава после по телефон: -добър ден обаждаме се от банка.... закрили сте си сметката, може ли да ви предложим по добри условия -ами ... съмнявам се -можем да ви предложим спестовен влог ......... дъра бъра.... -ами добре мога да ви предоставя искания кредит такса 20 лева, лихва 25% ако сте съгласни заповядайте на среща - ама какво как? -аз като искам пари идвам при вас, плащам такса и лихва, сега вие искате пари, заповядайте да обсъдим условията и ще ви дам пари при което телефона се затваря грубо 
|
| Пон Ное 21, 2011 10:07 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Стилно! 
|
| Пон Ное 21, 2011 10:30 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Вий сте много приказливи, бре!
Доколкото знам в ГР подобни зарибявания са незаконни което не пречи да се ползват масово (това обаче не важи само за ГР). Някои стигат до нахалството да си дават гъза докато докопат до някоя лична данна и после автоматично те прехвърлят под тяхното крилце, научаваш го след седмица-две и се отказваш ама ония месеци наред ти пращат сметки че дано се хванеш. Ако ми се ходеше по съдилища само от това щях да живея. Аз просто казвам че съм клиент на първата спомнена конкурентна фирма и че съм доволен и че не могат да ме изчегъртат оттам. Ако не друго - следващия път ще ми дадат истинска оферта  Това не значи че го правят, просто ме оставят намира, една единствена фирма се обади да ми каже, че не може да ми предложи по-добро, само същото 
|
| Вто Ное 22, 2011 12:13 am |
|
 |
|
medeamona
Ранг: Новодошъл
|
Дедо Боре, велико!!!!! Определено даваш интересни идеи за размисъл
_________________Айде сега и на инженери ли ще се правим? 
|
| Вто Ное 22, 2011 1:22 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Мен пък много ме нервят рекламните SMS-и - колко скандала съм вдигал на МТЕЛ не помня ... и ефекта е максимум 3-4 месеца спокойствие и после пак се почва.
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Вто Ное 22, 2011 5:32 pm |
|
 |
|
quad
|
palavrov, аз съм на глобул и въпроса го реших с едно обаждане до оператора в което поисках да ми блокират всички обаждания и смс-и с рекламна, промоционална цел или игри. След това обаждане повече не съм получавал подобни смс-и.
_________________ Ти не си някаква атракция на пътя, ти си част от него!
|
| Сря Ное 23, 2011 12:27 am |
|
 |
|
palavrov
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
Така се прави, ама не и с МТЕЛ ... то разбирате ли не била тяхна игра/реклама ... да съм се обадил на телефона от който пращат смс-а да им кажа да ме махнат - и кво? звъня на тоя телефон и ... здравейте, мтел ...  ?!
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Сря Ное 23, 2011 1:21 am |
|
 |
|
quad
|
Трябва да могат да ти блокират входящи обаждания от определен номер, ако поискаш това от оператора. Ако се опъват нещо, инсталираш си допълнителен софтуер на тела, който ти позволява да филтрираш нежелани обаждания/смс-и (за симбиан нокиа програмата се казва blacklist) и готово.
_________________ Ти не си някаква атракция на пътя, ти си част от него!
|
| Сря Ное 23, 2011 2:15 am |
|
|