| Автор |
Съобщение |
|
kiiid
Ранг: Почетен член
|
 Весела идваща Коледа на всички!
При мен идва най-рано но затова пък и трае най-дълго Много здраве на всички и да получите хубави подаръци - четириканални скопи, девкитове, нетъркалящи се шишета... Все неща от тоя калибър. Аз например се самозарадвах с един киндъл 
|
| Пет Дек 23, 2011 10:36 am |
|
 |
|
CarBeta
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Весела идваща Коледа на всички!
И от мен весели празници и наздраве 
|
| Пет Дек 23, 2011 11:27 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ВесеЛЬЯ коледа!Днес ме пратиха за пука в Метро. С учудване установих, че една пука (~5 кила) излиза 35лв
|
| Пет Дек 23, 2011 11:37 am |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Весела и спокойна Коледа на всички чираци, бомбаджии и т.н., писачи, драскачи, приятели и неприятели!
Много здраве, късмет и успехи! С пожелания за по-малко негативни изненади догодина!
|
| Пет Дек 23, 2011 12:25 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Весели празници на всички.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Дек 23, 2011 1:10 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Весели празници и от мен  При мен коледата(почивката де) ще трае от 22 декември до 4 януари. И явно ще е най-дъждовната коледа,дето съм преживял. Е, колегите са на ниво - фирмения обяд започна на 22/12 завърши в 0:30 на 23/12(като аз се представих най-скромно с 5 Tsingtao, щото почнахме в един китайски ресторант и 6 пинти Beamish, защото се оказа че под китайския ресторант има сгодна смрадлива дупка - хубав ирландски бар) Това не ми попречи да направя скромно(на фона на новините от андронния колайдер ) откритие а именно, че при бирата(светлата газирана Tsingtao) балончетата или пяната се издигат дъното на чашата нагоре , а при тъмнотo (stout) от пяната надолу към дъното се спускат балончета. Явно се дължи на типа ферментация + нечиста наука. Още веднъж весели празници
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Пет Дек 23, 2011 2:51 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
Tsingtao stout? Това не съм го виждал в такай, а мисля че съм покрил 99% от репертоара им. даже се учудвам, че внасяте дори бирата от там 
|
| Пет Дек 23, 2011 3:25 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Весели празници на всички  . ПП. Дедо, цената на пуйката в Метро е точно колкото тук в магазина, та какво толкова те учудва  . Пълнена с дроб сърма, пъхната в найлонова торба и после печена за няколко часа във фурна с вентилатор като тази на tgi става чудна  . Трябва обаче и една бира да излееш в торбата, за предпочитане корона  .
|
| Пет Дек 23, 2011 5:34 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12765 Местоположение: София
|
Весели празници на всички. Здраве и късмет. Другото - каквото дойде. И нека късите съединения станат по-дълги! 
|
| Пет Дек 23, 2011 5:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Честита на всички, при мен май ще дойде последна, въпреки че сме в един пояс с димитър и пирев, освен ако не се окаже че ме преместят още малко на запад  иначе за пуйка не знам, планирали сме прасе
|
| Пет Дек 23, 2011 6:34 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Весела и от мен и да спретнем един пир по време на криза! Аз се запасих с БГ деликатеси и ракийка, винцето е туземско ама не лъже Само дето шефът отлага отварянето на чувала за утре а моят малкият иска от Дядо Коледа замък, не къщичка или колибка 
|
| Пет Дек 23, 2011 6:42 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Дедо, пърдон за недоразумението, аз за beamish stout говорех, тоз благ мехлем за гърлото и душата. Тука си го варят на местна почва, а цингтаото китайците си го внасят 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Съб Дек 24, 2011 9:23 pm |
|
|