|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:58 am
Мръсните китайски комунисти
| Автор |
Съобщение |
|
zaphod
Ранг: Форумен бог
|
 Мръсните китайски комунисти
се гаврят с човешкото достойнство! нищо свято няма за тия изверги, докога запада ще ги търпи, питам аз докога! 
|
| Пон Мар 12, 2012 2:43 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
 Re: Мръсните китайски комунисти
Е, аз преди нали повдигнах подобна тема и всички ме оплюха и скочиха до небето защо не съм бил предупредил предварително, за да не гледали. Т.е. мнозинството от любимия ти "запад" въобще не го интерисува какво става в Китай, защото е много по-важно да не си развали настроението с такива гледки. От там и китайците си правят каквото сметнат за добре  . Плюс това апела ти запада да се намеси не е ли точно той левичарски, вместо да оставим Китайците да си останат диваци  ?
|
| Пон Мар 12, 2012 3:55 pm |
|
 |
|
CarBeta
|
Снимката от статията въобще не е от китайски затвор. Възможно е написаното да има нещо общо с истината, но предполагам, че до голяма степен е доукрасено.
|
| Пон Мар 12, 2012 4:05 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Китайците да идват 
|
| Пон Мар 12, 2012 4:11 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Хммм, изненадан съм ако това искрено те е предизвикало да реагираш с тоя пост - май имаш цинизъм за наваксване  . Няма да ти се размине с годините, предполагам - ако съм прав че имаш за наваксване де. Не че моята реакция е различна де ама по бих го подминал като поредната гадост на която ставам свидетел.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Мар 12, 2012 4:54 pm |
|
 |
|
zaphod
|
не са ли достатъчни дяволчетата за да покажат че иронизирам, или трябваспециален таг да добавим? кефя се на безсилното квичене на правозащитната паплач пред тия "варварства", това е. имитирам реакция която съм виждал наистина, и ме рядва 
|
| Пон Мар 12, 2012 5:00 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Като гледам май само ти си разбрал, че дяволчетата били символ на ирония  .
|
| Пон Мар 12, 2012 5:37 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
"запада" прилича на стар раздрънкан 30" хард-диск, от онези дето ги слагаха на PDP11 лагерите му вият отдавна, но нито се спира диска, нито се ремонтират. само се вдига мощността на двигателя на шпиндела и се добавят вентилатори има толкова лоши сектори, че файловата система не смогва да ги реалокира операционната система продължава да налива безмислени файлове с бодряшки ленинизъм. повечето файлове са "само за запис", не могат да се прочете нищо от тях. само че на никой не му пука, защото така или иначе в тези файлове няма нищо смислено сменяемата част от диска (за който не знае, тези дискове бяха с 2 плочи - едната фиксирана, другата можеше да се мести) като че ли я няма, но никой не говори за това. ОС даже и не подозира. самата файлова система е деградирала с годините толкова, че вече нищо освен преформатиране няма да помогне за преформатиране се говори отдавна, ама бекъпи не се правят. пък и никой не е сигурен, дали диска може въобще да бъде форматиран.
|
| Пон Мар 12, 2012 8:07 pm |
|
 |
|
tgi
|
А бе така е ама това за упадъка на запада го слушаме от преди да сме се родили всички тук та не е баш така  . Явно системата с не особено силна (но достатъчна да опази мира) централна власт е гъвкава именно заради липсата на прекалена сила, номерът е да не може да преподрежда обществото а само да го следва и да го окъта мирно. Напоследък има признаци, че тоя баланс може и да бъде нарушен с мрежи и въобще с окото на големия брат навсякъде та може и да спре да се върти пералнята де (за тия дето не знаят на тия дискове им викаха и "перални").
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Мар 12, 2012 9:01 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Е да де, ама преди го слушахме от противниковия лагер, сега от самите тях  Всъщност разпада на съветската система практически измести във времето с 20г. напред кризата. През това време се радваха на невиждан подем за сметка на лайнянизацията на съветския блок. Всъщност студената война не е приключила, борбата да се разпарчалоса Русия на части е в пълна сила. Засега като че ли Путин устиска положението, ама докога не се знае.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Мар 12, 2012 9:19 pm |
|
 |
|
tgi
|
А не, и в техния лагер тия гласове са отпреди да се родим. Не че не съм съгласен с това, че всичко скърца и се крепи на магия, очевидно е така, просто не знаем какви ще са последиците, може да са много по-лоши отколкото очакваме а може и обратното.
|
| Пон Мар 12, 2012 9:28 pm |
|
 |
|
¶
|
Евентуалните последици за техните държави ще са същите, като тези за съветския блок, въпроса е къде сме ние ? Ще лавираме или ще се давиме ? Или да приемем братски подадената иранска ръка ( защо първата ми асоциация е за космата ? ) да построят втора рафинерия във Варна  Докато я построят ще са усвоили и обогатяването на уран, та ще може и с ядрено гориво да ни снабдяват. Нали ЕС и САЩ все тръбят, че трябвало да диверсифицираме енергийната си система  , тогава Израел няма да може да налага вето на преноса на свежо иранско ядрено гориво през тяхната територия.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Мар 12, 2012 10:06 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
И на коча мъдите се клатят, ама не падат!
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Мар 12, 2012 10:08 pm |
|
 |
|
¶
|
Ааа, не съм съгласен, на коча мъдете въобще не се крепят на магия ! В дизайна им е заложено да се клатят  Ако не се клатеха представяш ли си каква трагедия щеше да бъде ?
|
| Пон Мар 12, 2012 10:15 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
И лисицата, дето ходела след него и очаквала да паднат, за да ги хапне останала гладна!
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Мар 12, 2012 10:35 pm |
|
|