|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:44 am
| Автор |
Съобщение |
|
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 Re: Lattice iCE40
Ксайлинкс изоставят ИСЕ-то, промотират Вивадо-то така че пак ще свикваш със страности 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Авг 13, 2014 3:29 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Промотират Вивадо-то, но той не включва съпорт за железата от спартан-6 надолу, доколкото ми е известно? Поправи ме ако греша?
|
| Чет Авг 14, 2014 9:30 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
Ама хич не искам да те поправям  писах, че ксайлинксите спират поддръжката(и понататъчни доработки/преработки) на ИСЕ. Налагат Вивадо на пазара. има други тулове на ментор и прочие, с които може да си синтезираш за всички вариации на спраан, виртекс и т.н.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Авг 14, 2014 11:57 am |
|
 |
|
head_up
|
Стига бе, не може да спрат да поддържат старите си чипове! Това е кущунство... Каквото било било - искаш да ползваш спартан-3а, спартан-6 или нещо такова ще трябва да ровиш в архива да извадиш някоя стара среда, щото сегашната не знае какви са тия чипове? Това ще им изиграе лоша шега на ксайлинкс. Колкото и да се пънат с новите извънземни ФПГА-та, старите са в употреба мощно - всеки да мигрира към други тулове? УжасТ.
|
| Чет Авг 14, 2014 3:24 pm |
|
 |
|
michev
|
Те и до сега си режат старите чипове в ISE-то. Голямо ровене пада за да си намериш "правилната" версия.
|
| Чет Авг 14, 2014 4:23 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
Пак да напиша щото явно не искаш да разбереш - те си поддържат старите чипета, но ИСЕ не поддържат! демек - кой квото ИСЕ има и тва си е. инае си вземи ментор или алегро или още куп други знайни и незнайни среди - пиши си на верилог/вхдл/системС никой няма да ти откаже да ти продаде 100к спартан2 30Кгейта
|
| Чет Авг 14, 2014 6:12 pm |
|
 |
|
head_up
|
И аз какво казах по-горе, та се повтаряме?  Живи и здрави да са, не мога да им кажа да не го правят. Т.е. мога и какво, да не ме чуят? @michev, тука все за някакво 9.2 ми говорят, че било най-прекрасното правено до сега. Очевидно за стари чепове. Явно каквото може по-старо да го купиш от бакалията го има в тая версия.
|
| Пет Авг 15, 2014 9:56 am |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
Аз се бях задържал на 9.2.
|