Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Еквивалентна схема (1) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Реконструктор,колеги - извинявайте ако със казал нещо наставнически - без да искам. За симулацията на схемата - мога да приема мнението ,че е хубаво една схема да се види как работи на симулатор,но става дума за схема с няколко компонента (резистори,кондензатори,транзистори).При мен се е случвало на симулатора да излизат едни красиви неща,показващи перфектна работа,а в същото време над платката на съседната маса се издига черен дим.Както казваше един мой преподавател -Хващаш поялника,платката и осцилоскопа и симулираш.
@PREDATOR - понякога(на мен ми се е случвало) в обратната връзка на ОУ да слагам не само ОУ но и аналогови умножители и мога да ти кажа че тогава нито Protel,нито Proteus могат да те спасят със симулация.
Това което МНОГО МИ ХАРЕСВА в този форум е,че винаги се намира някой който да отговори,тъпите идеи се пресичат в зародиш,като по този начин се премахва заблудата,и посетителите са в час с техниката.Борбата с вятърни мелници е излишна!

Нед Юли 23, 2006 9:01 am
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
Накратко, май се наблюдава конфронтация между поколението на моливите и калкулатора, и поколението на компютърните симулации :lol: :lol: :lol:

Нед Юли 23, 2006 11:04 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3