Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Проблем с управление на серво 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Gogo55 написа:
Много нарядко да се публикува реална работеща ценна схема.

Цяла работеща реално схема трябва на хората дето немогат да си я измислят и/или програмират. На другите понякога им е нужно само тук-там някоя идейка, помощ или доизкусоряване. Сглобяването и оживяването на готови схеми се казва ТНТМ или Млад конструктор. Неказвам, че е нещо лошо - напротив супер си е като хоби, но целта на тоя форум е малко по-друга. С най-голямо желание бих ти постнал нещо направено от мен, но първо тъй като на мен това не ми е хоби, то принадлежи на фирмата, за която работя и второ е в такава област, че едва ли някой в тоя форум ще прояви интерес да го сглобява, даже би трябвало като го види да бяга на далече :D . И за твое сведение въпреки всичко съм пускал тук мои неща за да бъдат от полза на другите, но това беше тогава, когато акъл даваха само хора, които са измислили те нещо. И пак ти повтарям - поне според мен целта на тоя форум е не да дадем на sv_shady готова схема и програма, а да му помогнем да си пусне неговата. Относно това за дезасемблирането на твоя оптичен оборотомер - въобще даже и не мисля да го коментирам :) .

Сря Дек 13, 2006 4:43 am
Профил

Мнение 
Абе нещо на надприказване го обърнахте.
И аз съм на мнение че тук не е място за цели рбаотещи схеми, мже да се сучва, но не мисля че трябва да е практика, тук се ърсят съвети, и мисля че се и дават добри такива, а покрай общите приказки се кават и доста важни неща, смо дето някои не могат явно да ги отсеят от общите приказки. На човек който му е ясно за какво става въпрос много често му е нужна само лека подскзка, и не е въпросът дали и той няма да се сети за това нещо, но всички сме хора и всички може да не мислим по най-практичния начин в еидн или друг момент. За това е форума, някой като е позапецнал някъде или ако иска друга гледна точка да пита и да му я дадът, а дали ще има още 20 писания празни приказки за него няма значение, той си намира това дето му трябва.

Сря Дек 13, 2006 10:24 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Мерси за отговорите, някои плезни други не:) Оказа се че е трябвало да пускам по няколко импулса не само един :)

Сря Дек 13, 2006 10:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2