Цяла работеща реално схема трябва на хората дето немогат да си я измислят и/или програмират. На другите понякога им е нужно само тук-там някоя идейка, помощ или доизкусоряване. Сглобяването и оживяването на готови схеми се казва ТНТМ или Млад конструктор. Неказвам, че е нещо лошо - напротив супер си е като хоби, но целта на тоя форум е малко по-друга. С най-голямо желание бих ти постнал нещо направено от мен, но първо тъй като на мен това не ми е хоби, то принадлежи на фирмата, за която работя и второ е в такава област, че едва ли някой в тоя форум ще прояви интерес да го сглобява, даже би трябвало като го види да бяга на далече

. И за твое сведение въпреки всичко съм пускал тук мои неща за да бъдат от полза на другите, но това беше тогава, когато акъл даваха само хора, които са измислили те нещо. И пак ти повтарям - поне според мен целта на тоя форум е не да дадем на
sv_shady готова схема и програма, а да му помогнем да си пусне неговата. Относно това за дезасемблирането на твоя оптичен оборотомер - въобще даже и не мисля да го коментирам

.