Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Помощ за начинаещия. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
ами именно за това говоря, да не се връщаме 20 години назад и да не си говорим...

Сря Яну 23, 2008 8:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Е да де ама форума не е университет. Основата трябва да се изучава систематизирано. Това може да стане с четене на книжки или с ходене на училище.

Сря Яну 23, 2008 9:01 pm
Профил ICQ
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Е..ването във форума с начинаещите е издигнато на пиедестал (аз вече внимавам какво
питам). От друга страна тъй като повечето членове са на много високо ниво вероятността
да получиш смислено решение ако/когато ти отговорят е много голяма. Проблема с
получаването на информация наготово е че следващия път като закъсаш първо питаш
във форума без да помислиш и най-лошото без да поровиш в гугъл. Надявам се след
дълго копане и безсънни нощи да дойде и моя ред да се е..вам с някой новобранец :D

Сря Яну 23, 2008 10:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Можете да спрете с дрънканиците.
Тоя, дето зададе въпроса, се загуби...
Сигурно се отказа, горкия човек. :cry:

Сря Яну 23, 2008 10:57 pm
Профил WWW

Мнение 
ебаването си е чисто избиване на комплекси и игра на доказване, нали това е типичната мъжка черта, все да се доказваме... както и да е...

когато започнах с микроконтролерите бях много преди университета, нима трябваше да чакам???????
питащия може и да не е бил в университет може и никога да не бъде, нима ще го дискриминираме?
и какво лошо има да се обясни нещо което вече го е учил? повечето от нещата които съм учил по електроника в университета (в специалност автоматика) ги знаех предварително и пак ми беше трудно да разбирам някои преподаватели.... така че завършил университет нищо не значи

но пък и готованковците не са за толериране, помогни си сам да ти помогне и господ

моето мнение е че трябва да си удряме по едно рамо кой с каквото може, а който е находчив и съобразителен ще поеме напред, а подигравките... говорят единсвено за възпитанието

Сря Яну 23, 2008 11:01 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
да бе човеко се загуби... :(
но не иде реч за ебавки и избиване на комплекси....
хубаво е да се помисли преди да се пита....
защото какъвто въпроса такъв е и отговора -> ако се върнем на началото на темата .... за "програмиране на пустите контролери"...
виж ако човеко е прочел какво е контролер, какво е програмиране, какво е това изпълнение на програма.. и го интересува всичко.. това е похвално :!: даже аз мога да му налепя програматор....
иде реч въпроса да е от сорта:"-абе прочетох една книжка за PIC/MSP/AVR и т.н. много се интересувам от електроника. искам да се занимавам с програмиране. кажете ми средства за програмиране,езици за програмиране, среди за разработка, симулатори на съответния контролер, начин на програмиране на вече написаната и изтествана програма в контролера, примерни платки с контролери, примерни проекти.... имам този и този проблем... неми е ясно това и това"
смятам че щяха да завалят отговори по същество, а не задявки/заяжданки/подигравки :!:

нищо де ако не се е отказал при това "посрещане" ще израстне класово :)
успех от мен :!:

Сря Яну 23, 2008 11:14 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Cekins написа:
nik, преди 20 години като видях ПЦ за първи път, нямаше нет, камо ли форум. Спонсорирал съм книжарниците. Един път в училище зададох въпрос на даскала по информатика. И досега тоя даскал ми е сърдит и не ми говори ... Е ...

я го кажи кой е тоя даскал?

Сря Яну 23, 2008 11:30 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Cekins а аз на моя даскал по хардуер в междучасието му задрасквах грешките на дъската и надрасквах вярното. Ама той още ми говори - май и двамата нямаме комплекси :D
А разделът се казва АКАДЕМИЯ пък темата е ПОМОЩ ЗА НАЧИНАЕЩИЯ. Според мен админа трябва с риск да стане лош да почне да трие :idea:

Чет Яну 24, 2008 1:07 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2