|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:54 am
| Автор |
Съобщение |
|
MGBY
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Дек 22, 2004 2:56 pm Мнения: 347 Местоположение: Хасково
|
Ам ти кога си завършил ? Аз когато завърших 2002г. той беше вече беше бая навлязъл....
|
| Нед Апр 09, 2006 9:52 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
offtopic:
HCL - горе-долу / в общи линии и аз това имах предвид относно границите , които ще паднат.
Просто в 1,2 изречения го казах по-горе или така в едно -> "За тези които имат Идея/ИдеИ или Могат ще стане малко о-лесно."
Относно границите на обществото и личните граници - това е друга тема и поне за мен е ясна (т.е да съществуват такива неща и съществува правото на избор на всеки във всеки един момент независимо от обстоятелствата да).
Всеки сам си избира къде да ходи или до къде да спре  Но пак казвам това си е друга тема.
откъде почнахме , къде отидохме.
|
| Нед Апр 09, 2006 10:43 pm |
|
 |
|
paregov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 2:21 pm Мнения: 267 Местоположение: Fort Lauderdale, FL
|
Цецо не съм много съгласен с теб. Не знам кой ти е преподавал по физика, но на мен ми преподаваше Лора Николова. Физиката би трябвало да е точна наука и да се преподава по един и същ начин, но при нея такова нещо не важи. Ако учиш от някакви други източници, а не от нейните лекции няма да може да си вземеш изпита.
А сега малко по темата. Ей тук може да се намерят материалите дето ни дадoха на нас за HC11. Още не съм ги преглеждал и не знам дали има нещо интересно там.
http://www.microcontrollers-bg.net/free/HC11/
_________________ Всички обичаме да печелим, но колко от нас обичат да тренират!
|
| Пон Апр 10, 2006 1:03 pm |
|
 |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Много одавна - чак съм забравил вече  . Толкова одавна, че тогава едва ли ги е чувал, камо ли да се е занимавал с тях  . Тогава на мода беше един PIC (първия и единствен  ).
|
| Пон Апр 10, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
vlado
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Ное 10, 2005 9:26 pm Мнения: 393 Местоположение: Buffalo, NY, USA
|
@Dimitar: Няма какво да си забравял - май ще да е било 1997-а година като завършихме  .
|
| Вто Апр 11, 2006 3:44 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Ти пък виж какъв си сега - що ма издаде  .
|
| Вто Апр 11, 2006 4:36 am |
|
 |
|
medeamona
Ранг: Новодошъл
|
Леле.. как съм пропуснала славословенето на "светеца" бат'Бойко.
Тоя човек няма връзка с оператора, според последното му изказване на дипломна защита, цифровата схемотехника е излишен предмет. Само дето деканката го води
Може много да знае, но не успява да го обясни на достъпен език, все пак понякога в курса се случват и хора, които не стават и не лягат с програмиране и не мъкнат дебъгери и прочие неща в сакчето!
_________________Айде сега и на инженери ли ще се правим? 
|
| Съб Мар 07, 2009 6:42 am |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
mmmm
3 годинки си е бая време - е, не е като 30 ама.......... 
|
| Съб Мар 07, 2009 1:27 pm |
|
|