2 рьце, триак, диак (ако няма интегриран в триака), потенциометьр, кондензатори, резистори (не от 1/4W )...
Съб Апр 01, 2006 5:41 pm
Balkana
Ранг: Популярен
@stargate: Не е ли много по-лесно да идеш до първия магазин за осветление и за няколко лева да си вземеш един, ако е за обучение - просто го разкостваш и гледаш
@stargate: Не е ли много по-лесно да идеш до първия магазин за осветление и за няколко лева да си вземеш един, ако е за обучение - просто го разкостваш и гледаш
еми аз съм гледал че са по 16-20 кинта ,а ако си го направя май щше е по евтино?
И все пак внимавай да не ти излезе доста по-скьпо това мероприятие. За разлика от книжките по математика тази синусоида може доста здраво да те разтьрси.
Пон Апр 03, 2006 7:21 pm
paregov
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 2:21 pm Мнения: 267 Местоположение: Fort Lauderdale, FL
@stargate: Не е ли много по-лесно .... ..., ако е за обучение - просто го разкостваш и гледаш
еми аз съм гледал че са по 16-20 кинта ,а ако си го направя май щше е по евтино?
Не искам дате засегна, но за пореден път се поставяя въпроса - "по евтино" за единична бройка.
Това говори, че масово не се зачита труда по разработването и установяването на годноста на един продукт.
Въпроса с евтиното е решен от китайците Успех
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл