Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
ICD2 програмира идеално само че без контролер в цокълчето 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение ICD2 програмира идеално само че без контролер в цокълчето
Стана така че с пропик 2 и 16ф628а се получи малка засечка (спря да записва)и взех та си купих icd2 , хубаво ама боря се три дена ... (или пиковете са ми изгорели или....) и уш го трие ,чете, като записва дава грешка в верификацията, после сложих последната версия на мплаба и почна да записва трие проверява всичко е супер ...махнах пикчето и пуснах и пак записва чете та се къса :cry: за капак стана нещо и вече неможе да направи връзка с icd2 (50лв фира предполагам)... цокълчето съм го опроводил както го дават по даташитовете... Преди даваше като напрежение на вдд 2.6в и не разпознаваше контролерчето викам малко са му и му направих отделно захранване , тогава го распозна и го триеше и уж четеше но при записа ми даваше грежка сега ми дава 4,6 волта без значение дали е включено другото захранване или не вече не распознава контролерчето, и охххх направо се побърках вече,,, запоявам разпоявам и само некакви проблемчета и не знам от къде да почна да търся грешките . Моля да ми помогнете поне да видя дали не съм изгорил нещо по ICD2 -то пък за пика ще пробвам с други модели

п.п. Пробвах на друг компютър, чист виндовс ,нов кабел, стария мплаб 7.60 и пак няма комуникация между ИЦД2 и МПЛАБА .
Възможно ли е да се е омазал контролера и ако от това не може да се върже .... някой може ли да помогне с едно флашване на 16ф876а и евентуално последващ тест ... дане би пък МАХ 232 то да е заминало

Чет Ное 08, 2007 10:18 pm
Профил

Мнение 
оправих работата .. пика беше се омотал ..едно префлашване и работи ок

благодаря за съдействието

Съб Ное 10, 2007 12:10 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 2 мнения ]