Отдавна съм забелязал, че корейците иман ужасна или направо 0 поддръжка поне докато не ги напсуваш
Иначе и аз си мисля, че знам повечето трикове за търсене ама явно някой някъде е турил ръчичка

. Сега вкъщи от любопитство просто написах в Google "BI-100D" и ми даде съвсем различен резултат от на работата

. Там сървърът със сигурност е без филтрации - няма кой да ги сложи пък и шефът не би се съгласил. Единствената разлика е про/домашен интернет. Свободата, Санчо...
И м-ка им мошенници! Не си патя за първи път от този номер - да губя часове на работата в безполезно търсене на про-информация. Когато търся от къщи нямам големи проблеми. Как ли става? Има списъци на статичните IP или доставчика е за еб*не?
Модулът е електрониката на кантар. Свързва се към стандартиризирани тензодатчици поставени на подходящи конструкции. Оттам нататък задаваш max/min килограми, чувствителност на датчика и честито кантар!
Съдържа PIC, ADC, опер. усилватели, контролер на дисплея и контролер за зареждане на акумулаторите. Последният е изключен чрез превключвател в серията "D" защото тя работела само на батерии