читав Bootloader за 16f87/88 ?
Пробвах с Tiny PIC bootloader, обаче казва, че не намира ПИК. Проверих baud rate 3-4 пъти ама нещо не иска. Симулирах в Proteus с Virtual terminal - там процесора бълва само 00h (и то като му закача TX за един pull down), а гледайки сорса на Tiny-to май трябва да си бълва ID-to. Все едно де! Ако някой е подкарвал тоя bootloader с тоя процесор да сподели, или да ми каже за читав такъв? В нета намирам много за 16ф877, но доколкото разбрах при него начина на запис на флаша е доста различен.
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
Re: читав Bootloader за 16f87/88 ?
mosdef написа:
Пробвах с Tiny PIC bootloader, обаче казва, че не намира ПИК. Проверих baud rate 3-4 пъти ама нещо не иска. Симулирах в Proteus с Virtual terminal - там процесора бълва само 00h (и то като му закача TX за един pull down), а гледайки сорса на Tiny-to май трябва да си бълва ID-to. Все едно де! Ако някой е подкарвал тоя bootloader с тоя процесор да сподели, или да ми каже за читав такъв? В нета намирам много за 16ф877, но доколкото разбрах при него начина на запис на флаша е доста различен.
Подкарвал съм го, не си спомням за никакви проблеми... конфигурационните битове как са сетнати?
Сря Фев 06, 2008 3:06 pm
goaman
Ранг: Минаващ
Пробвай да прекомпилраш сорса ама с твоите сетинг-и на Uart & Config Bits
Изтегли си последната версия, ако не си с нея
Иначе bootlodera си работи супер на 18f25xx
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл