TCP Connection: Въпросче към мрежарите :)
Опитвам се да преработя една програмка като целта е да се смени TCP протокола с нещо по-бързо на базата UDP ...
Та значи постановката е следната.. имам един процес които си върви на клиентската машина (която нее с реално IP т.е седи зад рутер) през определен интервал процеса се опитва да се свърже с Server приложението (примерно неиде в Зимбабе

.... сървара е с реално IP).
Та така .. програмката си я направих само че ползвам TCP ... Въпроса ми е следния:
Когато се конектна към сървара посредством TCP пращането и приемането на данни е ясно ... как обаче да го преработя за UDP ? Значи питанката идва от там ... да пращам UDP шакети към реално IP ясно как става .. обаче как да получа пакет след като клиента ми седи зад рутер ?
Примерно ... киента праща UDP пакет към сървара с IP:xxx.xxx.xxx ...
... След като сървъра приеме пакета тои съответно изпраща някво echo към клиента ... работата е там че всъщност тои изпраща този пакет към IP то на рутера ?! ....
Ето тук се запъвам .. смисъл как да накарам рутера да пренасочи този пакет към съответното вътрешно IP на клиента ... TCP'то явно го прави

.. въпроса е как да го направя аз посредст UDP ?
И една забележка .. немога да ровя в руловете на рутера (смисъл тои се явява интернет проваидера) .... ако можех ясно как става
Edit: Въпроса ми може да се зададе и по следния начин
Когато рутера получи TCP пакет от вън ... как разбира за кое от вътрешните IP та е предназначен този пакет .. съответно за да го пренасочи ?