|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:27 pm
| Автор |
Съобщение |
|
Gogo55
Ранг: Новодошъл
|
щом казваш, ти по ги разбираш тези неща особено атмелите хахаха 
|
| Сря Окт 18, 2006 7:11 pm |
|
 |
|
plameniv
Ранг: Форумен бог
|
 Ето малко статиики
|
| Сря Окт 18, 2006 7:40 pm |
|
 |
|
zaphod
|
всъщност, телефоните със вътрешна антена мисля излъчват към гърба на телефона, антената им е резонатор с процеп. не знам дали има чувствителна вреда, предполагам ще се разбере след 20 години, когато одъртеем ние - първото поколение с телефони
но и да е врееден, едва ли някой ще се откаже от него, както и от колата си 
|
| Сря Окт 18, 2006 9:25 pm |
|
 |
|
HCL
|
Реконструктор ако си се запалил по темата може да потьрсиш т.н. "детски телефони", при тях са наблегнали на този проблем. Мисля че големите производители имат по един, два модела. Обаче не сьм виждал такова нещо и не знам как изглежда. Ако е нещо много детско, ще се тьрси панел за смяна 
|
| Сря Окт 18, 2006 9:53 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Това за влиянието на джиесемите върху яйцата изглежда е вярно. Преди седем години нямах GSM и го вдигах по седем пъти на вечер, а сега едва смогвам пет да докарам. 
|
| Сря Окт 18, 2006 10:38 pm |
|
 |
|
HCL
|
7 пьти  много бьрзо свьршвате нещо, ноща е само 10 часа все пак 
|
| Чет Окт 19, 2006 12:19 am |
|
 |
|
plameniv
|
 Haha
То да не се окаже че нещо друго е повлияло а не GSM-ите, някоя салата расла на кокал с алкохолно участие , даже и цигарите имат доста по голямо действие, а да не говорим за мързела и редовния тренинг 
|
| Чет Окт 19, 2006 2:36 am |
|
 |
|
Milen_Haskovo
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 8:43 pm Мнения: 172 Местоположение: София / Хасково
|
Аз пък гледах Brainiac, опит мисля че беше със 100 или 1000 GSM-а - дали могат да сварят яйце. Ще го разкажа подробно:
Беше някоя серия от 2-ри сезон, там има някаква игра - зрител подава идея с e-mail или по телефона, ако те я одобрят той отива там и я прилага. Един питаше дали 100 (1000) GSM-a ще излъчат достатъчна енергия да за сготвят едно яйце. Ония му дадоха 2 кашона GSM-и, едно яйце и една папка с номерата на телефоните от единия кашон. Нареди телефоните на които им имаше номерата около яйцето като ги включваше един по един, после взе другите и ги нареди в редица като на всеки телефон написваше по един номер и бяха готови да им се натисне зелената слушалка... Като ги нареди започна подред да натиска зелените слушалки до последния телефон. По едно време стана такава какафония че всички си бяха запушили ушите и се чуваше само един тон  След като всички телефони спряха да звънят, изкараха яйцето от купчината и го сложиха на една маса. На оня му закачиха на шията една салфетка (както по анимациите преди хапване  ), сложиха яйцето в една поставка, удариха го с лъжица за да се счупи - отвътре напълно сурово...
|
| Нед Окт 29, 2006 8:47 pm |
|
|